לא יודעת מה לעשות!

• פותח הנושא kssi
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

kssi

New member
לא יודעת מה לעשות!

לא יודעת מה לעשות!
שלום לכם,עבדתי שנה במעדנייה נתתי שם את הנשמה עד שיום אחד בא הבעלים ואמר לי שסוגרים תמקום עזרתי להם שם ימים שלמים עם האריזות והסגירה וסגרו.. נשאר לבעלים לשלם לי 1200 ש"ח אשר אותם הוא אינו מוכן לשלם לי הוא אומר שאין לו כסף,כשאמרתי לו שאני אתבע אותו הוא אמר תתבעי גם ככה אין לי כסף תעשי מה שאת רוצה וצחק לי בפנים,הקטע הוא שהוא שילם לי בשחור כי אני ביקשתי. מה אפשר לעשות במקרה כזה ואיך אני מקבלת את מה שנשאר מהמשכורת שלי כלומר את ה-1200 ש"ח???

חמודה את נמצאת בבעיה כנסי

לא יודעת מה לעשות!
שלום לכם,עבדתי שנה במעדנייה נתתי שם את הנשמה עד שיום אחד בא הבעלים ואמר לי שסוגרים תמקום עזרתי להם שם ימים שלמים עם האריזות והסגירה וסגרו.. נשאר לבעלים לשלם לי 1200 ש"ח אשר אותם הוא אינו מוכן לשלם לי הוא אומר שאין לו כסף,כשאמרתי לו שאני אתבע אותו הוא אמר תתבעי גם ככה אין לי כסף תעשי מה שאת רוצה וצחק לי בפנים,הקטע הוא שהוא שילם לי בשחור כי אני ביקשתי. מה אפשר לעשות במקרה כזה ואיך אני מקבלת את מה שנשאר מהמשכורת שלי כלומר את ה-1200 ש"ח???
חמודה את נמצאת בבעיה כנסי
שלום לך ראשית כל יש פה בעיה נקודתית!! הוא שילם לך בשחור כי ביקשת נכון? אז תיהיה לך בעיה להגיש תביעה נגדו!! זו מילה שלך כנגד המילה שלו... בטח שהוא שילם לך שחור. כי הרי הית מקבלת קצבה או משהו אחר! במקרה שתגיעי לבה"ד שם יבקשו ממך הוכחות שהוא חייב לך את הכסף. והוא יטען מה שיטען או שבכלל הוא לא יופיע כי אין לך הוכחות. או שתעשי דבר כזה... זה מאוד מורכב תקשיבי לי.... תלכי אליו עם טייפ מנהלים ותקליטי את השיחה שלו איתך ואז תגישי תביעה כנגדו.. אבל.. הסיכונים עלייך בתביעה.. שם ישאלו אותך למה ביקשת לקבל כסף שלא בתלוש... ואת חייבת לענות להם.. בהצלחה

שיר ורד

New member
את צריכה להגיש תביעה לבית הדין

לא יודעת מה לעשות!
את צריכה להגיש תביעה לבית הדין
לעבודה בגין השכר שלא שולם. מי שאחראי להפריש מיסים משכרו של העובד זה המעסיק, כך שהוא הראשון שעשוי להסתבך אם יצהיר ששילם לך בשחור. אך , אם קבלת קצבה מביטוח לאומי והצהרת שאין לך הכנסה לצורך קבלת הקצבה, גם את עשויה להסתבך.

kssi

New member
צודקים אבל הכל זאת?

לא יודעת מה לעשות!
צודקים אבל הכל זאת?
כן נכון זה בגלל שאני מקבלת קצבה. אז מה אתם מייעצים לי לעשות? יש לי איזושהיא דרך לקבל את הכסף?

שיר ורד

New member
תדווחי לביטוח לאומי

צודקים אבל הכל זאת?
כן נכון זה בגלל שאני מקבלת קצבה. אז מה אתם מייעצים לי לעשות? יש לי איזושהיא דרך לקבל את הכסף?
תדווחי לביטוח לאומי
על הכנסותיך מעבודה, תחזירי קצבאות שקיבלת ולא היית זכאית להם ואז תוכלי לתבוע את המעסיק בלי לחשוש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה