לא לשכוח, היום INXS

ששוניקו

New member
לא לשכוח, היום INXS

אני הכי אוהב את דיאנה שם, מרטי ומיג גם טובים. אני מחכה שיעיפו את J.D מתישהו הוא זייפן משהו רציני.

Juliann

New member
INXS התוכנית של היוםםםםםםםם

אז ככה: JD פשוט ביטצ'! איזה חצוף הוא והוא גם נתן הופעה מזעזעת. איזה מסכן מרטי מה זה דפקו אותו עם השיר... הפרצופים שלו הפחידו אותי הזכיר לי את השד הזה ממכושפות שהורג מכשפות ע"י כך שהוא מגלה מה הפחד הכי גדול שלהן... חחח מעריצי מכושפות יבינו. הוא היה סביר. ג'סיקה עם טורן היתה טובה מאוד מבחינה קולית אבל אני עדיין מעדיפה את הגרסא של נטלי אימברוגליה.... דיאנה חירבשה את זה.. ומצד שני שמעתי כל כך הרבה קאברים של השיר הזה שאולי פשוט נמאס לי מהשיר ואני מוציאה את זה עליה חחח לטיי יש אישיות משעשעת אבל השיר היה מעצבן בזמן ההופעה של סוזי הלכתי להביא משהו לאכול היא לא מעניינת אותי במיוחד... אז אני לא יודעת איך היא היתה אבל נראה שהשופטים התלהבו... ג'ורדיס שינתה לגמרי את השיר, אבל היא הפכה אותו ל"שלה", והיא היתה מדהימה מבחינה קולית. הבעיה עם קלאסיקות זה שאם אתה משנה אותם לפעמים אתה הורס לגמרי את השיר והיא שינתה בלי להרוס
מיג
מיק'לה יודעת שלא התלהבתי ממנו עד עכשיו, ההופעה הזאת שינתה את דעתי. מדהים מדהים מדהים!!! מרגש, מקסים, ובכלל אני נורא אוהבת זמרים שמנגנים בפסנתר אז גם זה השפיע עלי
אז בשבילי הטופ 2 היום היו מיג וג'ורדיס בוטום דיאנה וJD

IrishKiss

New member
ידעתייייייי

ידעתי שתשני את דעתך עליו!!! הוא מדהיםםםםםם! מיג חייב לנצח!!! ד"א- מצאתי את הוידאו של the man who sold the world אבל האיכות לא משהו:/

ששוניקו

New member
מיג היום היה מדהים!

ממש התרגשתי. מרטי מעולה. דיאנה היתה היום קצת פחות טובה, אבל עדיין מעולה. לג'סיקה כל הזמן מתעוות הקול וזה מעצבן. סוזי משעממת. טיי רוצח שירים. ג'ורדיס עיוותה לשיר את הצורה, אפילו הגירסא של אבריל לוין יותר טובה. ולקינוח הממש לא טעים של היום J.D שיצא סופר מניאק, ובאמת כל הכבוד למרטי שהוא העז לענות לו ולדבר עליו, כי הוא היה ביצ' ברמות, אני מקווה שיעיפו אותו בגלל זה... עזבו את העובדה שהוא שר זוועה. פשוט בנאדם נוראי. בכל מקרה לא תוכנית משהו, רק הפינאלה היה מדהים.

darklighter

New member
מרטי לא הזכיר את ברבס../images/Emo12.gif../images/Emo115.gif

+
חחח איך הגעת לזה
מה שכן מסכן נתנו לו שיר גרוע... אבל הוא ביצע אותו די טוב...

