לא יכול להתעלם יותר

SupermanZW

Well-known member
על טפשות משלמים

ואתה אכן הולך לשלם. רק טיפש אומר לאשתו שהוא לא נמשך אליה. בגירושין בישראל לגבר יש הרבה יותר מה להפסיד מאשר לאישה. היית צריך לסבול בשקט ולנסות בכל זאת ואז לומר לה שיש לך בעיות זקפה (היא הרי לא יכולה להוכיח שזה לא נכון, הרי אם אתה מנסה ולא עומד לך זה הדבר הראשון שעולה על הדעת), מה שיקרה לך בעקבות הטעות הטפשית הוא שתתגרשו, אתה תשלם מזונות, תחיה בעוני ולא תצליח למצוא אישה לפרק ב'. במקום להיות עם אישה שמנה לא תהיה עם אף אחת, אז היה שווה?

בלי קשר לטפשות שלך, אי אפשר לשכנע אף אחד ואף אחת לעשות דיאטה בניגוד לרצונו/ה.

my dark side1

New member
לך לפסיכולוג וטפל בעצמך

אתה בדיכאון, מתוסבך וסוחב איתך בעיות אכילה מהילדות, ובמקום לטפל בעצמך אתה עסוק להשליך את הבעיות שלך על אשתך.
לפני שבוע התלוננת שאין לה חשק לשכב איתך וכואב לה (אישה בהיריון בחודש שביעי!). אתמול... סליחה ב-6.6.17, בשעה 22:00, היא רצתה לשכב איתך אבל החלטת שהיא שמנה מדי.

גם אם היא רוצה לרדת במשקל, כשסוחבים שני הריונות (ועוד כשנה לפחות שינויים הורמנליים לאחר כל הריון) בשנתיים וחצי אז זה לא הזמן לדיאטות.
אז תוציא את הראש מהתחת ולך לטפל בעצמך. בעצם, קודם תרד על ארבע ותנשק לה את הבהונות ותודה לה על שהיא מוכנה לסבול אותך ולגדל את הילדים שלך.

הנסיך.

New member
טריגר שמנופוביה

אז בוא נראה אם אני מבין נכון:
1. התחתנת עם בחורה בריאה
2. היא התחילה להזניח את עצמה ושנתה מצב צבירה ל"בטטה"
3. אתה לא נמשך יותר לבטטה
4. הבטטה בהריון
5. משלא עמד כוחך במשגל עם הבטטה נטלה היא את עצמה ועברה לישון בחדר הילד בתוספת קריאה לעו"ד לענייני גירושין.

אני גם רואה שכעסו עליך ממש על שבכלל העזת לומר לאשתך המוזנחת שהיא לא מושכת אותך, והגדילה לעשות אחת המגיבות בטוענה ש"מה אתה רוצה, בהריון משחררים את כל חרצובות המשקל"

ובכן?
ניכר שכעס או עורך דין לא יכולים לייצר אצלך משיכה לאשתך, ניכר גם שהיא לא בשלה מספיק כדי להביט במראה, לומר "אלוהים, כדאי שאפעל" ולהתחיל לעבוד על עצמה למען תחזור השכינה לשהות בביתכם.

לפיכך - שתי הצעות לי אליך:
1. הראשונה - זרום איתה, היא רוצה להתגרש, לך על זה. אתה כנראה תשלם (בכל זאת, ילד נוכחי ועוד אחד בדרך (נ.ב. האם בשלב בו עוד ניתן לבטל??)) אבל לפחות לא תצטרך לחיות חיים של סלידה וחוסר משיכה
2. קנה לה סופגניה, בקש יפה סליחה ונסה לבטל את עילת הגירושין העלובה הזו. אחר כך נסה לשכנע אותה או להרשם יחד איתה לשיעורי ספורט. אם גם זה לא יעזור - שקול את אופציה מס' 1 שוב.

והטריגר שמנופוביה?
לאחרונה יש קטע ענק של באדי שיימינג, אסור לומר למכוערים שהם מכוערים (למרות שגם להם יש גישה למראות) אסור לומר ששמנים שמנים (כי הם יעלבו וילכו לאכול אוכל-מנחם וישמינו עוד) ואסור לומר עוד הרבה דברים שהם אמת כדי שחלילה נפשו הרכה של מישהו לא תיפגע.
אז אני מקווה שההודעה הזו שלי תשרוד פה, ולכ מי שקרא עד פה והזדעזע, אל נא תתלוננו אצלי, שמתי אזהרה - טריגר שמנופוביה.

להגיד לאישה הרה שהיא שמנה זה פשוט הזוי, צר לי.

יש לה תינוק בבטן! אפשר לחכות לפחות עד שזו תהיה רק היא שם לפני שמחליטים אם היא שמנה מדי או לא. אם היית שם עכשיו כדורסל מתחת לחולצה זה היה הגיוני מצדי להגיד לך שהכרס שגידלת לא מושכת אותי? אז עכשיו תחליף את הכדורסל הזה בילד שלך! זו לא נראית לך עזות מצח לא נורמלית להכניס את אשתך להריון ואז לומר לה, בשלב מתקדם של ההריון - תשמעי, לאחרונה השמנת כל כך שאני כבר לא נמשך אלייך? אתם באמת רציניים?

יש לך ילדים?

