לא יודע אם זה כבר אולד ניוז

volatile

New member
דירוג אתה מתכוון רייטינג?

כנראה רק... כי כמה שפריזון ברייק היא סדרה מותחת והכל היא די זבלונית במיוחד העונה השלישית שלה וסוף העונה השנייה המגוחך. אין מה להשוות לסופרנוס ולאוז בשום צורה לסדרה זבלונית וחד מימדית כמו פריזון ברייק. בכל מקרה הסדרה הכי טובה נקראת הסמוייה, אתם פשוט לא יודעים את זה.

comer789

New member
העונה השנייה הייתה משהו אחר

אבל הייתה עדיין מעולה. והעונה השלישית לא נופלת ממנה, הסיפור מתפתח טוב. זאת סדרה מעולה ללא עוררין, אילולא הייתה הסדרה "אבודים", "נמלטים" הייתה מתמודדת רצינית על תואר הסדרה הטובה ביותר אי פעם.

CG ערפדי

New member
היא הייתה עונת מעבר

עונה ממוצעת (למרות שהגאונות של היוצרים שפכה אור בכמה פרקים!) ולא מספיק טובה בשביל לא לגרום לך לנקר מפרק 10 עד 17 (מה שבעונה הראשונה הצליחו לעשות בגאונות)

ohhh s

New member
אבודים לוקחת בהליכה כל סידרה שיצא או תצא

אי פעם במיוחד את נמלטים שזה רק מתח מתח אבודים סידרה שגרמה ל3 בחול להתאבד ...ובכלל סידרה לא שפוייה מבחינת רמה היא נראת משעממת אבל אחרי שלוש עונות הפסכיאטר יעשה עלייכם קופה של יותר מ10 פגישות

da^Lord

New member
דווקא בתקופה האחרונה היו 3 סדרות מופת

מקום ראשון בשבילי זה -גיבורים, סדרה מדהימה. אחרי זה נמלטים מדהימה לא פחות והיתה מיני סדרה -ג'קיל שהיתה מעולה רק עם סוף קצת מבאס

da^Lord

New member
גם נחשבת לסדרה טובה

אבל אני לא מתחבר אליה.. אולי כי לא מצליח לעקוב אחרי הפרקים

Psycho BuZZ

New member
WORD

הסדרה היחידה ששווה משהו אחרי שהסופרנוס נגמר. גיבורים, נמלטים, כל זה סתם סדרות ילדים.

Coldplayplay

New member
לא יודע למה קוטלים את אר קלי..

אולי בגלל הקטע עם הילדה ההיא.. בכל אופן Trapped In The Closet אחד הפרויקטים הכי מגניבים שיצא לי לשמוע..ממש נהנתי ממנו יש לי אותו באודיו..איזה 14 דקות בערך..וגם הוידיאו נהדר..

למעלה