לא יודע מה לעשות...

שון שון...

ראשית אני שמח שהצלחת ושנית לדעתי אם היית מרים אותו עם קערת המים ומרוקן מעט לדלי הכל היה אחרת ושנית אני אישית אכלתי בעברי המון נשיכות ממטבעות,זעמן שחור,זיתני ועוד...כך שאני יודע כבר להבדיל ביניהם...סך הכל לפי דעתי זה לא נורא בעיקר אם שמים גרב...דרך אגב אני הייתי מאוד רוצה לגדל נחש כזה ומכיוון שאין לי זמן על בסיס יומי אני כרגע מוותר על זה,בעתיד אני בטוח אגדל.

HyperViper

New member
תשמע

נשיכה מזעמן מטבעות זה לא נשיכה מאנקונדה :) זה בערך כמו להשוות נשיכה של פינצ'ר לנשיכה של רטווילר...

זה מה שעשיתי.

הרמתי אותו עם הקערה (כשהקערה מכוסה עם דיקט) לשירותים ושפכתי שם את רוב המים. ואח"כ לקחתי אותו עם הקערה לאמבטיה על מנת לנקות אותו וגם את הקערה, ושם........היה לי קצת "מלחמת עולם" איתו. אבל בסופו של דבר הכל בסדר, המים הוחלפו, והוא השיל יפה ללא כתמים מהאחיזה שלי. ועוד אתמול בלילה היה לו תיאבון לארנבת נוספת
אגב, הנשיכה שלו ממש כואבת וחודרת עמוק עם לא מעט דימום בעקבות זה (מניסיון לצערי
). זה לא זעמן קטן, זה אנקונדה בעובי זרוע של אדם מבוגר. והשיניים שלו חדות כמו מחט, כך שגרב ממש לא תעזור.

MIKI20008

New member
תשמע

אני יודע שלרב מאד קשה להרגיל אנקונדות לידים אבל אם היתי מכניס נחש כזה לבית שלי היתי לוקח את ההרגלה לידיים בתור עניין שמחריע לדעתי תלבש על עצמך חליפה מיוחדת או כמה זוגות בגדים עבים ותתחיל להרגיע את הנחש שלך בהצלחה

למעלה