2 הערות

1. שני הריונות בשנתיים וחצי זה מהר וצפוף ולא משאיר הרבה זמן לתהליכים ארוכי טווח, כמו שינוי אורח חיים לצורך ירידה במשקל. 2. התחתנת איתה שמנה. גם בראש, לא רק בגוף. אתה פוסל אותה עכשיו על סמך אי הרצון ואי היכולת שלה לרדת במשקל. מה אתה רוצה לשנות בעצמך ואינך מצליח? לרוב הדברים שהכי מכעיסים אותנו אצל האחר הם שלנו.

נוסעת27

New member
רק דבר אחד

"התחתנת עם בחורה בריאה"
"התחילה להזניח את עצמה"
אולי פספסת, הוא התחתן עם בחורה שמנה ששוקלת 90 קילו.
הבחורה הזו כרגע בהריון, מה שעלול לגרום לעלייה במשקל, כמו שקרה. עלייה זו יכולה בהחלט להיות הפיכה, ברגע שהיא תפלוט ממנה את כל המאסה המטורפת הזו שהיא סוחבת בבטן. הרבה נשים מרזות לאחר לידה. זה לא הזמן הנכון לצקצק בלשון.
&nbsp
אם היא אומר שהתחתן עם בחורה שדופה שעלתה פתאום 50 קילו הייתי הרבה יותר מבינה אותו או את החרטא שאתה מברבר.
&nbsp

איזה מסכנה היא. חבל שהיא לא כותבת פה.

נפלה על כזה נעאבך דוחה וחודש שביעי הריון. לא רוצה לדמיין מה עובר עליה.

SupermanZW

Well-known member
אין ממה להזדעזע - כבר נאמר אין שכל אין דאגות

הבעיה היא שזה נכון רק כל עוד כסף לא מעורב בעניין אבל כסף תמיד מעורב בגירושין.
&nbsp
מלכתחילה גבר לא צריך להתחתן אישה שאינו נמשך אליה וגם אישה לא צריכה להתחתן עם גבר שאינה נמשכת אליו, אבל אחרי הטעות הזו הוא הגדיל לעשות ואמר לה שאינו נמשך אליה אחרי שכבר יש לו ילד ממנה ועוד אחד בדרך. אני לגמרי מצדיק אותה כי מגיע לו לשלם על הטפשות שלו. לא מספיק שהוא שיקר לה מאז שהכיר אותה כי פחד להישאר לבד, הוא אמר לה שהוא לא נמשך אליה בזמן שהיא בהריון ואפילו אם הייתה רוצה לא הייתה יכולה לרדת במשקל עד הלידה, על זה לבד מגיע לו שהיא תוציא ממנו כמה שהיא יכולה. על טפשות משלמים ואני לא מרחם על טפשים.

להגיד לשמן שהוא שמן זה גם לא מועיל, זה משמין יותר

במקום לחכות שהיא תלד, תתייצב ואז להציע לה לעשות יחד פעילויות כיפיות ובריאות, הוליכות יחד, בישול ביחד, חדר כושר, בריכה, הוא פשוט אומר לה שהוא לא נמשך אליה?
איך זה עוזר למישהו? זה עלול לדרדר אותה לדיכאון ולהרחיק בינהם.
על סמך מה הוא התחתן איתה? הוא לא אהב להיות איתה? הוא לא חבר שלה? לא אכפת לו ממנה?
למה עם הכתובה אתם מוסיפים סעיף שאסור לאף אחד מהצדדים להשתנות פיזית?
אנשים עולים ויורדים במשקל, מקריחים, מתקמטים, נהיים חולים. תהיו ריאלים, אני לא אראה בעוד 20 שנה כמו שאני נראית עכשיו, זאת עובדה, אם הגבר שלי בוחר בי נטו על סמך מראה, הוא דיי טיפש, וברגע שאני אגלה את זה, וואללה גם אני רוצה להתגרש מטיפש, לטיפשות אין תירוץ טוב.

טיפ לחיים: אם אתה לא רוצה אישה שמנה, אל תתחתן עם שמנה

אין לי דרך לכתוב את דעתי עליך באופן לא מעליב אז נדלג
אבל רצוי שלהבא תצא עם אישה שכבר יש לה ילדים/ לא מעוניינת בילדים, כי אתה בבירור לא מבין את הפיזיולוגיה של הריון ולא מוכן לקבל אותה.

dadalicious

New member
התחתנת עם אשה שאתה לא נמשך אלייה...

זאת בעיה אמיתית וכואבת
וזה גם בדיוק המקום שבו אתה צריך לקחת את עצמך בידיים.

אין דבר כזה "אני לא רוצה לגעת בה"
פשוט לא קיים בלקסיקון.
או שתקום, ותלך, ותעזוב את האמא של ילדך העתידי בהריון מתקדם. (ותחיה עם ההשלכות של זה)
או שתשנס את מותנייך, ותמצא את הדרך שבה אתה יכול למלא את תפקידך כמאהב של אישתך. זאת חובתך, לא זכות ולא בחירה.

אין אמצע.

וחוצמזה...
להגיד לאשה בהריון מתקדם, עם כל ההורמונים שזורמים לה בדם, וכל הלחץ שיש מסביב, וכל ענייני דימוי הגוף שיש ברקע, שאתה לא נמשך אליה / לא רוצה אותה -
זה הדבר הכי מעליב ופוגע בעולם (גם אם זה נכון).

teacup5

New member
לעשות דיאטה בחודש שביעי, אתה אמיתי??

אני לא מאמינה שאני קוראת את זה

למעלה