לא יודע מה לעשות...

el333

New member
לא יודע מה לעשות...

טוב אז אני בן 17 ויש לי בעייה! טוב אז ככה, בעוד 3 ימים אני טס עם חברים שלי לטיול מאורגן באירופה (סוף סוף אני מחכה לזה כבר חודש שלם) וחבר שלי שהיה כבר בטיול כזה אמר לי ולעוד חברים שנוסעים איתנו שבזמן החופשי שנותנים לנו להסתובב ובמיוחד בלילות אפשר לתפוס שם זיון בקלות (בבריטניה בעיקר) עם בנות 17-18 ולא צריך להיות איזה גבר חלומות עם שרירים (כמו בארץ למשל) הוא אמר שמספיק לצאת שם למועדון של בני 17 ומעלה ויש לך זיון בטוח (מנסיון שלו והוא גם הביא לי הוכחות שהם תמונות שלו ושל עוד בנות ערומות וכאלו דברים שככה קשה לי להאמין שהוא משקר. אני והחברים שלי כמובן מתלהבים בטירוף (בכל זאת פעם ראשונה אחרי שנים של נסיון עם היד, אבל מצד שני חשבתי תמיד שהפעם הראשונה שלי תיהיה עם מישהי שאני אוהב ולא סתם אחת שאני פוגש במועדון. אז מצד אחד אני חרמן אש ומצד שני לא ככה דמיינתי את הפעם הראשונה שלי. הקטע שאם אני לא ישכב עם מישהי שתיהיה לי הזדמנות אז החברים שלי יצחקו עליי כל החיים שלי ואני יהפוך למן בדיחה בין כל הבנים בשכבה!!!!! מה אני צריך לעשות???? עזרו לי מהר בבקשה כי אני נוסע עוד 3 ימים ! תודה המתלבט בן 17

תשובה בשבילך "המתלבט"

השאלה היא מה יותר חשוב לך? הפעם הראשונה שלך???? או זה שתהפוך לבדיחה של השיכבה? אני במקומך לא הייתי שוכבת עם אחד שאין לי רגשות כלפיו אבל זו רק אני תהנה בטיול
ליאת

balcony

New member
עצה מאוד פשוטה.

תראה- אני מבינה אתההתלבטות היא לא בין החרמנות לרצון לעשות את זה כמו שצריך. היא פשוט בין תחושת הבטן לפחד מהחברים. נכון, אם לא תעשה את זהחברים שלך יצחקו עליך (לא נשמעים לי משהו החברים האל שלך, אבל מילא). הצחוקים יעברו תוך שבוע במקרה הגרוע. אם תשכב עם מישהי, תצא "גבר" אבל התחושה של החמצת הדבר האמיתי בפעם הראשונה תישאר לך תמיד. תחשוב על זה טוב טוב, לפני שאתה מתמכר לשטויות של החברים שלך.

ziv`s girl

New member
לחץ חברתי זה עסק מסריח...

ובנים! תפסיקו לחשוב עם הזין... זה ממש ממש דוחה... לדעתי... אל תכנע לשטויות של החברים שלך... שים עליהם זין... מה אכפת לך מה אחרים חושבים עליך? ע"פ הרבה מאוד אנשים אני מסוממת ולא בתולה מזמןןןן.... אתה חושב שזה מזיז לי? זה לא מרעיד לי את הפטמה... ושליש מזה אפילו לא נכון.. אין בזה טיפת אמת... אז יהיו עליך ירידות ו"צחוקים" של החבר´ה... אז מה? זה יעבור... היום לא מוצאים הרבה בנים שהיו רוצים לקיים יחסים עם רגש... תדבק לדעה שלך... אל תרד ממנה.. חוץ מזה שאני חושבת שלקיים יחסי מין עם מישהי שהיא זונה במקצועה או מישהי קלה ל"השגה" זה עלוב במיוחד... קצת אתגר בנים! מה הקטע? אם תדזיין אז תהיה גבר??? אני לא מבינה איך זה הולך? אבל זה ממש ממש טיפשי... לך עם מה שההגיון אומר לך... אל תכנע ללחץ חברתי... כי כפי שצויין למעלה... זה עסק מסריח... לפעמים צריכים להיות אדישים לזה... "כמוני...!" "הו! גסטון... אתה התגלמות הפרימיטיביות..." (מצטערת.. זה פשוט התלבש...
) אוהבת ומקווה שלא תהיה טיפש כמו רוב האנשים שאני מכירה
ziv`s נ.ב: אומנם החברים שלך ירדו עליך וזה יהפך למן בדיחה פרטית כזאת שלכם אבל אנ בטוחה שהבנות יעריכו יותר את העניין הזה... באמת... מקווה שעזרתי...

ziv`s girl

New member
שכחתי להגיד ש....

