לא לא לא לא לא לא לא באסטד מתפרקים

=|

ניראה לי מאז שבאסטד קיימים יש שמועות על התפרקות ועל זה שאולי צ'ארלי עוזב.. כי לא טוב לאו שם... וכל החרא הזה לדעתי עכשיו זה לא כל כך רלוונטי כי יש להם מלא תיכנונים!! והם מתחילים רק להתפרסם בארצות הברית ואמריקה אז למה שיתפרקו עכשיו?!? אבל בטוח אחרי כל התיכנונים שלהם יש מצב שזה יקרה...:(

לאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני כ''כ מקווה שזה לא נכון!! למה יש ביניהם ריבים ומתחים? מה יש? נו באמת הם רק פרצו בקריירה מבטיחה וכבר הם רוצים להרוס אותנו המעריצים עם ההתפרקות שלהם??. אבל רגע עדיין יש תקווה! זה בהחלט יכולות להיות רק שמועות! לפני כמה חודשים היו גם מלא מלא שמועות שבלו מתפרקים, שדאנקן וסיימון לא מסתדרים ביניהים וזה, מה שהתברר אח''כ כממש ממש לא נכון!! עובדה שהם עדיין כאן, ודאנקן וסיימון חברים מאוד טובים ! אז לא להאמין כ''כ מהר..עד שלא ישחררו הודעה רשמית, אני מסרבת להאמין. אני אוהבת את באסטד יותר מידי כדי להאמין לזה כ''כ מהר. יש לי תקווה.

blink me1

New member
למה לא טוב לו? איזה מתחים?!?!

מה יש לבנאדם הזה?!?! מה קורה לו? מה הוא השתגע? התחרפן?? או מה מההההההה הקטע?? מישו מוכן להסביר לי!!??

blink me1

New member
ככה הוא אמר?!!??!!?!?!?!?! מהההה???

רציניייייייייייייייי?????? די די אני יבכה נישבעתתתתת לכם אני יבכה!! איך הוא יכול להגיד את זה?!! אימאאאאא די זה כזה עצוב

DesertRose7

New member
שנתיים...

עברו שנתיים מאז WIG3S4 נכון? כאילו.. אני עושה חישוב נכון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אני מבולבלת.. מאז ספטמבר 2002.. שנתיים נכון? יותר מדי מתמטיקה!

just jenny

New member
אני לא חושבת שזה יקרה...

אני לא חושבת.. למה? בגלל שבאמת הם הציאו שני דיסקים (וכמו שאמרתם השלישי בדרך!), הם נורא מפורסמים באירופה (במיוחד בבריטניה ויפן!), ובקרוב הם יוצאים עם תוכנית ריאליטי חדשה שמספרת עליהם!! אז למה להם להתפרק והם גם חברים ממש טובים! אני מקווה שאלו רק שמועות! כמו שלינה אמרה שזה בטח גם משקרה עם להקת בלו! אז קודם כל צריך לברר אם זה באמת נכון... ואני מקווה שזה לא!!!

DougDoug

New member
לא הגיוני!!!

לא הגיוני שבאסטד התפרקו הם רק איזה שנתיים וגם הם יתפרקו אין מצב זאת סתם שמעו ועד שאני לא שומעת מהם שהם צתפרקים אני לא מאמינה

just jenny

New member
שאלה דחופה! פליז אנשים תענו לי!

השאלה היא: קראתי שאמרתם שאפשר לקנות פוסטר של באסטד בבורגראנץ', אז אפשר לקנות אותו בלי ארוחה? ואם כן אז כמה הוא עולה.. כי אני רוצה לקנות... פליז תענו לי...

DesertRose7

New member
זה לא של באסטד!

זה של כנפי הרעם! הסרט שהם עשו לו פסקול... ואם את עדין רוצה.. את יכולה לבקש! בלי לאכול או לשלם.. כי זה כבר עבר..

fight star

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אוקיי... אין לי הרבה להגיד על זה. העיניים שלי דומעות ואני יודעת שזה מפגר אבל אני אשתגע אם הם יתפרקו וברגעים אלה בא לי להרוג את צ'ארלי על כל הסטרס שהוא גורם לי. *בוכההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה*

ראסמי...

אני מבינה לגמריי את צ'ארלי... מסכן יורדים לו לחיים באמת ולא נותנים לו לנשום... ולוידעת רואים גם קצת שהוא לא משו מסתדר עם מאט לפי כל מיני סרטונים שראיתי...לדעתי לפחות.. אז כפרה עליו שיעשה מה שטוב לו... (אמרתי כפרה? :\)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifאמן זה לא נכון../images/Emo7.gif

למעלה