תודה לכל המגיבות כמה הבהרות
אני מתנצלת שלא נכנסתי קודם, כשאני לא בעבודה אני לא פנויה להתעסק במחשב ורק חזרתי מחופשת הפסח. אני מקווה שלכולן היה חופש נעים ופורה עם המשפחות..
קראתי את כל ההתכתבויות , חלקן החכימו אותי, חלקן העלו בי חיוך וחלקן העציבו אותי עד מאוד..
כמה ממהרים חלק מהמגיבים לשפוט ולקבוע אקסיומות בלתי ניתנות לערעור על סמך אפס מידע.. : רווקה מזדקנת, מתפשרת על היחסים, לא מכבסת לא בגדים וכו'..
הילד הזה שלכל דבר ועינין הוא הילד שלי, כששואלים אותי כמה ילדים יש לי אני תמיד אומרת 2 .. במקום העבודה שלי אני רשומה כאמא לשני ילדים ( כדי שהוא יהנה מההטבות הניתנות לילדי עובדים כאן ) וזה לא היה פשוט לעשות..
מה קורה עם אמא שלו זה לא ממש רלוונטי, היא חיה והיא גרה איתנו באותה עיר אפילו לא ממש רחוק, היא עשתה בחירה קשה מאוד בצעירותה וויתרה על הבן שלה לטובת משמורת מלאה של אבא שלו.. היחסים ביניהם סבירים, הוא הולך אליה מידי פעם לארוחת שבת בצהרים לא הרבה יותר מזה, יש לו אחיות חורגות גם שם..
אני מפנקת, מטפלת, מכבסת, מגהצת, מבשלת, נוסעת בשבתות להביא אוכל כשהוא נשאר שבת, קונה מתנות ובגדים ונעלים, מנקה את החדר המקלחת והשירותים, לוקחת לרופא ורופא שינים, מחזיקה לו את הראש כשהוא חוזר אחרי ליל בילוי כשהוא שיכור ומקיא את נישמתו והכל לא מתוך חובה אלא באהבה רבה ובסבלנות אין קץ.
כשהוא מגיע מהבסיס אני יכולה רק לבקש " תביא בבקשה את כל הכביסה המלוכלכת שנספיק להכין הכל ליום ראשון" לפעמים הוא מביא הכל לפעמים משחק המחשב מעניין יותר וחצי נשאר על ריצפת החדר, הוא נער בוגר אני לא מחטטת לו בדברים ולא בודקת שהוא הוציא את כל הכביסה.. וכך קורה שלפעמים במוצ"ש הוא נזכר פתאום שדווקא את המדים שהוא רוצה הוא שכח להביא לכביסה..
שלום לשלום: התחתנתי בגיל מבוגר זה נכון לא בגלל שלא הייתי בזוגיות, לא מתוך פשרה או חוסר ברירה, איבדתי ילדים בדרך לצערי וזה מאוד השפיע על מסלול חיי מבלי להיכנס ליותר מידי פרטים כי אני לא בטוחה שמגיע לך איזו שהיא התייחסות אחרי המילים המאוד מזלזלות ולא מכבדות..
אני מאחלת לכל ילד, את היחס , האהבה ותשומת הלב שמקבל הנער הזה ( גם לילד שלי שבטוח יקבל פחות כי אני פחות רגישה לתגובותיו), הוא לא עושה כלום לבדו, לא מכבס, לא מבשל אפילו לא זורק את הזבל..הוא מסתגר בחדר כי זה חוסך ממנו את הצורך להשקיע ולהיות מושפע מהסביבה ובינתיים זה עובר לו חלק אז למה לא ?
אני מאוד מסכימה לכותרת של "טפשות ושחצנות" בתמימותי חשבתי שעם ניסיון החיים שלי והלב שמלא אהבה ורצון נתינה אני אצליח להתגבר על כל המכשולים, המציאות מסתבר שוב בד"כ מנצחת ..