לא כל כך שולטת

מי נשבר ראשון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

נפלתן בריצפה
קומוווווווווווווווווווו

תגידי...אנחנו לא מספיק טובות? רק המינעלת תספק

אותך בתשובתה? יענו המנהלת היא הקובעת?

stp51

New member
למה מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמה הפסדתי חה חה חה../images/Emo9.gif

stp51

New member
סבתאל'ה בקרוב מה הבעיה../images/Emo35.gifרק דורית, אולי שודדת

אולי אוהבת לא הבנתי מה הקטע
כולנו ענינו וניסינו לעזור וגם דורית, אוהבת, שודדת כתבה לך, אנחנו פה כולנו בשבילך, מפה ועד סוףףףףףףףףףףף העולם

stp51

New member
מה קרה לכן../images/Emo35.gifסבתאל'ה בקרוב תחשוב שהשתגענו,

ואני דווקא עניתי על כל השאלות

יופי../images/Emo70.gif אז את עברת את הבחינה בהצלחה../images/Emo6.gif למה

שתחשוב שהשתגענו
אנחנו ממש רציניות פה

stp51

New member
יופי ../images/Emo70.gif מי הזיז את הגבינה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

batiarr3

New member
סבתאלה בקרוב-אל תעלבי חס וחלילה ,בלילה בלילה

בנות הפורום המקסים הזה מתחרפנות קצת , כולן בראש טוב ושמח א. שויי היא ה
שלנו ב.דורית השודדת האוהבת - היא אכן המנהלת רונית- הבלשית אסתי - המנצחת מיקי - המחשמלת אלי - הקאובוי שהתחרד דליה - הפייה ובטח שכחתי עוד כי כבר מאוחר אבל אוהבת את כולם ג.להיות סבתא זה הדבר הכי הכי מדהים שקרה לכולנו: זו הריבית שקיבלנו ומקווה שכך יהיה גם אצלך זו הריבית דהריבית שתקבלי גם את בקרוב כשתקבלי את הריבית הזאת - תביני אותנו אנחנו לא הסבתות של פעם , חלקינו עדיין עובדות ומי שלא עובדת עסוקה בתחביביה והתחביב הכי הכי הוא לפנק להסניף להתנשק ולהתחבק עם ה-
ים וה|כוכב|ים וה
שלנו כולנו צעירות בגיל ובנשמה ולכן - גם משתטות לעיתים מרוב שמחה ברוך בואך
סבתא בתיה

../images/Emo2.gif|הדגש|אני המומה|סדגש|../images/Emo2.gif

סיפרו לי שבבתי אבות יש בעיית סמים הם לא זוכרים איפה הם שמים.
אבל אתן?????????????????? נטרפתן בדעתכן? נכון שהלכתי לישון , אז מה? בגלל זה שותים לשוכרה ולוקחים סמי מרץ. נכון שגם לי עדיין לא ברור למה הסבתאלה בקרוב מתעקשת לקבל יותר מידע ממה שרשום. נכון שגם לי עדיין לא מובן למה דוקא התשובות שלי הן התשובות המכוונות. אבל ככה?

amigoro

New member
אין אפשרות הדגש לנושא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

amigoro

New member
אולי את רוצה תשובה ממני?אני עדיין לא סבתא../images/Emo3.gif

אבל סבתא של כולם. סבתא זה להיות במחשבה - לא שונה מלהיות אמא במחשבה . הכל בא טבעי בלי להתאמץ , תשאלי כל אחד תקבלי תשובה אחרת מכל אחד. למה שלא תמציאי תשובה - שתספק אותך ותחיי על פי דרכה.

למעלה