לא להתפתות למוצרים טבעיים

gaia20

New member
לא התוונתי לצמחים שאוכלים אותם...

התכוונתי לתמציות שבהן אין כל רע- כמובן שהומופט מוסמך מכין את התמצית. טלי- בקשר לשמנים ארומטיים ומאסז´- מסכימה איתך ב100%- זה פשוט עושה פלאים!! אני ממליצה לך לחזור לעשות את זה- זה יעשה לך רק טוב. שבוע נעים לכולם!!! גאיה.

כול תמצית היא מרעילה ומורעלת

גם צמחים שניתנים לאכילה ברגע שהם עוברים תאליכים שונים ובמיוחז מיצוי הם מעבדים את הארכבים החיוניים ביותר ומה שנישער זה הפסולת הרעילה שהומופט נותן לך חומר למחשבה לתיזכורת האבדל היחידי בן תרופות קונבנציונליות להומפטיות הוא בכמות החומר הפעיל שנהם מרעים את חולי הלופוס במידות שונות חומר למחשבה מומלץ מאוד לא לאכול אוכל שעבר בתעשיות המזון

שאנל

New member
דליה ודוד / יין ויאנג

אין לבן בלי שחור אין טוב בלי רע האחד מדגיש מחזק ונותן זכות קיום לשני. אני מאמינה שדליה ודויד מאוד מאמינים בדרכם, והתמזל מזלם והם יכולים לעסוק ולהיתפרנס ממשהוא שהם מאמינים ואוהבים. אני לא מאמינה בדרכם כמו שהם מציגים אותה. אני לא אוהבת שרלטנות עסקית על חשבון סבל של אחרים. אני חושבת שיש להם מקום בפורום, ולו בכדי להדגיש צדדים אחרים: כמו לדוגמא להדגיש לחברי הפורום את החשיבות ברפואה קונבנצינאלית. ואולי אף לפתח דברים אחרים (יין ויאנג...) הייתי רוצה לחשוב, שכול המשתתפים בפורום מספיק אינטיליגנטים ולכן דוד ודליה לא מהווים סכנה בריאותית לחברי הפורום.. מה עוד שאנחנו תמיד יכולים להגיב על דבריהם ולומר את דעתינו. מהדיון המתנגד שלנו יוכלו חברי פורום חדשים להבין את הסכנה שבתיפול, ואולי בלי הדיון הזה הם לא היו מבינים את הסכנה. בקיצור בכדי שהפורום יהיה טוב יותר, יעזור יותר, יכלול יותר זויות חשיבה, יש מקום להרבה דעות. אני מקבלת את דליה ודוד בברכה
אני מסתייגת מדבריהם ובוחרת לא לאמץ גישת חיים זו.

שני 4

New member
למה אתם לא מאחלים רפואה שלמה....

לכל מי שפנה אליכם בפורום, ולא משנה מה הוא כתב ??? מוזר לא! בנות מקום למחשבה!

נועה בת

New member
שאנל

כתבת ניפלא ! באמת אולי טוב שהם פה , ככה נלמד כולנו יחדיו שרלטנות מהי ....

נועה בת

New member
"...מפתח למערכת חיסונית בריאה.."

מה זה מערכת חיסונית בריאה ??? וכי מערכת חיסונית של לופוס חולה ????? בפעם המליון - לכו תלמדו כבר מה זה לופוס !!!!!!!!!!!!!!!!! המערכת החיסונית של הלופוס ביכלל ביכלל לא חולה אלא בריאה מידי .... מיקרה אבוד אתם ...

1ט ל י

New member
ההגדרה שלי.../images/Emo6.gif

אני מגדירה את המערכת החיסונית של חולי לופוס כמערכת חיסונית שמשעמם לה.

ישר כוח ורפואה שלמה לך

הרופאה הונבנציונלי ילמד אותך טוב אך מקצרים חיים עם מערכת חיסונית טובה של הלופוס למדי מה מצבו של חולה לופוס לפני מותו ותבני שהוא לא מת מהמחלה אלה מכמיות הרעלים שפגעו בכול המערכות בגופו שניתנו ע"י הרפואה הקונבנציונלית חומר למחשבה

למעלה