לא יודע מה לעשות...

ziv`s girl

New member
../images/Emo12.gif ?!

חמודי... אני ילמד אותך כמה דברים על בחורות... שאתה... מסתבר לא יודע אותם... אבל אני לא מאשימה אותך... כנראה שלא היו לך יותר מדי מפגשים עם העם האינטלגנטי הזה... כדי לזכות בלב הנערה... צריכים רגש... זיונים לא יחזיקו אותך איתה אפילו לא חודש... תאמין לי... אז כדי לך לשנות את הגישה הכל כך רדודה הזאת... אחרת... אני מאחלת לך בהצלחה בחייך כרווק... (שלא מבחירתך.. תאמין לי) אני זזתי... נמאס לי לקרוא שטויות... ziv`s

לפי דעתי שתגיע לגשר תחצה אותו...

כשתגיע לשם אתה כבר תידע מה לעשות ולא בגלל מה שאנחנו אומרים לך פה אלא מה שתרגיש שם!

ziv`s girl

New member
כן אבל....

אם בגשר יהיו חברים חרמנים שחושבים רק עם הזין ומפעילים לחץ חברתי כבד... מה קורה אז? הבן אדם בדילמה קשה... נכנע ללחץ חברתי ואז מצטער על זה במשך הרבה הרבה זמן אחר כך... במצבים כאלה לא מגיעים לגשר ואז חוצים אותו... זה טיפה יותר מסובך... ziv`s

עוגייה

New member
התשובה שלי:

קודם כל, אתה לא יכול לדעת מה יהיה שם... חכה עד שתגיע, אם בכלל תהיה לך הזדמנות לזיון... לדעתי, תעשה את זה, ולא בגלל הלחץ החברתי!!! ממש לא...אלא בגלל שאני פשוט בטוחה שאתה כל כך תהנה, שחבל לפספס הזדמנות כזאת...
~לא להתנפל עלי!!!!!!!~ נ.ב.-אל תשכח קונדום...

ziv`s girl

New member
אני פשוט לא מבינה..... :-*

איך אפשר לקיים יחסים כל כך אינטימיים עם מישהו או במקרה הזה מישהי שאת\ה בכלל לא מכיר\ה בגרוש... להתעורר ליד מישהי בבוקר בלי לדעת מי היא בכלל... זה דוחה... מה הטעם? חוץ מזה ההנאה הרבה יותר גדולה כשעושים את זה גם עם רגש... ziv`s לא מתנפלת...

למתלבט

תראה לדעתי זה חשוב לעשות סקס מאהבה. במסגרת קשר. העצה שלי: תילך לדיסקוטק תתחיל עם בחורות. אבל תעשה אית סקס רק בשביל מה שיגידו החברים. אין ספק שכמו שחברתי אלנה המהממת הזיכהרה למעלה לץ חברתי זה עסק מסריח גלית

טל*tal

New member
לאל..........................

אני אומרת לך שלא כדאי לך לשכב עם מישהי העיקר כדי לשכב כבר ושלא יצחקו עליך................. אתה עכשיו לא הכי חושב בהיגיון בריא למה אתה עומד מול הפיתוי......... אבל נראה לי שאם תעשה את זה אח"כ תצטער............ זה תלוי אם אתה סתם רוצה מישהי בשביל לשכב אז דווקא יהיה לך סבבה אבל לפי מה שכתבת אתה רוצה לעשות את זה בפעם הראשונה עם מישהי שאתה אוהב.......... חוצ´מזה מי אמר שבטוח תמצא מישהי? מהזה זיון בטוח? קודם תגיע לשם אח"כ תראה שהכל לא כמו שדמיינת...............או שכן............ חוצ´מזה אל תקשיב לשטויות האלה שכל הבנים פה כתבו לך כי אתה לא יכול להתנסות על מישהי אחרת.............. וזה כל המיוחד לשכב עם מישהי שאתה אוהב כי ככה אתה תלמד מה היא אוהבת ומה אתה אוהב ותאמין לי תרגיש הרבה יותר טוב אחרי ששכבת עם מישהי שאתה אוהב בפעם הראשונה שזה יראה לך הרגע הכי יפה בעולם...........לפחות אחד מהם................מאשר שתשכב עם זונה......איכס עלייה!!!!!! תהנה באירפה!!!! טל

-ADI -

New member
לפי דעתי....

אתה צריך לעשות את זה רק מאהבה ובטח שבפעם הראשונה ככה אתה גם יותר תהנה ואל תשים על חברים שלך מה הם יחשבו עליך, ותאמין לי שבנות יעריכו את זה שאתה לא סתם אחד שדופק כל אחת ושאתה עושה את זה רק מאהבה זה מאוד חשוב בפעם הראשונה שהתנשקתי עשיתי את זה מאהבה אז בטח שגם לזיין מישהי אתה צריך מאהבה אז תקשיב לי . תישאר בתול ותעשה את זה רק אם מישהי שתואהב ושים זיין על החברים שלך

למעלה