MoGanC

New member
התוכנית שהפרידה בין בנים לגברים

אמצע הדרך,ניתן לראות בבירור למי אין סיכוי לנצח (ג'סיקה,דיאנה,מרטי וג'יי די) והכאלה שיכולים להפתיע (סוזי) והטופ 3 (טיי,ג'ורדיס ומיג).הסיבה למה אני חושב שג'יידי לעולם לא ינצח (ותודו שמתוך הרשימה חלקכם עשיתם "הא?" דווקא על השם שלו),זה בגלל שהוא יותר מדיי מתחנף ללהקה,ולהקה צריכה מישהו שהוא באותו גובה עיניים שלהם,לא מעריץ שלהם שפשוט יעשה מה שהם יגידו לו ואני חושב שטיי ג'ורדיס ומיג הם השלושה שמשיגים את זה (למרות שטיי קצת יהיר בגישה שלו,זה יכול לפגוע בו).גם כן,ג'יידי לדעתי הראה היום שמבחינה ווקלית הוא לא משהו (הוא נשמע כמו גרסא סטירית לדייויד בואי בשלב כלשהו בשיר,הרגשתי רע).גם מרטי כבר שבוע שלישי שהוא רק יושב על הכסא ועושה פרצופים (בשבועיים הראשונים בסדר,כי הוא נשמע עוד סביר,אבל הפעם פשוט בלעך).לג'ורדיס,למרות שחשבתי שהיא טיפה over-sang את השיר,רואים שהלקה אוהבת אותה ויש לה את הסיכוי הגדול ביותר לדעתי לנצח.מיג הפתיע אותי וההופעה הזאת תשאיר אותו לפחות עוד 4 שבועות בתכנית. זהו =]

Juliann

New member
אני חולקת על דעתך לגבי מרטי וטיי

הייתי מחליפה ביניהם. אני לא חושבת שלטיי יש מצב לנצח. אם כבר שלושת הגדולים הם ג'ורדיס, מיג ומרטי. הביצוע של מרטי האחרון היה אומנם מוזר ומעיק אבל אפשר להבין בהתחשב בכך שהשיר היה בלתי סביר בעליל... ובכל זאת הלהקה מצאה דברים חיוביים להגיד עליו, כך שהרושם שאני קיבלתי זה שהם עוד חושבים עליו רציני. טיי- למרות שהוא זמר טוב עם אישיות וכו' הוא לא נראה לי מה שהלהקה מחפשת... כנל לגבי סוזי. לגבי ג'ורדיס- זמרת מעולה, מי שיש לה הכי הרבה סיכוי להרוויח מהתחרות הזאת ובלי לנצח כי כל חברת תקליטים אפשרית תקפוץ עליה. היא לא זמרת רוק בדיוק, יותר סול/אר אנד בי כזה ולכן אני לא חושבת שהיא תתאים ללהקה בכלל. אני לא חושבת שהם ירצו שבת תנצח. לדעתי הם הולכים על מיג או מרטי. והעובדה שמיג אוסטרלי גם בהחלט מוסיפה לו כמה נקודות...

ששוניקו

New member
מיג או מרטי ינצחו

טיי או ג'ורדיס יעופו אחרי ג'סיקה וסוזי, בשביל שתהיה כאילו הפתעה מי שלא יעוף ביניהם יהיה מקום רביעי. את J.D ישאירו למקום השלישי, כי הוא קיבלת את תואר "הביצ'" ובכל זאת, זה ריאליטי. דיאנה תהיה מקום חמישי אחרי שטיי או ג'ורדיס יעופו. אני כמעט בטוח שאני טועה, אבל ככה הולך ההיגיון... מה ששכחתי זה לחשב את העובדה שיכול להיות השצופים יחליטו להכניס מישהו לשלישיה האחרונה פעם אחרי פעם ואז הוא יעוף. אבל לדעתי זה יהיה הסדר. ודיאנה מלכה!

whatever4

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

זה די ברור שאו מיג או מרטי ינצחו. אני מעדיפה את מיג

MoGanC

New member
מבחינתי למרטי אין סיכוי בכלל בכלל

מרטי - מקסימום מקום חמישי בשבילי.מצטער,הוא אולי מפתיע אבל אין לו את הקול בשביל להחזיק מעמד עד הסוף,בסופו של דבר הוא ימעד.טיי לעומת זאת,אם דוחקים אותו לפינה הוא יכול להביא את המנעד שלו ולהפציץ את הבמה כמו שהוא עשה בשבוע שהוא היה בבוטום 3.אני לא רואה את מרטי מפציץ תחת לחץ והוא גם לא מתאים לINXS בכלל לדעתי,הוא מתאים יותר ללהקות דיכאון כדוגמת נירוונה (אני היחיד שהוא מזכיר לו את קוביין? כנראה :p).

