זהירות: תשובה מסובכת.
אני, ואני די בטוח שאני לא היחיד פה.. בעיקרון הייתי מגדיר את עצמי כ"בי", בזמנו, בעיקר כי זו הייתה הגדרה לא מסובכת שהקלה את החיים עבור חברים מסביבי. האמת היא שככל הנראה פשוט הייתי... גם הומו וגם לסבית. זה נשמע לכם הגיוני? אמרתי שזה יהיה מסובך. מבחינת משיכה נטו, אני נמשך בעיקר לנשים, ולכמה זכרים בודדים ויחידי סגולה. אבל הגדרת נטיה בהרבה מקרים היא לא דבר כל כך פשוט. דבר ראשון, כי בשבילי לסבית, "דייק", זו גם הגדרה פוליטית ולא רק מינית, ולכן, למרות שאני בעיקרי נער, אני עדיין לסבית כי ככה אני וכי ככה טוב לי. חוצמיזה, נגיד, רק בתיאוריה
, שאני נמשך נואשות לאישה מדהימה שהיא בעצם גבר מדהים שלא מגדיר את עצמו כאישה אבל... טוב, מכאן זה רק הופך ליותר ויותר מסובך. בואו נגיד, שכן, יצא לי להגיד שאני לסבית, ויצא לי להגיד שאני בי, ויצא לי להגיד "הייתי צריך להיוולד הומו" ואז לשנות את זה ל"הייתי צריך להיוולד זכר ביסקסואל", והכול לפני המון שנים ולפני שבכלל חשבתי על הקטע הטראנסי. ואיך הבנתי את הקטע הטראנסי? שאלה מצוינת. לא זוכר. תשאלו את ליטל ואת קט. הן היו שם כשזה קרה. (בגלל זה אני נוטה לחלוק המון פרטים אישיים; כשאני אשכח הכול, אולי יהיה מישהו שיידע את התשובות) ושרימפוצ'ון? איפה המקום לשאול את זה אם לא בפורום הזה, בדיוק?