לא לא לא לא לא לא לא באסטד מתפרקים

סתיוית

New member
לא לא לא לא לא לא לא באסטד מתפרקים

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא *בוכה* *רועדת* *צמרמורת* תגידו שאני מושפעת, תגידו שאני סתומה, אבל אנלא יכולה לשלוט בזה! לא יכולה פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט זה לא כאילו הם החיים שלי, אבל אנלא יכולה לדמיין את זה שהם יתפרקו! לאאאאאאאאאאאאאאא ואני יודעת שזה כרגגע רק שמועות אבל יותר מידי אומרים שזה נכון! וגם אם זה רק שמועות פאקינג שיט אם הם יתפרקו אני אני אני אני אני.. לא דעת מה אני אעשההההה! לא רוצה שהם יתפרקווווווווווווווווווווווו! לאאאאאאאאא כנסו: http://www.busted.com/boards/showthread.php?t=74631 אני כ"כ מקווה שזה סתם ריב או שזה סתם שמועות מטופשות! הם לא יכוליםן לעזוב הם מתחילים תוכנית חדשה, אלבום חדש, סיבוב הופעות חדשות! אבל הם אומרים שמה- שזה הדברים האחרונים שהם יעשו. ויש חלק שאומרים שבאסטד אמרו שאם הם לא יצליחו באמריקה הם יתפרקו! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סתיוית

New member
פאק פאק פאק פאק פאק פאק פאק פאק

אני כל כך מקווה שזה סתם שמועה מפגרתתתתתתתת כמו עוד הרבה שמועותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני כל כך מקווה! כל כך! ואל תתנפלו עליי למה אני מאמינה לזה ובלה בלה בלה! אננני כל כך מקווה שזה סתם שמועה מטומטמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

וואט? וואט? וואט? וואט?

למה לעזאזל?! כאילו למה?! הם להקה מצליחההההההה :( אוף שלא יתפרקו:(

סתיוית

New member
בדיוק בגלל זה זה נשמע הכי לא הגיוני

בעולםםם אבל הם אמרו שהם שמעו ברדיו ואחת שם מפרוטקציות! ארםם אני מתחילה להרגע ולא להאמין לזה.. אבל ברגע שראיתי את זה כמעט נפלתי מהכסאאאא עכשיו אני רגועה וחושבת בהיגיון אבל עדייןןןןןן..

אי אפשר לדעת..

צריך לקוות שהשמועות (מקווה) האלה יפסקו כשיראיינו אותם,אם זה באמת לא נכון.

Craz¥ L

New member
../images/Emo2.gif

אין מילים חוץ מלמהההההההההההה

סתיוית

New member
ושוב- זה רק שמועה

אבל דייי אם זההההה! אני חייבת לשמוע וכמה שיותר מהר תגובה של באסטד על השמועה הזאת!

סתיוית

New member
נרגעתי- אני כל כך מצטערת שהלחצתי

אנשיםםם אבל חטפתי הלם טוטאלי אז אחרי שנרגעתי מההלם והבכי והנפילה מהכיסא (חחחחחחחחחחחחחחחחח באמת) הגעתי למסקנה שזה ברור שזה שמועה טיפשית! אבל מה עם האחוזון שזה לא??????????????????????????

יש אחוז כזה תמיד

על תהיו בטוחים שזה לא יקרה בזמן הקרוב,אבל אין סיבה כל כך שהם יתפקרו,בטח לא עכשיו.

blink me1

New member
מממההההההההההההההההההה?

על המ את מדברתתתת?!?! מזה השטויות האלה?!?!

blink me1

New member
אבל רגעעעעעע אנלא מבינה

חשבתי שהם מיסתדרים והכל!!!!! אווווווווף איפה שחר הזאת נסעה עכשיו!!?? היא בטח הייתה יודעת יש לה כל מיני קשרים!!! אאאאאאאאאאווווי די עכשיו אני בלחץ!!

5cihh

New member
זה לא קשור להצלחה..

היא אומרת שזה בגלל מתחים בלהקה, בינהם.. אני לא יכולה להגיד שהעיניים שלי לא בדרך לדמוע עכשיו אבל בכל זאת תירגעו. תראו את הבקסטריט בויז- היו 10 שנים ביחד, יצאו להפסקה ארוכה וכבר הכריזו עליהם מפורקים והנה עכשיו הם עובדים על דיסק חדש. באסטד עבדו ה-ר-ב-ה יותר מדי בזמן האחרון וזה היה די ברור לעין שהם נהיים הרבה יותר משועממים ומעוצבנים מכל מה שהעבודה הזו דורשת..ככה שאני לא יכולה להגיד שזה לא הגיוני שהם יצאו להפסקה בקרוב, אבל פירוק סופי? לדעתי צריך להירגע זה לא יקרה בינתיים..קודם כל יש להם תכנית, דיסק חי וסיבוב הופעות..בזמן שהם יהיו שם יכולים להשתנות הרבה דברים הם חברים בסך הכל..וכמה שהייתי רוצה שהם יהיו אנרגטיים כמו בהתחלה הם די צריכים את ההפסקה הזו..נקווה שגם אם זה נכון הם יחזרו מהר!!