אני מקווה שתהנה מאוד מאוד מהטיול! בריטניה זה מקום ממש ממש אדיר! ziv`s נ.ב: תחזור אלינו אחרי הטיול... מעניין אותי לשמוע מה עשית בסוף... אם זה יתאפשר לך...

אוקיי אז ככה............

דבר ראשון תהנה בטיול. ודבר שני זה העיקר, אוקיי....... אז לפי דעתי אתה ממש חמוד שאתה רוצה שהפעם שראשונה שלך תיהיה כזאת מיוחדת עם מישהי שאתה מכיר ואוהב באמת, כי רב הבנים בכלל לא כאלה, תישמע לי אל תהרוס את עצמך בגלל החברים, אתה כזה מתוק, ובגלל זה הרבה בנות היו רוצות להיות איתך, אני בכל אופן הייתי מאושרת לימצוא גבר כזה. לך לפי הרגש שלך, כי הצחוקים של החבר´ה והשכבה יעברו מתישהו, אבל ההרגשה של החמצת הציפיות שלך לגבי הפעם הראשונה תציק לך תמיד, וחוץ מזה החברים שלך לא ישארו איתך תמיד, ואם הם יצחקו עלייך אז סימן שהם לא חברים אמיתיים (לא שיש כאלה), והם לא יודעים להבין אותך. מקווה מאוד שעזרתי. רעות.

xflil

New member
זה כל כך לא נכון

רק שתדעי שזה ממש שטויות שרוב הבנים לא אכפת להם אפיה ולמה תהיה הפעם הראשונה שלהם זה ממש שטויות במיץ! ואני בטוח ואני חושב שזה בדוק שממוצע הגילאים של בנות ששוכבות הוא הרבה יותר נמוך מאשר של בנים רוב הבנים שוכבים בגיל 16-17 ולפי דעתי רוב הבנות או לפחות חצי מהן שוכבות בגיל 14-15 לרוב 15 ובנות הרבה יותר חרמניות מבנים אבל הן פשוט לא מראות את זה כמו שבנים מראים.

קודם כל זה נכון ש.......

בנות הרבה יותר חרמניות מהבנים אך לא מראות את זה. ודבר שני זה לא נכון שרב הבנות מתחילות לקיים יחסי מין בגיל 14 15 אלא בגיל קצת יותר מאוחר כמו 16 או 17 ויש כאלה שאפילו מתחילות רק בגיל 18 ויש כאלה שאפילו שומרות את זה עד לחתונה. הבנות שמתחילות בגיל כל כך צעיר כמו 14 או 15 הם סתם שרמוטות (תסלחו לי על המילה.) רעות.

רעות צודקת! ../images/Emo8.gif

היא פשוט צודקת! העיקר שתהנה בטיול, הרי אתה לא נוסע במיוחד בשביל להשכיב מישהי, נכון? וחוץ מזה אתה צריך להחליט, אתה תחייה עם ההחלטה הזו כל החיים, אם עכשיו לא תשכב עם מישהי שאתה בכלל לא מכיר אז נכון, אולי יצחקו עליך קצת, אבל זה יעבור, ועדיף לעשות אהבה עם מישהו שאוהבים!!! ביי!

צא מזה כבר חברים שך דפוקים

מה אתה כל כך ממהר לשכב עם בחורה תחפש מישהי שאתה אוהב ולא איזו נערת בארים תהנה בטיול ותדע אין כזה דבר זיון בטוח

MOTEK....

New member
תקרא........ותהיה בטוח שאני צודקת..

אוקיי אז ככה מותק.......... אצל בנות ואצל בנים זה שונה אבל אני חושבת שבתור בן בן 17 אתה יכול לעשות את הנסיון הזה באירופה ואתה תשמח שעשית את זה! זו התנסות ראשונה, זה שאתה עושה אותה לא עם מישהי שאתה באמת אוהב וזה .......זה רק יכול להיות לטובתך עכשיו,אתה יכול להתנסות בזה ולא לאכזב מישהי שבאמת חשובה לך........אלא סתם איזה "זונה" אחת......... לך על זה.......

