לא להפסיד את הפרק של מחר!!!

yaelelele

New member
אני חייבת... אבל חייבת...

לשתות לחיים לכבוד זה שלטרי יש עבודה
קחו
מה שבא לכם ו....................... לחיים

נועה167

New member
....

היה פרק מגניב, אהבתי! רק חשבתי שבסוף הם יהיו כבר יחד... זה מתחיל לחרפן, הם מושכים את זה יותר מידי!! מישהו יודע עוד כמה פרקים נשארו לעונה?

נועה167

New member
אה! ושכחתי את

טרי! משום מה בקושי אנחנו מזכירים אותו הוא דווקא חמוד. באמת מזל"ט על העבודה!! :)

totalost

New member
פרק מטורף!

אבל אני עדיין לא בטוחה מה קרה באמת... ומה הקשר שניק וטס יפגעו בתאונה ?- סיום קצת מאכזב.... מה יקרה לניק בעיר???

ofer האחת

New member
זה היה

מה היה קורה אם וטס וניק לא באמת היו בתאונה אלא מה שקרה זה הסיפור השני שטס נתקעה באוטו

פרק מצויון!../images/Emo65.gif

אבל אני חייבת להסכים שהסיום היה ממש מעצבן!!! יאללה שהיו יחד!!! זה מתחיל להיות נגרר!

ofer האחת

New member
אף אחת לא שמה לב

אבל זה לא קצת מוזר שדייב לא שאל ולא שם לב לזה שקלייר לא נמצאת שם הרי בכל זאת הוא עבד איתה

נועה167

New member
נכון...

גם אני חושבת. ובכלל אתם שמים לב שלא מראים את קלייר אפילו בהתחלה שיש :"בפרקים האחרונים של בנות מקלאוד.." הם לא מראים אותה אפילו שם.

ofer האחת

New member
הראו אותה.....

בפרקים הראשונים ואז הפסיקו אבל בטח הם ישימו את זה בעוד כמה זמן כמו שהיום שמו את כל הקטעים הישנים אם דייב

niminam

New member
לי בכלל מוזר ש...

דייב לא חזר ישר להיות עם טס כשקלייר נהרגה. הוא היה הארוס שלה פור גאדס סייק. ועוד משהו, בשנה הוא התגבר על ליאן או שהוא רק התגבר על האשם שהוא הרגיש במוות שלה? אם החלק הראשון נכון, אז זה מגוחך. לא מתגברים על מוות של בן אדם בשנה. זה מהר מידי... ושנה להתגבר על תחושת אשם זה יותר מידי זמן! היה יכול להיות נחמד אם הוא היה באמת נוסע להימאליה למצוא את עצמו

moonlight 15

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo29.gif

ממש פרק טוב
אבל באמת....שיהיו כבר ביחד!! זה ממש מתחיל להיות נגרר כבר.

niminam

New member
כולנו יודעים שיום אחד...

הם יהיו ביחד. רק שעד אז מן הסתם יחזיקו אותנו במתח, יעבירו את שניהם דרך מכשולים רבים ובסוף אחרי שיוציאו להם, ו-ל-נ-ו-!, את המיץ הם יהיו ביחד. אז עכשיו יש לנו את מקרה דייב, מה יהיה ביום ראשון? אחת מהחברות הקודמות של ניק? הפרק היה ממש מזניב. אני גם מעריצה מושבעת של הסרט דלתות מסתובבת, ככה שהיה קל לקנות אותי היום. לא ממש הבנתי למה בסוף הפרק אחרי שטס קיבלה מכה בראש היא ראתה את התרחיש השני שיכל היה לקרות. מישהו הבין? לג'ודי לא היה הרבה תפקיד בפרק, וחבל כי לאחרונה היא נעשתה ממש כיפית לצפייה.

yaelelele

New member
תאמת

תאמת , לא ממש אהבתי את הפרק היום.. הוא היה לי נורא מבולבל וסוף עצוב..

ler2

New member
תגובה

סחתן על הביקורת,אמרת בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את הפרק

למעלה