לא יודעת לגבי אחרות אבל אני רוצה

BurgerQueen

New member
לא יודעת לגבי אחרות אבל אני רוצה

אותו. עכשיו. אצלי על המיטה.

אני בהחלט מבין אותך

בכיף גם אני הייתי נהנה. איזה תגובות שהתמונה עוררה בי, מדהים אבל לא לבד, חסרה גם צלע נשית,בכל זאת. מאיפה התמונות?

BurgerQueen

New member
אני מעריצה מורעלת של בראיין מולקו

מ"פלסיבו", הגבר הכי יפה וסקסי עלי אדמות, לפחות לטעמי ולטעמה של חברה שלי מאיטליה, שמורעלת עליו יותר ממני. אז אנחנו שולחות זו לזו תמונות שאנחנו מורידות מהאינטרנט, ויש לו המון המון המון. הנה תמונה שלו ושל חבר שלו, סטפן, עוד אחד שהייתי מסכימה להעביר לו בכייף כמה שיעורי לשון.

Vdrums

New member
אחחחחחחחחח למה אין

אייקון של תפוז מזיל ריר????

sagi24

New member
את לא חושבת שהגזמת?

יש לך בעל ואת חושבת על ההומו הזה יפה יפה בעלך יודע עלך האובססיה ההומואית של אישתו? את בטוחה שאת מעל גיל 30 כי את נשמעת כמו ילדה מתלהבת בגיל 14 שדלוקה על איזה מפורסם ממש באובססיה תאמיני לי בכל פורום יודעים שאת מאוהבות קשות בהומו הזה יודעים שאת עושה ביד וחושבת עליו יודעים שאת אומהבת גברים רזים שחיפים לבנים נשיים עם מראה של אישה לא חושבת שאת נסחפת ועוד בגיל שלך? יש לך בעל תלכי להתעסק איתו במקום כל היום לחשוב על ההומו הנשי הזה מסכן בעלך אם ככה מתנהגת אישתו

Vdrums

New member
דבר יפה על בריאן!!!

למה אתה משמיץ אנשים שאתה לא מכיר? למה אתה תוקף? אתה יותר טוב? מי מינה אותך לשופט??? מה אתה מתלהב להגיד את המילה הומו? אתה הומופוב בטוח! מה איכפת לך מה היא עושה? תעביר ביקורת ותגיד שזה לא לעניין ולא נראה לך אבל יש דרך ויש דרך, תהיה בן אדם אח"כ תבוא ותעביר ביקרות.

sagi24

New member
תשובה

מצידי שיקבל כל היום וכל הלילה בתחת היא פשוט אובססיבית לבחור ולדעתי מסכן בעלה עם ככה אישץו מתנהגת עם לך הייתה אישה שהייתה אובססיבית על איזה בחור הומו שדומה לאישה ואישתך הייתה אובססיבית אליו ובטח חושבת עליו שהם שוכבים או שהיא מענגת את עצמה היית בטח מעיף אותה לקיבינימט אז אני מעביר לה את הדברים בצורה קשה כדי שתעורר ולא תגיע למצב שבעלה יעיף אותה לקיבינימט ואין לי משהו נגד הומואים אני אפילו יוצא למסיבות גייז פרנדלי ואני סטרייט

Vdrums

New member
אתה לוקח את זה קשה מדי...

חסר לך צרות? וגם אם כן, תחפש עיסוקים משלך, קוראים לך שגיא רזיאל ז'קונט???

sagi24

New member
אחי זה כולה פורום בנט :)

אם בעלה היה מתקשר ורדה רזיאל הייתה אומרת לו בטוח תזרוק אותה לכל הרוחות והיא צריכה טיפול פסיכולוגי אחי תאמין לי אני עושה בכייף ולוקח כל פורום בסבבה :) רק אמרתי שמסכן בעלה ושהבחורה דומה לאישה ושאןם היא לא תתפכח היא תמצאה את עצמה ברבנות זה הכל אבל אם אני כבר כותב אז להגיד דוגרי:)

