לא להתפתות למוצרים טבעיים

PowerFul

New member
לא להתפתות למוצרים טבעיים

היי... אני רואה כאן שמפרסמים כאן אנשים שחושבים שהם באמת יכולים לרפא אנשים עם לופוס. (דוגמת דליה ודוד) עצתי לכם היא להתרחק מהם... יש הרבה צמחי מרפא שאסור בלופוס לדוגמא תוסף המזון אספספת (ALFALFA) לכן התעלמו מפרסומים כוזבים של אנשי עסקים באתר ועקבו אחר הוראות הרופא שלכם בהצלחה ויום נפלא

שני 4

New member
זה ברור לי בכל אופן, ודרך אגב

גאיה, אם אני הייתי מנהלת פורום זה לא הייתי נותנת פירסום לאנשים כאלה, כי הם יכולים לפגוע במי שילך אליהם, או בשהוא אחר שבאמת חושב שיש אמת בדרכהם... ולהמליץ לאנשים אחרים. האבסורד הוא שפעם מנהל פורום"התמכרויות לאינטרנט" מחק הודעתי . ולמה? מישום שהזכרתי שם של אתר פורנו !והמלצתי עליו (בעלי המליץ עליו) לשיקולך..... עוד משהוא , האבסורד בדליה ודוד , שהם כל הזמן עומדים מאחורי דבריהם, ומנסים לשכנע את המשתתפים להאמין שיש משהוא בדברים שלהם.אני אם הייתי במקומם, אחרי תגובות המשתתפים לא הייתי חוזרת לפורום זה . ביי ביי שני

gaia20

New member
הי שני- בקשר לפרסום

פעם אחת או פעמיים הרשתי לעצמי להתעלם מהפרסום אבל כעת זה כבר לא פרסום אלא רק הבעת דיעה על רפואה מסוימת. באותו משקל שאת ממליצה לקחת תרופות, הם ממליצים לאכול בצורה "בריאה". כל עוד אין מספרי טלפון, כתובות וכו- זה נראה לי בסדר. נ.ב- כל מנהל נוהג לפי שיקול דעתו, כנראה שמנהל "התמכרויות לאנטרנט" יותר קשה ממני, נראה לי שאת כבר יודעת שאני יותר גמישה בעניינים האלו, כמובן עד גבול מסוים. לילה טוב, גאיה.

gaia20

New member
היי

כמו שני- גם לי זה ברור שאני בודקת היטב עם הרופא שלי, לפני שאני לוקחת משהו, אם בכלל אני מסכימה לקחת. ולכן- מצטרפת לאזהרה- להתרחק מכל ה"ממציאים תרופות פלא" למיניהם. סביר להניח שברוב המקרים מדובר ברצון לעשות כסף מחולים ותו לא... לילה שקט, גאיה.

PowerFul

New member
בנוסף...

אם היה מדובר באמת בתרופת פלא אז כבר כל העולם היה שומע על זה וזה היה מתפרסם בכותרות העיתונים ובחדשות בטלויזיה ובכל העולם. את תרופות הפלא בד"כ מפרסמים במדורים פרסומיים ולא תמיד יש אמת בפרסום (כידוע).

תיקון קטן צמחי מרפא ולופוס

כול צמחי המרפא לכול סוגיו אסורים בתחליט האיסור לחולי הלופוס בכול שלב במחלתם כ 93% מכול הצמחים הם רעילים ומסרטנים( חומר איפרזולידים ) כ 7% ניתנים לאכילה במינונים בצורה בשילוב ובכמות ובהכנה מיוחדת בלבד תזונה נכונה ואורח חיים בריא המפתח למערכת חיסונית בריאה הלוחם בלופוס ומחסלה

לקובי תזונה נכונה זו התזונה../images/Emo19.gif

תזונה שניתנה ע"י הבוראה ביום בריאת האדם עלנו לזכור ששום בעל חיים לא נשכח בתוכנית הגדולה של הבריאה והוא כולל פרות ירקות זרעים ואגוזים שילובם הנכון תיזמונם הנכון כמותם והכנתם הם סוד לחיים בריאית וארוכים ואכותיים ניתן גם למות בריאים בגיל מופלג ללא היזדקקות לרפואה הקונבנציונלית והמשלמיה ולכול הרפואות האחרות בריאות טבעית

