לא יודע מה קרא ומאיפה זה בא עליי

לא יודע מה קרא ומאיפה זה בא עליי

ככה פתאום, כי כבר היתה לי את השיחה הזאת. אבל אני נורא מעוניין לשמוע אתכם/ן. האם לפני שהבנתם/ן שאתם טרנס הגדרתם את עצמך הומו/לסבית
ובעצם איך הבנתם שאתם טרנס? מצטער אם השאלות לא ממש במקום, אני פשוט נורא סקרן ונראה לי שיש חוסר מידע ברשת העברית על הנושא...

FreakOnALeash

New member
למה לא במקום?

זה שאנחנו סובלים מדיספוריה מגדרית, לא אומר שאנחנו מבלים את חיינו במגננה. אני לא ממש הגדרתי את עצמי לפני (חוץ מדברים שנאמרו בחוסר רצינות), וגם כרגע אני קצת מסתייג ונוטה לגרוס שאני בכלל א-סקסואלי. ככה זה כשיש לי מצבי-רוח.

FreakOnALeash

New member
ואיך הבנתי שאני טרנס?

זה היה יום שקרסתי מעומס מחשבות (כל-מיני) והתחלתי לדבר עם הטרנס היחיד שהכרתי באותה תקופה, בחור שהכרתי דרך האינטרנט באופן מקרי. אמרתי לו שגם אני רוצה. ואז פיתחנו שיחה.

scuffin

New member
א-סקסואליות

נשמע לי לפעמים כמו המצב הטבעי לטרנסקסואליUת בשבילי לפעמים ושלום

FreakOnALeash

New member
למה?

תאר לעצמך mtf שרוצה להחדר כמו אישה, ומהצד השני- ftm שרוצה לחדור, ואנחנו רוצים להרגיש את זה 'על באמת' ורוצים שזו תהיה חוויה נורמלית כמו לשלכולם...אז בסדר, תגידו שסיפוק מיני זה לא הכול והעיקר החוויה האישית בסוף השינוי, אבל העובדה שרוב הטרנס לא עוברים את ניתוח הגניטליה מוכיחה אמנם שהרבה נמצאים במצב-ביניים שדרושה בחינה מאוד קפדנית של בן\בת זוג ע"מ להתמודד איתו. כמובן שהייתי מצפה שירשור של דעות שונות מהנקודה הזו...

יסמין 28

New member
טרנסקסואליות וא-סקסואליות

היי פריק (בריאן, נכון? אני עוד לא לגמרי סגורה על מי הוא מי בפורום הזה
) אני חושבת שאף בנאדם לא יכול ליהנות מחיי מין טובים, בריאים ומספקים כל עוד הגוף של אותו אדם מהווה עבורו מקום של בושה וכאב. אני לא טרנסית אבל אני יכולה לתת דוגמה מאד פשוטה לגביי. בעבר יצאתי עם בנים, והאמת היא שיחסי מין איתם היו חוויה לא נעימה. רוב הבנים (לפחות אלה שאני הכרתי) שופטים בנות לפי מראה חיצוני, ואיכשהו תמיד הרגשתי לא מספיק טובה, לא מספיק שווה, לא מספיק סקסית, ובמשך כל הזמן שהיינו במיטה תמיד הייתי מכניסה את הבטן. תחשוב לבד, איך אפשר ליהנות ככה מסקס?? אגב מאז שיצאתי מהארון והתחלתי לצאת עם נשים הפחד שאני לא מספיק "שווה" נעלם, ואני הרבה יותר משוחררת ואוהבת את הגוף שלי. כמובן שגם ההנאה המינית עלתה פלאים. ברור שזאת דוגמה קטנה ומטופשת אבל היא באה להדגים את הנקודה שלי. אני חושבת שאדם שהוא שלם עם עצמו, ועם מי שהוא, שאוהב את גופו והגוף שלו אינו מהווה עבורו מקום של בושה או של כאב, כן יוכל ליהנות ממין, ולא משנה כרגע אם אותו אדם הוא סטרייט, או הומו או לסבית או טרנס או טרנסית. ואני כן חושבת שטרנסקסואלים יכולים להגיע (לאחר תהליך ארוך כמובן) למקום שבו הגוף שלהם הוא עבורם מקור להנאה ולשמחה, וגם ליהנות ממין.