ששוניקו

New member
גם לי מרטי מזכיר את נירוונה

ובגלל זה אני חושב שהוא לא ינצח. אבל אין מה להכחיש העובדה שהוא מזכיר את קורט קוביין הולכת מאוד לטובתו. הוא פחות זמר של יכולות, ויותר זמר שמבין מה הוא שר ועושה את מה שהוא שר. טיי לעומתו חסר רגש, בגלל זה הביצוע שלו ל"everybody hurts" היה כל כך חלש ומיותר, כי הוא יודע לשיר, אבל הוא לא עושה את מה שהו שר, וזו בעיה גדולה מבחינתי.

Juliann

New member
אחותי חשבה שהוא קורט קוביין חחחחחחח

היא ראתה אותו בפרופיל והיא עושה לי מה זה קורט קוביין?? נקרעתי

darklighter

New member
חח הוא באמת דומה לו../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

להבדיל כמובן...

whatever4

New member
או קיי דעתי:

קודם כל בניגוד להרבה פה- אני לא חושבת שג'יי די היה מנייאק ואני אסביר: זה היה ברור שהוא כתב שיר הרבה יותר טוב מזה של ג'ורדיס ולכן הוא התעצבן בצדק שלא בחרו בשיר שלו. נכון, אומנם הוא לא היה צריך לעזוב- זה באמת לא היה בסדר מצידו, אבל עדיין, נורא עיצבן אותי שאף אחד בכלל לא פירגן לו ואמר מילה טובה. הוא בעצמו אמר בהתחלה שהייתה לו תחושה שג'ורדיס ומרטי כאילו התאחדו כנגדו וגם לי הייתה תחושה כזאת. (אבל יכול להיות שאני סתם משוחדת
) בקשר להופעות: ג'ורדיס- הייתה בסדר, אבל אני לא מתה עליה. ג'סיקה- הייתה בסדר אבל הבעיה היא שאין לה קול מספיק מיוחד. היא מצד אחד לא מרגשת ומצד שני אין לה מספיק עוצמה בקול. היא שרה טוב אבל זה לא מספיק. טיי- בהתחלה חשבתי שהוא ממש מעצבן אבל עכשיו שיניתי את דעתי וכמו שמישהו רשם פה- יש לו אישיות די משעשעת
והביצוע שלו היה דווקא טוב. מרטי- אחלה ביצוע
בהחלט אחד הפייבוריטים לזכות. סוזי- אכן, כמו רובכם, גם לדעתי היא די משעממת. אבל יכולה להפתיע. דיאנה- הייתה ממש טובה. אני אוהבת את הקול שלה. יש לו קול סקסי עמוק כזה... ג'יי די- בהתחשב במקור- עשה עבודה טובה מאוד
אבל לא היו צריכים לבחור לו את השיר הזה. שיר שמאוד קשה לשיר אותו. ואחרון חביב- האחד והיחיד מיג
- מעולה! מעולה! מעולה! מרגש, מקצועי ופשוט מדהים
. הבוטום שלוש: ג'סיקה, סוזי ודיאנה או לחלופין: ג'סיקה דיאנה וג'יי די.

ששוניקו

New member
ראו עליו שהוא מנסה להראות שהוא שם

כשהם שרו, הוא כזה ישב עם הראש למטה ושתק, תאמיני לי זה מספיק כמעט כמו לצעוק "תראו אותי אני מקופח ואני רוצה שיקשיבו רק לי!" מרטי צדק כשהוא אמר שJ.D עשה מין פסיכולוגיה כזאת של אדם מסכן. וגם בתוכנית עצמה J.D החליט להכניס בהם, הוא יצא ממש מניאק, בלי קשר לזה שהוא זייפן לא נורמלי.

whatever4

New member
תראה...

ברור לי שג'' די הוא מניפולטור לא קטן. הוא עושה הרבה מאוד הצגות ובכלל-הוא בן אדם שלא קל להסתדר איתו. אני התייחסתי לויכוח שהיה בנוגע לשיר. לדעתי ג'יי די נפגע בצדק. בקשר לתוכנית עצמה- אומנם ג'יי די היה מנייאק אבל גם מרטי היה. למעשה, מרטי הוא זה שהתחיל ללכלך כשהוא אמר שג'יי די העתיק את השיר משיר אחר. במקום לפרגן ולהגיד לו שהיה לו שיר טוב ולהודות שהוא טעה, הוא סתם ירד לרמה נמוכה. בקיצור- שניהם היו מנייאקים.

למעלה