1ט ל י

New member
למה אתם לא מפרטים?../images/Emo35.gif

לדליה ודוד, אכן אני מאמינה שיש אפשרות שאתם מנסים לעזור. אני לא מאמינה שאפשר להבריא, אבל אכן אפשר להרגיש יותר טוב. אבל... למה אתם לא מפרטים??? אם אתם כל כך מעוניינים לעזור לנו, תסבירו לנו מהו השילוב, מהם הצמחים, הפירות, הזרעים וכל שאר המאכלים שיביאו אותנו לתזונה נכונה. בנוסף, אתם לא יכולים לצפות מאנשים להחליט לוותר על התרופות לגמריי. התרופות כבר הוכיחו את עצמן בפני האנשים שלהם אתם מנסים "למכור" את דרך חייכם. לפי מה שראיתי בפורום הזה, אתם אפילו לא מנסים להבין את זה. תחשבו על זה שאם אתם ראיתם את ההצלחה של הדרך שלכם, אף אחד לא ישכנע אתכם אחרת. אם אי אפשר לקחת את התרופות ובכל זאת לקיים דרך חיים בעלת "תזונה נכונה", אז אתם מבזבזים את זמנכם, מפני שאתם לא יכולים לשכנע מישהו לעשות משהו שעלול לסכן את חייו, כשכל מה שיש לכם מנגד, זו המילה שלכם. אין דרך אפשרית שהוכחתם אפילו לעצמכם שמישהו הבריא מלופוס בעזרת "דרך חיים נכונה", כן, אני מודה שיש אפשרות לשמור על מצב רגיעה, אבל ברגע שמפסיקים עם "דרך חיים נכונה" אתם לא יכולים להבטיח לעצמכם בכנות שלא תהיה התלקחות. בקיצור, לדעתי, בפורום הזה, רוב הסיכויים, שתצליחו לשכנע רק את עצמכם אם תמשיכו בגישה הזו. טלי.

לטלי אין שום תרופא קונבנציונלית ללפ

הקוסמים שהוגדרו בפורם זה שמטפלים בחולי הלופוס ע"י מתן תרופות קונבנציונליות מוליכים שולל את חולי הלופוס מי תחילת הרפואה הקונבנציונלית מילפני 200 שנים ועד לרגע זה וא הצליחו לייצר תחליף לחוקי הטבע ועל זה נאמר כשמתערבים בסדרי הטבע אי אפשר לדעת לאן יגיעו התוצאות ואנו יודעים לאן מגיעות התוצאת לתוכלת חיים קצרה מאוד מאוד מאוד מה שמחלה ומרפא את האדם הוא הטבע עצמו ובלבד לימדי את חוקי הטבע ובהרמונייה שלמה תעבדי עם גופך ,גופך ירפא את המחלה הכרונית הניוונית הזו עלייך לזכור שתהיינה ההתפתחויות המדעיות אשר תהיינה ,הטבע תמיד יהיה חזק יותר מכל התחליפים הרפואיים שהאדם מציע חומר למחשבה

מי זה?

New member
../images/Emo118.gifלדליה ודוד.

אני מסכימה לחלוטין עם הדעה שצריך להכניס כמה שפחות כימיכלים לגוף, אבל עליכם לזכור שמבריאת האדם ועד היום, אנשים עדיין מתו בגיל צעיר ממחלות. אולי אנשים קראו לזה רצון האל, ואולי פשוט לא ידעו את הסיבה, אבל לא רק הכימיכלים קיצרו את תוחלת החיים של בני האדם. הקידמה אולי הביעה עימה דברים רעים, אבל היא הביאה איתה גם דברים טובים שהוכיחו את עצמם בהצלת חיים. אין ספק בכך- המחשבה על כך שאני עומדת להעביר את חיי בתלות בתרופות לא מוצאת חן בעיניי בכלל, ואני אכן בעד דרך הטבע, אבל גם המחשבה על לחיות רק לפי דרך הטבע, בלי הקידמה שמציעים לנו החיים גם לא קוסמת לי במיוחד. אני צריכה למצוא את האיזון בין הטבע ובין הקידמה, אבל אני לא מוכנה לוותר על אף אחד מהם, טלי.

בבריאת האדם חיו אנשים עד 963 שנים

תוכלת חיי האדם מבריאתו ועד היום יורדת בלבד וכול הנתונים המוזרמים לציבור ללא יוצא מין הכלל הם ניתונים מגמתיים כדי לקדם מכירות של מוצרים תרופות קונבנציונליות העיליתה ואנשי הממשל המושכים בחוטים הם שגרמו למחלות הקשות כמו הלופוס כדי לקדם את חשבונם האישי בבנקים הזרים עם תלמדי טוב טוב את מחלת הלופוס שלפני 40 -50 שנה לא היתה קיימת תבני את הפוליטה שעומדת אחרי המחלות הכרוניות וחשוכות המרפא והסופניות ואז תבני מדוע חברת אוסם לא יכולה למכור את הבמבה בארצות הברית בגלל החומר הצהוב שבו והמבין יבין