FreakOnALeash

New member
תגובה

כן, בריאן זה אני
לדעתי התופעה של אפליה על רקע משקל (fatism, מה שנקרא), היא תופעה מאוד מושרשת ומאוד עגומה בישראל. מצחיק שדווקא בפן האנושי, בעניינים כמו קבלה ופתיחות כלפי הזולת, אף פעם לא מיהרנו לחקות את המערב, שם אנשים אמנם ערים יותר לנושא. אז רציתי לפתוח בזה שאפילו אם יש לך בטן, זה לא נותן לאף אחד אינדיקציה לקבוע אם את חמודה וטובת-מראה
עכשיו, אני יודע גם יודע שהמושג 'הנאה' ושות' הם דברים שטבועים במוח ואפשר לעבוד עליהם. אבל נגיד ואני אהיה לבד בעתיד... סטרייטים לא ירצו אותי כבריאן, בגלל שהם לא הומואים. הומואים יגרסו שאני בכלל לא מתאים להם כי מה כבר יכול להציע להם גיי ממין נקבה? בנות אולי יבינו אותי יותר בלי קשר למי אני בכלל, אבל בפועל או שהן יוצרות אצלי אי נוחות, או שבסופו של דבר אני אתעצבן עליהן. אפשרויות אחרות?

יסמין 28

New member
חשבת על קשר של טרנס עם טרנס?

ואגב, בריאן, אף פעם אל תחשוב ש"כל ההומואים" לא ירצו אותך כי אתה טרנס. בכלל לא בריא לחשוב במונחים של "כל ההומואים". אתה הרי לא מחפש את "כל ההומואים". אתה מחפש הומו אחד. ומכל ההומואים בישראל, אחד שפתוח לנושא בטוח תוכל למצוא

FreakOnALeash

New member
אם חשבתי על קשר טרנס\טרנס...

*מנופף למישהו מחברי הפורום. ואז נותן לו מרפק. ש-ש!* אהמ, כן. יש הרבה טרסג'נדרס מדהימים... בכל אופן, עזרת לי מאוד- במילים חמות ובהשקפה ההומניטרית שלך. לפעמים צריך כמה מילים מכוונות בכדי להתמקד בעיקר.

ליטל ו

New member
היי, זה ממש מגניב :)

אני אוהבת את הגישה ומסכימה איתה. ובעניין שומן - זה יכול להיות כל כך סקסי! אני אוהבת נשים שמנות לפחות כמו שאני אוהבת רזות :) ובשני המקרים, באמת שהאטיטיוד זה מה שקובע לטעמי.

AlphaBeta

New member
דווקא שאלה מאוד במקום

גם לא ממש הגדרתי את עצמי. פשוט הייתי אומר שאני לסבית שרוצה לקיים יחסי מין עם אישה כגבר. שזה לא בדיוק לסבית, אבל ככה נסיתי להסביר לעצמי ולאנשים אחרים
הבנתי שאני לא בדיוק בת מלפני הרבה זמן, אבל את המילה טרנסקסואל רק התחלתי לקשר לעצמי בסביבות גיל 15, בזכות האינטרנט. סתם עשיתי חיפושים והגעתי לאתרים שהתכילו להסביר בדיוק את החיים שלי, מילה במילה. אז ידעתי שזה זה.

barak001

New member
מזדהה לחלוטין

בנפשי רציתי קשר עם אישה כגבר כל החיים. רציתי סטרייטיות נורא והרגשתי שאני לא יכול לעשות שום דבר בנידון. לא הבנתי למה. כלומר, באמת לא הבנתי מה זה גבר ואישה ואיך אנשים מדמים אותי במוחם. אני פשוט הייתי אני, גבר סטרייט שלא עלה בדעתו לחשוב נושאים של מין ומגדר. כאשר כן חשבתי על הנושאים האלה הכל התחבר בצורה מושלמת. הבנתי לאן אני שייך ומה אני צריך לעשות. לא הייתי מעולם לסבית ותמיד הרגשתי שאין קשר ביני לבינן. כשניסיתי לתקופה קצרה להתקרב הבנתי רק עד כמה אני רחוק מזה.

Lizz

New member
זהירות: תשובה מסובכת.

