לא להפסיד את הפרק של מחר!!!

moria007

New member
לא להפסיד את הפרק של מחר!!!

אני ראיתי את הפרק של מחר בניו זילנד ואני חייבת להגיד לכולם: שלא תעזו לפספס זה פרק מעולה!!!!!!

יסמין311

New member
יש לי לימודים מ10 עד 7 בערב

יש לי לימודים מ- 10 עד 7 בערב אפשר לדעת בערך עח מה הפרק???????. תודה מראש

תגידיייייייייייי

מחר טס וניק יהיו סוף סוף ביחד????? בקשההההההההההה ספרי ליייייייייייייייייי

yaelelele

New member
../images/Emo58.gif ספוילר למחר..

מישהו חוזר.. וזה.... דייב
דייב וניק מתחרים על אהבתה של טס
מי ינצח
את מי תרצה
זאת השאלה...

נועה167

New member
אוו

חמוד~! אני אוהבת את דייב! ממש בהתחלה שהוא בא לא אהבתי אבל אח"כ הוא נעשה ממש חמוד!

moria007

New member
ספויילר!!../images/Emo58.gifספוילר|

בדיוק כשנראה שהדברים מסתדרים בין ניק וטס, דייב חוזר ומנסה לזכות שוב בליבה של טס.... כל הפק מבויים כך ש"מה היה קורה אם..." כמו בסרט דלתות מסתובבות. זה זכור לי בתור פרק מעולה, אבל אל תהרגו אותי אם הוא לא יעמוד בציפיות... כפי שכבר אמרתי בעבר, קשה לי מאוד כל העיניין. אני מתה על ניק אבל דלוקה קשות על דייב.... אני לא מקנאה בטס.... נ.ב. סליחה בעיכוב, נדפק לי המחשב לרגע... חג שמח!

אבלללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי ינצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח?!?!?!?!?!?!?!?!

yaelelele

New member
מורי... את לא יודעת.???../images/Emo12.gif

הוא נפל פעם משור או מסוס כבר לא זוכרת בתחרות , ולכןהוא צולע מפני שהוא קיבל פגיעה ברגל. וביגלל זה הוא גם לא רוכב על סוסים ורק על אופנועים.

פגית

New member
הוא ואלכס נסעו כשהם היו ילדים

לתחרות רודיאו בלי אישור הארי וראו שניק רוכב מעולה אז היצעו לו לרכב על שור ואלכס גם דחף אותו לזה,ואז הוא נפל ודיי נמעכה לו הרגל,ולכן הוא צולע,באיזה שהוא שלב קלייר גילתה שהארי ידע על התחרות ולא עשה שום דבר כדי לעצור אותם.. וניק כן רוכב על סוסים לא הרבה כמו שהוא משתמש באופנוע אבל הוא רוכב.....

../images/Emo58.gif yaelelele יש לי שאלה אליך

מה יהיה ביום ראשון?? ואת יכולה בבקשה להגיד לי כבר מתי הם יהיו ביחד סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

yaelelele

New member
בבקשה בולי שלי....../images/Emo58.gif

אסון מכה בדרוברס ראן. כעת על טס להמשיך לנהל את החווה ללא קלייר. אך היא אינה לבד, במיוחד עם הצטרפותן של סטיבי הול, חברתה המסתורית של קלייר, ושל קייט מנפרדי. (זה יום ראשון). וכל הקטע עם טס וניק.. זה יהיה בשבוע שבועיים הקרובים.

../images/Emo58.gif תשובה

קייט תהיה דמות חדשה שתצתרף לצוות בדרובר'ס היא חברה של ג'ודי מתקופת ביה"ס ועד כמה שידוע לי די פפרפקציוניסטית

נועה167

New member
אה?!

זה נשמע כמו תקציר כזה לפרק שאחרי קלייר מתה... לא הבנתי זה תקציר נכון למחר? תסבירווו

חחחחחח תודה ו..

פעם אחרונה שאני משגעת אותך...(אני אשתדל בכל אופן)... קודם כל תודה רבה רבה רבה רבה על המידע ודבר שני ניק יהיה יום ראשון בפרק או שהוא עדיין "בעיר" וכשהוא יחזור הוא יריב במקרה עם טס...כי זה מה ששמעתי....אנאאאאא תגידי שלאאאאאאאאאאאאאאאא

תודה רבה ו...

פעם אחרונה שאני משגעת אותך...(אני אשתדל בכל אופן)... קודם כל תודה רבה רבה רבה רבה על המידע ודבר שני ניק יהיה יום ראשון בפרק או שהוא עדיין "בעיר" וכשהוא יחזור הוא יריב במקרה עם טס...כי זה מה ששמעתי....אנאאאאא תגידי שלאאאאאאאאאאאאאאאא

Piece of Wood

New member
וואי פרק מעולה../images/Emo182.gif|אליהו|

אבל הסוף קצת מאכזב! חבל שטס הגיעה בדיוק אחרי שניק נסע משם...

Lucky Charmed

New member
הפרק של היום..

היה פרק ממש יפה.. ממש אהבתי את הקטע של מה היה קורה אם.. באמת חבל שטס הגיעה אחרי שניק נסע..

למעלה