לא יכול יותר.. חייב לעזוב

yes2d

New member
לא יכול יותר.. חייב לעזוב

אני לא מסוגל לחיות בבית עם "אבא" בן אלף כזה.. שונא את האיש הזה מאחל לו את הרע שבעולם. איזה ניוון שרירים קשה כזה. אני עוד מעט בן 18 ומאז ומתמיד אני שנאתי את האיש האלים הזה תמיד היה אלים אלי מגיל צעיר ובשנה האחרונה אני אפילו לא מדבר איתו שונא אותו תבן זונה הזה והוא נכנס לי לחדר ולוקח לי דברים.. אמנם דברים קטנים אבל עצם זה שהוא מרשה לעצמו.. אני עם אחי בחדר אז הבן אלף מרשה לעצמו... היום זה הקש ששבר את גב הגמל הוא נכנס כשלא הייתי ושם זין ולקח כל מיני דברים מהשולחן ואחי אומר לו שזה שלי הוא אומר לו "אז מה".. אני אורז את כל הדברים שלי שהם גם ככה לא הרבה ומחפש ממחר דירה מצאתי כבר משהו זול 400 שקל בחודש דירת חדר מסכנה אבל העיקר משהו לא לגור איתו..שונא את האיש הזה מתעב אותו והוא לא אבא שלי.. אני לא מכיר בו אבא..יש לי 13 אלף שקל מעבודות בחופשים, אני צריך שתעזרו לי תחזקו אותי אם אני יצליח להסתדר.. אני מנסה לקחת את זה בצורה בוגרת.. אני לא יכול להמשיך לחיות פה.. אני גם בן 18 עוד חודשיים לא איזה צוציק.. אלה הדקות האחרונות שאני נוגע במחשב המחורבן הזה שהוא קנה.. לא מסוגל איש חרא מניפולטור אפס..חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם אני לא יכול לספר את זה למישהו פנים מול פנים פה זה המקום שיכול לעזור לי בבקשה כל תגובה זה טוב...

צמח בר 28

New member
מסכים איתך עזוב מהר=====>>>>>

למה להיות תלוי במישהו כשאתה יכול להיות ברשות עצמך בלי קשר אליו וכל שכן במצב הזה וברוך ה שיש לך גם כסף(אל תשתולל עם הכסף שמור למקרה חרום) לא אומר לזלזל בו או לריב פשוט תחתוך לחיים משלך פרטיים הכי טוב חזק ואמץ

angelitush1

New member
שלום לך..

התיאור שתיארת, הוא תיאור קשה ומעציב. רק חסרים פרטים כמו.. האם ניסית לדבר איתו פעם על התחושות שלך? האם יש אמא?? היכן היא בתמונה?? מה היחסים שלו לאחים שלך??? אם תרצה לשתף..אשמח לנסות לעזור...ובינתיים...

אני מציעה לך לעזוב

גם אני לא ממש מיסתדרת אם אבא שלי אבל אני לא יכולה לעזו תבית ביגלל אמא שלי כי אני ממש דואגת לה וזה אממ יש דירה בשכונה שלי יחסית בינין חדש רק 10 שנים אם תרצה אוכל לעזור ולתת עוד פרטים ^^ תיהיה חזק חודשיים יעברו ממש מהר, בהצלחה

כמה דברים....

דבר ראשון.. איפה האמא בתמונה?! אין לך חבר מסוים שאתה יכול רק להתלות עליו לבינתיים לפני שאתה יוצא לדירה משלך?! ואחי, אתה חייב למצוא לך מישהו לדבר איתו על זה פנים אל פנים. מישהו מבוגר שיוכל לעזור לך כמו שצריך.. אם אתה תלמיד, תוכל להיעזר ביועצת בית הספר, או המנהל/ת. חבר קרוב. מישהו קרוב?! ואם אתה צריך עזרה ואוזן קשבת ואפילו עזרה במגורים או ניסיון לפתור את הבעיה עם אביך.. אז ,המועצה לשלום הילד" יכולים לעזור לך הרבה. [גם אם אתה מעל 18 הם נימצאים שם בשבילך..] הם יעזרו לך בכל דבר שתצטרך, אתה פשוט בא ואומר להם מה עובר עליך, והם כבר נכנסים לתמונה ותיהיה בטוח שהם יידעיו מה לעשות. אני לא יודע מאיפה אתה, אבל המשרד הראשי שלהם נמצא בירושלים. הכתובת היא.. רח' פייר קניג 38, ירושלים 93469 טלפון - 02-6780606 מייל - [email protected] אני בטוח שזה יכול לעזור. יש מצב ואתה יכול לשלוח להם מייל מפורט. [או אולי להעתיק להם מה שכתבת פה] ולצרף להם מס' פלאפון שלך או משהו שהם יוכלו להשיג אותך.. או שיש לך את - "אוזן קשבת" - 03-6919765 , 03-5226027 "אגודת יד ביד - עזרה לנוער בכל דבר" - 03-6204999 אחי, אל תתבייש לפנות לעזרה. הם האנשים ששם כנראה תמצא את הישועה. תנסה, מה יש לך להפסיד?! שיהיה לך המון בהצלחה. [אם תרצה עוד עזרה, אני במסרים בשבילך..]

א ש לי

New member
"מנסה לקחת זאת בצורה בוגרת"?

בריחה זו לא צורה בוגרת, זו חולשה אני מבינה את הכאב והתיסכול אבל יש דרכים אחרות לפתור כל דבר בעולם אבל היות ולא חזרת להגיב לחברים שהתייחסו לא אכתוב יותר מזה. בהצלחה עם כל בחירה.

למעלה