1ט ל י

New member
נכון ולא נכון

כן, הצהוב בבמבה מסרטן, אבל לא מסתירים מאיתנו את המידע הזה, ואכילת הבמבה באחריותינו. אתם מאמינים שיש קונספירציה נגד המין האנושי למען רווחה כלכלית. זו מחשבה מאד פרנואידית. אני מעדיפה לחיות פחות זמן ולהנות מהחיים שלי, מאשר לחיות 900 שנה, רובם זקנה ומקומטת וחיה על זרעים ועלים. העולם שלנו מזוהם מידי מכדי לחיות בו חיים טבעיים. בנוסף על כך, בארצות הברית מוכרים פנטה, ובפנטה יש את אותם רעלים שיש בצהוב של הבמבה, ויותר. מחלת הלופוס הייתה קיימת לפני 40-50 שנה, אבל עדיין לא נתנו לה שם, ואם תלמדו אתם על המחלה, תראו שפעם שיעור התמותה מהמחלה היה גבוהה יותר. טלי.

הלופוס הוא תגובה של ניסויים על גוף

הלופוס הוא מחלה כרונית התגובה לניסויים ברפואה המתקדמת הקונבנציונלית זו פגיעה קשה בתוכנת גופך בביצית ובזרע של יוצרך ובגופם וסביבתם התוצא הוא הלופוס בגופך שפוגע בכול חלקה טובה ברגעה שמערכת החיסונית יורדת מיכולתה לעמידה במקומה . חומר למחשבה אתן לך דוגמה פנתה אשה לטיפול בנושא מסויים שהרופאים ו/או הרפואה הקונבנציונלית לא הצליחה לפתור לה את הפגם בגופה ומיזה מ"ס שנים לא מצליחה להיפקד וללדת בתחקיר של העבר היתברר שאמא בשנות ה 60 קיבלה כדור נסיוני נגד דימומים בזמן ההריון והתוצאה עקרות לכול החיים לכי לתבוע את הרופא שנתן לאמא את הכדור הנסיוני ? הוא כבר בבת הקברות לכי לתבוע את יצרני התרופה שגרפו בלירדי דולרים בשנות השישים ונמחקה מהעולם הזה ? לכי לתת מכות לאמא המתומתמת שהיתה רופא ובנתיים מתה מסרטן ואם את מבינה את הטרגדיה הזו אז תביני מה זה לופס במלים אחרות זו הריבית שאתם קיבלתהם מהשקעות של העילתה והפולטקיים המושחתים שמסחקים בכלכלת העולם בחיי האדם שבת שלום לך ובריאות טבעית

שאנל

New member
היסטוריה ולופוס

את הלופוס גילו עוד במאה הקודמת (או עוד לפני אני לא ממש זוכרת ), זה לא אומר שהיא התחילה אז, זה אומר שרק אז היה רופא שגילה אותה. בכול מה שאנחנו אוכלים יש "רעלים", בהכול יש קרינה, זיהום אוויר ועוד. אבל אלו הם חיינו, זה מחיר הקידמה, ובמודע או שלא במודע אנחנו מוכנים לשלם את המחיר הזה. אתם עכשיו יושבים מול המסך הזה, הרי גם ממנו יש קרינה, הוא מזיק במידה כזו או אחרת לעניים, הוא לא טיבעי, הוא חלק מהקידמה.....

זה מזכיר לי את ההיסטרוייה של האיידס

שנאמר כי מהקופים המחלה הזו ולאחר פתיחת חומות רוסייה גילה אחד המדענים הבכירים בעיתונות כי הוזמן לראות ניסוי כימי שנעשה על בני אדם וחיות בחומר שגורם למחלת האיידס בארצות הברית יש לציין לאחר הפרסום המדען נעלם ועל פני האדמה חומר למחשבה ואכן מחלת הלופוס

נועה בת

New member
דוד ודליה האינטליגנטים

לופוס הינו פגם גנטי שהיה קיים עוד הרבה לפני 50 שנה כמו שציינתם ... לא ידעו אז לקרוא לילד בשמו - זה הכול ואנשים חיו עד 963 שנים ??? חחחחחחחחחח הם ידעו לספור את השנים בדיוק כמו שאתם יודעים לופוס מהו .....

PowerFul

New member
אבל זה ידוע לכולם

ואם חולי לופוס יאמצו דיאטה זאת הרי ברור שלא יפסק הלופוס... תזונה נכונה מומלצת לכולנו (למרות שלא כולם הולכים על פיה).. אבל תזונה נכונה לא הוכחה חד משמעית כמונעת מחלות ובפרט לופוס. אחרת כבר כל הדיאטניות היו מאושרות והיתה להן עבודה רבה לאין שיעור... יופ טוב לכם

PowerFul

New member
לדליה ודוד

האם יש לכם נסיון בכלל עם חולי לופוס והאם אתם מכירים את עומקה של מחלה זאת ואת מה שחולי לופוס עוברים, עד כדי כך שאתם יוצאים בהצהרה שהמחלה יכולה להרפאות ע"י תזונה נכונה???

למעלה