BurgerQueen

New member
../images/Emo132.gifנכון

האמת בעלי יודע שאני חולה עליו כי יש לי תמונות שלו על הארון שלי בחדר שינה וממש לא אכפת לו, כי הוא יודע, שלא כמו שגיא, שזו פנטזיה בלבד, שלא תהפך למציאות (אלא אם בראיין מוכן לשלם לי...). זו אובססיב בריאה ונחמדה לאהוב מישהו, זו לא בגידה בכלל, למרות שאני מודה שאכן הוא מביא לי לגירוי ול...יו נו. מה רע? לכל אחד יש פנטזיה בראש, גבר או אישה, אבל זו לא בגידה. זו פנטזיה, חלומות, אשליות. אין כל רע בזה. ואם זה היה אלי האנה זה היה יותר טוב (מופנה לשגיא, שאוהב גברים מפותחים ולא באיי קיו...). אגב, בראיין מולקו אינו הומו הוא דו מיני. לא שזה משנה, זה אותו דבר כמעט, אני אוהבת את שניהם. ואם הוא הומו, אז מה? אסור לפנטז? רוב הגברים הכי יפים (בעיניי ולא רק) הם לא סטרייטים (חוץ מתופימי כמובן). לדעתי הוא ניראה מהמם ויש עוד שותפות לדעתי, אם כי גם לא, מה אכפת לי? כל אחת וטעמה היא. הנה תמונה אחרת. לא יכולה להתאפק!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEE YOU AT THE BITTER END

sagi24

New member
תשובה

אני חושב שגנפר לופז האישה הכי סקסית ע"פ האדמות אבל אני לא אובססיבי כלפייה שיש לי חברה אני לא שוכב אתן ומפנטז עלייה לא תליתי תמונות שלה בחדר את פשוט נסחפת בגילך הלא צעיר לאובססיה לבחור בקשר מה עדיף אלי האנה או הבחור ההומו שהראת אין ספק מה עדיף לפחות אלי האנה לא ניראה כמו אישה ולא מתנהג כמו אישה וזה שהוא דו זה משנה הוא עדין מקבל בתחת מגברים

BurgerQueen

New member
צא מהארון כבר ../images/Emo34.gif

טוב אין טעם להתווכח לדעתי אתה דו או הומו בארון שמרוב שקשה לו לצאת יורד על הומואים ודו מיניים ונשיים וכו. אז תודה שגם אתה מת לזין לפעמים, זה לא נורא בכלל. תדע לך שרוב הנשים מתות על הלא-סטרייטים

sagi24

New member
תשובה

אני לובש חוטיני ומוריד שערות בכל הגוף ומטפח את עצמי אבל עדיין אני גברי וסטרייט לחלוטין וצר לי לבסר לך אני נמשך רק לבחורות ואם הייתה לי משיכה לגברים הייתי כבר עושה סקס עם גבר ותאמיני לי היו לי אופציות שגברים התחליו איתי אין לי משהו נגד הומואים או דו מיניים רק לפי דעתי זאת סטיה ואם היית מביאה לי איזה בחור ממש סקסי ושהוא הומו לחלוטין ואומרת לי שהמראה שלו משגע אותך היתי אומר סבבה אבל הבחור הזה פשוט ניראה כמו אישה אז אם את מחפשת גבר נשי לא עדיף כבר לעבוד לנשים? ובחורות מתות על הומואים רק בקט ידידותי כי הומואים יותר נשיים וזה כמו חברה הומואים לא ירצו מהבחורה סקס ואין מתח מיני

Vdrums

New member
מה אתה עושה חוץ מטפח את

עצמך ולאונן על ג'ניפר לופז? ספר על החיים שלך קצת, (אם יש לך) ולבשר כותבים עם 'ש'

BurgerQueen

New member
מי שמתפח שרירים כאלה לא סוטה?

בעיניי זה ממש לא טבעי כי זה ניראה מלאכותי. אני נמשכת גם לנשים לא אמרתי שלא, אבל יש נשים סטרייטיות שאוהבות גברים נשיים או דו או הומואים (לדעתי גברים שניראים נשים ברובם לא סטרייטים).

למעלה