לא יודעת לאן לשרשר!!!

*זינה*

New member
לא יודעת לאן לשרשר!!!

אני לחוצה, רע לי, חטפתי עכשיו שוק... אולי מישהו רוצה להסביר לי לאן לכל הרוחות נעלמה השורה הבאה: Additional guests to be announced באתר של הכנס בלונדון
לא לא... אני לא מוכנה ככה... יש כאן עוד מישהו ממני שחש כרגע תחושת החמצה?!

shanyz

New member
ממ...תמר..

לא הבנתי ממה מה אומר המשפט. כאילו, הבנתי את הפרוש..אבל.. לא את המשמעות. זה זה אומר? תסבירי לייי מה קרררה?

gabrielle

New member
תחושה החמצה? לא....

טוב, אבל אני לא אובייקטיבית ממש... ככה ש... בכל מיקרה- את בטוחה שזה סגור??

shiri_b

New member
מה זה?? שיחזירו את השורה, או

שיורידו את האלה וישימו את האדסון!!! אני לא מאמינה......

*neta*

New member
אנחנו כבר שלחנו להם מכתב על זה

וקיבלנו תשובה שבמקור זה תוכנן להיות כנס של נשים חזקות.. אז יאללה לכולנו זה מפריע שתקעו חבורה של בנים זקנים אז בואו נפעל לפני שיהיה מאוחר מידי.

gabrielle

New member
" יום בבית ספר " נכתב ע"י פושע נמלט

יום חמישי- ירדן באה לבית ספר לשעה היסטוריה ב- 9 ומגלה שהיא מתחילה ב-10
. היא נשארת לשיעור שלה ב- 10 אך מסרבת להשאר שעתיים חופשיות ולחכות לשיעור ב-1 ( שיעור היסטוריה עם המחנכת ), ולכן, היא קוראת למורה שלה לנהיגה והוא כמו נסיך מסיע אותה לביתה הקט
והיא נרדמת לה לשינה ארוכה וחסרת דאגות
. יום שישי- ירדן נכנסת לשיעור תנך, אחרי הצלצול, כאשר המורה לתנך כבר בכיתה... ירדן נעמדת ליד החברות שלה ומפטפטת...
פתאום היא שומעת את הקול שהכי לא ציפתה לשמוע בעולם- קולה של המחנכת שלה, שצדה כל תלמיד ותלמיד שלא היו אתמול בשיעור היסטוריה
. ירדן, כמו בפעולה של 007 אמיתית, משתחת על הריצפה וזוחלת בין הרגליים של החברות שלה
. פתאום המורה לתנך עוברת מעליה ואומרת לה " מה את עושה שם?? קומי!! " וירדן מחזירה לה- " שששש!!!! " ומצביעה על המחנכת - המורה לתנך מבינה מיד ומשתפת פעולה "
. המחנכת המרשעת עובדת תלמיד תלמיד...
פתאום נשמעה צעקה : " איפה ירדן סטמפו ?! שוב פעם הבריזה ?! "
- הכיתה כולה מתגלגלת מצחוק
וירדן זוחלת אל מתחת לשולחן בין הרגלים של חברותיה שצוחקות וכמעט מסגירות אותה בטעות. אפילו המורה לתנך, לא יכולה להפסיק לצחוק- אבל היא שותקת
. המחנכת המכשפולה יצאה מהכיתה... אווף... איזה הקלה...
ירדן קמה, כמו מנצחת אמיתית
ומתיישבת בגאווה על הכיסא כאשר המורה לתנך כבר מתחילה את השיעור
. פתאום- פלאפון
. ירדן מכניסה את ידה לתיק ומוציאה את הפלאפון שעושה הרבה רעש... מסתכלת ורואה מספר לא מוכר, וכמו אחת שאין לה אלוהים ( כי אכן אין לה
) עונה לפלאפון כאשר המורה לתנך, שכבר נמאס לה ממנה נועצת בה עיינים כועסות ועצבניות
. מהצד השני של הפלאפון נשמע: " ירדן? איפה את?? " , ירדן ששמעה את קולה של נטע ( כןכן נטע זאת עם התחתונים במדורה
) אמרה לה : " נטע אני בשיעור אני אדבר איתך אחר כך " אבל... פתאום קולה השתנה והיא אמרה : " ירדן איפה היית אתמול בשיעור היסטוריה?!?! "
- ירדן שפתאום קלטה שהיא מדברת עם המחנכת המרשעת ניתקה לה את הפלאפון על הפרצוף
- וקלטה שכל עיניי הכיתה + המורה לתנך נישאות אליה... והיא פלטה בשארית כוחותיה- זאת היתה רחל... ( שמה של המחנכת )
. בסוף השיעור ירדן ברחה מבית הספר כמו של ברחה בחיים והיא יודעת שאם מחר היה לה בית ספר ( אבל אין לה עד יום חמישי בגלל חופשת מגן ) - היא היתה מושעית ואפילו גרוע מזה
. ה-סוף.

shanyz

New member
פפפפפחחח!!! ירדן!!!!

זה אמיתי!~?!??!??! חחחחהה... איזה ביש מזל!!! חההההההההההההההההההההההה המרוה התקשרה ואת אומרת לה שאת בשיעור!! פחחחחחחחח נקרעתי מצחוק עכשיו! חהההההההההההההההההההההההההההההההההה

THEchosen1

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחח

איזו מצחיקהההההההההההההההההההההההה.............. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו ....

*זינה*

New member
חחחחחחח!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ירדן את מלכה!!!
חחח יווו איך הרגת אותי!!! חחח...
פייר – המורה שלך לתנ"ך כלה רצינית אבל המחנכת נשמעת בת ז**ה... חחח מצחיק. מאיפה היא בכלל השיגה את הפלאפון שלך?!

סמייילי

New member
ללאאאאא!!! |אייקון של עדי בוכה|../images/Emo7.gif

לא רוצה!!!11 מה נסגר פתאום?! אני רוצה את האדסון!!!!!!!! אני לא רוצה 5 זקנים שבחיים לא ראיתי!! מסכימה עם תמרי ב-100% תחושת החמצה.. כי רנה באה רק לשעה וחצי.. וגם טים.. ולא נראה הרבה מדניאל וקלייר כי תקעו לנו 5 זקנים שמנסים לעשות קאמבק! לא לא לא ולא.. תאמרו לי את האמת, אם נקים צעקה בנושא, יקשיבו? או שזה חתום וסגור? -עדי מתוסכלת מאוד

shiri_b

New member
אוקי, אני רואה שהרבה לא מרוצים

אבל, הם לא יכולים לקרוא עיברית (עדיין!) וזה שנכתוב פה שאנחנו לא מרוצים לא יעזור. וזה שרק נטע ואני נשלח גם לא יעזור. אנחנו שילמנו לכנס. את הכנס פירסמו בעזרת רנה אז אני די בטוחה שהרבה כמונו חשבו שזה יהיה כנס זינה! ואח"כ שאמרו שזה יהיה נשים חזקות אני בטוחה שאף אחד לא ציפה למי ששמו!! אז קדימה תשלחו אי מיילים!

למעלה