לא יודעת לגבי אחרות אבל אני רוצה

sagi24

New member
תשובה

היום לגברים יש פשוט יותר מודעות לטיפוח ולאסטטיקה זה בכלל לא קשור לנטיותיהם המיניות יש הבדל בין גבר שהוא מנופח לבין גבר שמקבל בתחת ודופק גבר אחר את מערבבת 2 דברים שלא קשורים זה בזה אני דיברתי על סטיה מינית ובפעם אחרונה שאני יענה לך על עצמי אני סטרייט אם הייתי הומו או דו כבר הייתי שוכב עם גבר אני יכול להסתכל על גבר ולהגיד שהוא ניראה אבל זה לא מושך אותי מבחינה מינית מה לעשות שאני סטרייט? ושאת אומרת שבכל גבר חבוי משיכה מוסתרת לגברים צר לי להגיד לך שזה ממש לא נכון ורחוק מלהיות המציאות ורק תזכרי שיש הבדל בין לטיפח את עצמך לבין להגיע למצב שאתה ניראה כמו אישה ואני ממש רחוק מזה

BurgerQueen

New member
ומי שניראה נשי לא מטפח עצמו?

לשים איפור ולבחור בגדים (לא תמיד שמלות אגב) זה לא נקרא טיפוח? אוקיי, אתה חושב שאתה ניראה מצויין, אני אוהבת גברים נשיים מאד, אין על זה ויכוח, כל אחד וטעמו. הנטיה המינית לא קשורה, אני גם חושבת שגבר הומו או דו יכול לפתח שרירים, אולי אני טועה, זה לא משנה. העיקר שכל אחד מרוצה מעצמו. אין לנו על מה להתווכח לדעתי. כל אחד וטעמו הוא לא?

sagi24

New member
תשובה

אני מאמן חדר כושר שרירן תחרותי וחשםפן במסיבות של נשים באיזור חיפה חוץ מזה נהנה מהחיים בילויים בחורות ספורט ים סרטים מאונן על גנפר לופז קצת הגזמת אני בסה"כ אוהב את המראה לה ואת התחת שלה אבל שיוציא לי לעשות ביד אז אני מפנטז על מה שבא לי באותה שניה בפנטזיה

BurgerQueen

New member
100%../images/Emo6.gif

מה רע בלאונן על מושא אהבתך? אם כי אני לא מאוננת על בראיין, אני מעדיפה סרטים כחולים (עם נשים!). לדעתי לופז יפה נורא, אבל מרוב שהיא מנסה להיות סקסית ולטפח את הלוק של "אני זיון מצויין" היא כבר לא סקסית בעיניי. יפה אבל לא סקסית. האמת קשה לי לחשוב על בחורה שעושה לי את זה, אולי יעל בר-זוהר, חוץ מזה לא מכירה בחורה שהיא שילוב של יופי וסקסיות. יש יפות ויש סקסיות, אבל בד"כ זה לא הולך ביחד. לפחות לא מכירה מישהי שממש עושה לי את זה. לופז ממש לא! אבל היא נורא נורא יפה, זה כן.

נועה תשבי לדוגמא

לא שווה בטירוף,שלא לדבר על יעל אבקסיס. אני לא נמשך לגברים באשר הם,אבל אורגיה עם בנים ובנות ביחד זה דבר מדליק ומגרה,וזה בהחלט כיף ללקק זין מתוח וקוס נפוח ולהתחרמן בטירוף בקבוצה. עד שהגעתי לזה חשבתי אחרת,אבל אחרי החוויה שיניתי דעתי. נסו ותבינו למה אני מתכוון.

BurgerQueen

New member
נועה תשבי אכן מקסימה וסקסית

שכחתי ממנה. היא מדהימה. יעל אבוקסיס לדעתי סתם יפה וקצת יבשה, אין למה משהו שעושה לי את זה. סתם בחורה יפה

הייתי מוכן לתת הרבה בשביל לזכות

ברגע אינטימי עם נועה תשבי. רק המחשבות על להיות לצידה מטריפות אותי. בכלל אני משוכנע שיש עוד ישראליות מדהימות רבות וחושב שהישראליות הן הבחורות הכי יפות בעולם.

barak001

New member
אידיוט

אני לא יודע אם אתה שווה תגובה בכלל, אבל בכל זאת. האדם המדובר הוא לא הומו ולא אישה, הוא אדם שמתבטא כרצונו ולא כפי שהחברה כופה עליו. אין קשר בין הופעה חיצונית לבין נטייה מינית. גם אם היה הומו או בעל מגדר של אישה, לא היה בכך שום פסול. חוץ מזה, מה בדיוק הופך אותך לגבר?

barak001

New member
חחח

דיברתי על שגיא והגנתי על כבודו של אהובך. ובכלל אני תומך בפתיחות לנושא הג'נדר.

Vdrums

New member
את שגיא השרירים הופכים

לגבר, אה , וגם החוטיני... לא?

../images/Emo5.gif לבריאות

אני חושבת שהוא מכוער בטירוף

דעתה של האישה הספציפית הזו

היא שמטרת הפורום אמורה להיות דיונים קצת מעבר ל"מה דעתכן על הבחור הזה" או "אני רוצה אותו" או "עם מי הייתם עושים סקס"

Vdrums

New member
או מעבר ל....

תראו את ההחוטיני שלי... סליחה ילדה בלבן הייתי חייב................

BurgerQueen

New member
הוא לא ../images/Emo165.gif

זו היתה פשוט התרסה שלו ושל הרבה להקות פאנק (לא רק הסקס פיסטולס), הם לבשו חולצות עם צלבי קרס (לפעמים) ןשאר סממנים לשם זיעזוע, והם לא היו נאצים. ממש לא. מי שמבין את הפאנק (תנועה, מוסיקה) יודע שהם לא היו אנטישמיים או גזענים.

למעלה