אני, ואני די בטוח שאני לא היחיד פה.. בעיקרון הייתי מגדיר את עצמי כ"בי", בזמנו, בעיקר כי זו הייתה הגדרה לא מסובכת שהקלה את החיים עבור חברים מסביבי. האמת היא שככל הנראה פשוט הייתי... גם הומו וגם לסבית. זה נשמע לכם הגיוני? אמרתי שזה יהיה מסובך. מבחינת משיכה נטו, אני נמשך בעיקר לנשים, ולכמה זכרים בודדים ויחידי סגולה. אבל הגדרת נטיה בהרבה מקרים היא לא דבר כל כך פשוט. דבר ראשון, כי בשבילי לסבית, "דייק", זו גם הגדרה פוליטית ולא רק מינית, ולכן, למרות שאני בעיקרי נער, אני עדיין לסבית כי ככה אני וכי ככה טוב לי. חוצמיזה, נגיד, רק בתיאוריה ;) , שאני נמשך נואשות לאישה מדהימה שהיא בעצם גבר מדהים שלא מגדיר את עצמו כאישה אבל... טוב, מכאן זה רק הופך ליותר ויותר מסובך. בואו נגיד, שכן, יצא לי להגיד שאני לסבית, ויצא לי להגיד שאני בי, ויצא לי להגיד "הייתי צריך להיוולד הומו" ואז לשנות את זה ל"הייתי צריך להיוולד זכר ביסקסואל", והכול לפני המון שנים ולפני שבכלל חשבתי על הקטע הטראנסי. ואיך הבנתי את הקטע הטראנסי? שאלה מצוינת. לא זוכר. תשאלו את ליטל ואת קט. הן היו שם כשזה קרה. (בגלל זה אני נוטה לחלוק המון פרטים אישיים; כשאני אשכח הכול, אולי יהיה מישהו שיידע את התשובות) ושרימפוצ'ון? איפה המקום לשאול את זה אם לא בפורום הזה, בדיוק? :)

ליטל ו

New member
<מקפצת ומנפנפת בידיים>

אוי, בנאדם, איזה מגניב, גם אני! :) (הומו, אני מתכוון. גם עוד כל מני דברים, חלקם סותרים. אבל בהחלט הומו :) ) הממ, מעניין אם המשחק הזה בכל הפנים השונים, והנוהג לחוות דברים בהתאם ("אני ממש אוהבת את המגפיים האלה אופנתית, אבל עצוב לי בצד שלי שממנו אכפת לי מהרג בעלי חיים") - מעניין אם זה קשור לדיויד בואי. מה אתה אומר, אדם (או מי שרוצה :) )? גם לי לסבית מרגיש יותר פוליטי, ואישית אני נרתעת מלהגדיר את עצמי ככה כי זה בעיקר מתקשר לי אל אנשים צרי אופקים שמנסים למסמר אותי לתוך הגדרה שלא לגמרי מתאימה לי וכועסים כשאני לא עובדת לפי החוקים שלה, וכועסים שוב כשאני אומרת "בסדר, אז אולי זאת לא הגדרה מתאימה לי".

Lizz

New member
לא יודע אם זה דיוויד..

אבל זה קשור ליכולת לחוות דברים בכמה מישורים בו זמנית, לפעמים כמה דברים סותרים בו זמנית. כמו שאני יכול לקחת את שני הצדדים בוויכוח פוליטי או פילוסופי ולהתווכח בשניהם באותה מידת מעורבות :) ובקשר לקטע הלסבי - כן, אני יודע על מה את מדברת. אבל מבחינתי האנשים מהסוג הזה יכולים ללכת להזדיין עם משהו קוצני ורעיל בקוטר מטר וחצי.

ליטל ו

New member
מגניב :)

נשמע לי ניתוח הגיוני (גם לגבי דיויד, אבל זה סיפור אחר כבר :) ). ובעניין "האנשים ההם" - <צחוק מרושע> sweet :)

Alexander l

New member
מילה על

סתירות וניגודים זה אולי שלכל "דבר" יש כל מיני מימדים, והיחס ל"דבר" זה סה"כ היחס למימדים שלו, אז אפשר להתפעל ממגף במימד העיצוב ולהתעצב במימד הצער בעלי חיים. לגבי אנשים זה מאפשר לי להפריד בין איש למעשה לא כל מעשה "רע" הופך את האיש לרע. כלומר איש "טוב" יכול לעשות מעשה "רע" התהליך של מתן ערך וחשיבות למימד קובע לבסוף את היחס ל"דבר" ברקע בטלביויה כמו שומר מסך מתוך DVD מציג הסרט, Rocky horror picture show התמונה שצרפתי היא מתוך אחת ההופעות בסינימטק.

למעלה