סתיוית

New member
צודקת- גם עכשיו המצלמות עליהם

אז באמת יש להם הרבה לחץ שגורם הרבה מתחים! וגם באמת יש זמן לשינוי ההחלטה

blink me1

New member
וואי עכשיו ממש ביאסתם אותי

לא ידעתי שיש להם בעיות וכל זה ( אנ לא קוראת את כל הכתבות ) יואו איזה קקה שלא יצאו להפסקהה שלא יצאו....

סתיוית

New member
אפאחד לא דע..ואני מצטערת

אבל צריך לשמוע גם את החדשות הרעות! ושמעו את זה בתוכניות רדיו לא בכתבות! אבל כמו שאמרנו כבר- זה בטח הלחץ רק! וככה זה בחיים לפעמים רבים! אני רק מקווה שזה יעבור מהר! כי אני בטוחה שזה יעבור, השאלה מתי

DesertRose7

New member
אם אתן שואלות אותי.. לא יקרה בקרוב!

כמ ושאמרו לפני.. *סיבוב הופעות נובמבר-דצמבר *אלבום חדש *תוכנית טלויזיה משלהם *פייטסטאר בכלל לא מוחתמים!!!!!!! *הצלחה עצומה! אז למה שמישהו ירצה לעזוב כזה דבר? אז אני לא יכוחלה להכחיש את זה שלא יצא לי לחשוב על זה כבר כמה פעמים .. על הפירוק.. אבל אני לא חשוב תשזה יקרה בקורב.. בכל ה-3 שנים האלה שאני מעריצה של הם.. כבר כמה פעמים יצא לי לשמוע על פירוק.. אבל ממתי מאמינים לשמועות???????? עד שלא קוראים משהו רשמי או שומעים או רואים.. לא להאמין לכלום! כי זה בסך הכל ילדה שכתבה בפורום של באסטד.. לכו תדו אם זה לא מתחזה או דבר שכזה? או מישהי שגם עליה עבדו? זה יכול להיות מיליון ו4 דברים! יש לי כבר חרדת נטישה.. כי כבר עברתי פירוק אחד.. ויש פה עוד כמה שעברו.. (קלר..SCLUB) וזה אחד הדברים הכי נוראיים שיכולים לקרות לבן אדם.. אז תסלחו לי אם אני ארצה למנוע את זה מעצמי בנתיים.. ועד שאין הודעה רשמית.. אני לא מאמינה לכלום!

סתיוית

New member
אז זהו שאני שמעתי את זה עכשיו

מחברה שלי משם ולא ממתחזה! no its not just a rumour..its goin around too often...its caus of charlie caus he has a conctract to make onemore album and then he`s leaving...i hate him!!how he could do this my friend said it...she coppied me one quote of charlie`s sayin...buuuuuh i dunno in one interviewq...in cd:uk?i dunno....but i hate charlie since then 2 weeks ago??but its spreadin around all the time it was something like''busteds albums r buying everyone and makin big money so im staying but we`re going down so im out''buuuh he cares just the money ועדיין לא מחייב את זה שזה נכון! ואגב היה רשום שם בהמשך השרשור- "כע גם אני שמעתי" "אני שמעתי ברדיו" "אני שמעתי שהם אמרו שאם הם לא יצליחו באמריקה"

DesertRose7

New member
כן קראתי את ההמשך..

אבל כמ ושאמרתי.. לא מעניין אותי מה החברה הזאת אמרה לך (סורי..חחח...) אבל עד שאני לא שומעת/רואה/קוראת משהו רשמי.. אני לא מאמינה לכלום!

סתיוית

New member
סבבה אין לי בעיה עם זה

גם אם אני הייתי במקומך הייתי ככה, אבל הבעיה שלה אני כן ממש מאמינה! אבל היא בעצמה אומרת- שהיא מעדיפה לא להאמין לזה.. ואני פשוט לא יכולה לחכות לשזה שבאסטד יגידו שזה בדיחה או סתם שמועות

למעלה