לי זה נשמע כאילו אתה בן !14

מזה? תלמד לעשות מה שטוב לך. בלי לעשות יותר מידיי חשבון לאחרים. תתבגר. לא הכל בחיים זה סקס. ויא אללה.. אתה בן 17 ואוצר המילים שלך מסתכם ב-ציצי,זיון וכו´. זה די פתטי. אם אתה שואל אותי. רוצה שהפעם הראשונה שלך תהיה עם איזה בת 17 זולה? את זה יכולת לעשות בארץ. אני מכירה מלא אנשים שלא אכפת להם אם זה סקס בלי רגש. זה לא חוכמה ככה לקיים סקס. באותה מידה אתה יכול ללכת לתל ברוך ולסגור ת´עסק. למה כל הלהט הזה? כשיש לך את האפשרות בבית? ועוד דבר, תזכור שאם הן ככה מתפרפרות יכול להיות להן מחלת מין. והכוונה לא רק לאיידס. בוא לא נשכח שאתה יכול גם להידבק בכינים,דלקת או כל דבר דומה. אני, אישית ,לא מאמינה בסקס ללא רגש. פשוט לא מסוגלת להבין את זה. אבל אתה, כמו כל ילד חרמן בן 17..לא מבין את הרע בזה. אתה שיטחי ורדוד..אה כן..וחרמן. אני אישית לא אוהבת גברים כאלה. אבל כבר רבים וחכמים ממני אמרו- על טעם וריח אסור להתווכח. תהנה לך בחו"ל. תהנה מהנוף, מהמעודונים, מהקניות ומהאווירה הכיפית בלונדון. תהנה מהחברים ותעשה אך ורק מה שבראש שלך! אל תהיה זנב לכולם.. תעשה מה שמתאים לך. אולי זה נשמע קצת קיטשי.. אבל הגיגי הם פניני חוכמה.

bubble

New member
תגובה

אוקיי..אז עשה רק מה שאתה שלם איתו!!! לא חבל לבזבז פעם ראשונה על סתם מישהי שאתה לא אוהב..?.?? יחסי מין הם רגע אינטימי של אהבה ... עשה מה שמתאים לך באותו רגע..!

שטויות!

זה כל כך מעצבן... אם גבר יזיין מישהי הוא יצא המלך ואם הוא לא הוא יצא חננה... סיטגמות! אל תעשה את זה... תחכה למישהי שאתה אוהב... ככה אתה סתם יוצא נואש.. אז מה אם החברים הסתומים בלומים שלך יקראו לך חנון...

אני לא ממליץ...

לך לקיים יחסים בפעם הראשונה בחייך עם זונה! הפעם הראשונה צריכה להיות מיוחדת כמו השניה והשלישית... החברים שלך יכולים לצחוק עד מחר זה מראה על רמת הרגישות שלהם... אך אם אתה בכל זאת הולך לזונה אז תשתמש בקונדום או שניים אתה יודע איידס, סיפליס פטריות וכאלה... אה גם קונדום לא יעזור לך עם מנדבושקס... שלומי

Kodachi

New member
שמע אחי

תזיין. תזיין טוב ותזיין חזק, תזיין מאחורה וגם מקדימה. והכי חשוב תזיין הרבה. תזיין כל עוד אתה יכול. ככה, כשתמצא את אהבת חייך, תדע לזיין כ"כ טוב שהיא תשאר אתך לנצח, רק בשביל הסקס! אבל זאת רק דעתי. -משה(19)

LIAT200

New member
משה מה אתה מקשקש???? ../images/Emo4.gif

ככה אתה מתכוון להחזיק את אהבת חייך להיות טוב במיטה מה השטויות האלה???? מעניין איזו מערכת יחסים זו תהיה לא האמנתי שראיתי שאתה בן 19 היה נדמה כאילו אתה בן 11 או פחות תתבגר!!!!! ליאת

kouji

New member
סוף סוף

מישהו אומר את האמת משה אתה הגיבור שלי אוהב אותך בן אדם

ziv`s girl

New member
U Guys Are Making Me Sick....

Grow Up! אתם כל כך מחליאים... אתם נשמעים בדיוק כמו ילדים בני 12... אם לא היית מציין את גילך בחיים לא הייתי מנחשת שאתה בן 19... מצטערת... אחי... אבל אתה בן אדם ממש ממש עלוב... אבל מה ציפיתי... בנים! זה היה ברור שהוא יקבל תשובות כאלה רדודות מהעם שחושב רק עם הזין... (אני לא מכלילה פה את כולם... נריה, מטאל... וכל מי שלא תומך בדעה הזאת- אני מעריכה אותכם עד מאוד) Guys You Make Me Sick... בוקר שיהיה לכם...
ziv`s

למעלה