לא לשכוח, היום INXS

ששוניקו

New member
ת'אמת לא נראה לי הגיוני שמרטי ישתוק

אין לו גם סיבה, הוא לא טעה, באמת שתי השירים דומים מאוד. ואין לו סיבה להתנצל, להפך הוא צריך להוכיח שהוא צודק. שג'יי די יצא מגעיל, ומגיע לו לעוף בגלל שהוא לא יודע להסתדר עם להקה. אני חושב שגם ג'ורדיס היתה צריכה להגיד משהו. כי ג'יי די פגע בהם חזק.

whatever4

New member
אני חושבת שבעיקרון..

שניהם צריכים להתנצל אחד כלפי השני. ג'יי די צריך להתנצל על כך שהוא עזב באמצע ומרטי על כך שטעה בבחירת השיר והיה צריך להיות יותר פתוח להצעות של ג'יי די כי הם בכלל לא היו מוכנים לקבל את השיר שלו. הבעיה של ג'יי די היא שהוא נורא עקשן ואם משהו לא הולך בדרך שלו הוא לא מוכן לקבל את זה (אבל שוב- אני יכולה להבין את התסכול שלו).

IrishKiss

New member
שורה תחתונה

מיג שולט! ראיתי את ההופעה שלו שוב ואני עדיין בדמעות...פשוט מדהים!

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

תמונה מההופעה

טוב ../images/Emo58.gif בארה"ב זה כבר שודר

וג'סיקה עפה, חיחיחיחי הגיע הזמן
ביי ביי בלונדי

ששוניקו

New member
זה שודר גם בסטאר וורלד

וג'סיקה עדיפה על טיי וג'יי די. אבל עדיפה דיאנה על ג'סיקה.

darklighter

New member
../images/Emo58.gifיששש../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

סוף סוף
היא עוד הייתה צריכה לעוף לפני ניל (הוא היה טוב!!!) חשבתי שINXS שוב ישאירו אותה... שהיא תהיה כמו מקרה סקוט

whatever4

New member
../images/Emo58.gifאני שמחה...

קודם כל- אני שמחה שג'יי די לא היה בבוטום שלוש
כי אם הוא היה נמצא שם- הוא היה עף בטוח. אבל כנראה שתדמית ה"רע" השתלמה לו
. באשר לג'סיקה- שהחיינו והגענו לזמן הזה....

darklighter

New member
דעתי על התכנית של אתמול../images/Emo115.gif

+
קודם כל נתחיל מהפייבוריטים שלי: מרטי- אתמול לא היה משהו יחסית לבדרך כלל כי דחפו לו שיר דפוק והוא די סבל ממנו... אבל נשמע די בסדר בכלליות. מיג- ה-הופעה של הערב
איזה מרגש זה היה
אהבתי שאחד השופטים אמר שהוא גרם לו להתגעגע לאשתו
איזה כישרון
ג'ורדיס- מלכה הבחורה
נציגות נכבדת לברונטיות (
) יש לה קול נורא עמוק ונוכחות בימתית...כמו שנאמר היא שינתה את השיר והפכה אותו ללגמרי שלה
טיי- יש לו קול טוב לסוג מסויים של שירים כמו בוב ומארלי וכאלה.. ומה שעשה אתמול... אבל זה לא הטעם שלי במוסיקה
סוזי-אממ יש לה קול בסדר אבל די משעממת כזאת. פרווה. JD- אוף הוא כזה ביץ'
הוא ממש היה מגעיל למרטי וג'ורדיס
אחרי שכבר שבוע אחד הוא ניסה להיות נחמד... האמת בכתיבה של השיר הוא היה טוב... הוא שר לא משהו הוא מזייף בלי סוף אני לא אשכח לו את ההשחתה של we r the champions
אבל נראה לי שישאירו אותו כדי שיהיה מעניין בתכנית... ריאליטי וזה... ג'סיקה- אני לא מבינה מה היא עוד עושה שם...היא ממש גרועה... דיאנה- ישר ששמעתי את השיר נזכרתי בגירסא של קונס והוא עשה אותו הרבה יותר טוב... וגם בתכניות קודמות לא ממש אהבתי אותה... יש לה קול קצת צרוד כזה מדי...

Juliann

New member
רק בינתיים כי אין איידול ../images/Emo4.gif =>

וזה כיף שסוף סוף תוכנית הולכת כמו שאני רוצה. באיידול יש יותר מדי MESS. סוף סוף הטופ שלי הוא כמו הטופ בתוכנית. ג'ורדיס מרטי ומיג. בעונות האחרונות של איידול הכל הולך לי הפוך וזה מעצבן כבר. רוקסטאר הולך כמו שאני רוצה

darklighter

New member
יו גם אצלי זה ככה../images/Emo2.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אני מההתחלה אמרתי שהטופ3 שלי זה מיג מרטי וג'ורדיס (לא משנה הסדר) וזה בדיוק מה שיצא בתכנית
מקווה שזה לא ישתנה

MoGanC

New member
איפה אמרו מי הטופ בתכנית?

as far as we know,הלהקה פשוט מחכה לרגע להעיף אחד מאלה,פשוט לא יצא להם עדיין (שוב אני אומר,פורמט בעייתי)

Fairywitch

New member
זה די דומה, זה בסדר../images/Emo9.gif

כל עוד לא נהפוך לפורום כוכב נולד... מישהו בעבודה שלי טען שצריך לקרוא לתכנית הזו לא "כוכב נולד", אלא "חור שחור נולד"...

Blue Aura

New member
שאלה לגבי הפרסומת של INXS../images/Emo19.gif../images/Emo28.gif

השיר שאחד שם שם בסוף הפירסומת הוא אומר ,"I Miss The Brit Side",איך קוראים לשיר

קפיטו

New member
ג'ורדיס אלילה../images/Emo23.gifומיג../images/Emo99.gif

אין מה לומר הם הכוכבים האמיתיים של התוכנית. אני לא יודעת מה כולם מוצאים במרטי..
הוא לא מי יודע מה.. סוזי בכלל לא משעממת. יש לה ביצועים נהדרים. הת'ר הייתה חזקה, אין לי מושג למה העיפו אותה היא מעולה. ג'יי די אולי מניאק אבל הוא לא רע... ג'סיקה בסדר, לא משהו.. הגיע זמנה לעוף. לדיאנה יש קול מדהים
קיצר אם מיג או ג'ורדיס לא לוקחים בסוף, אינקסס יפסידו סולן גדול.

darklighter

New member
חחח זה שיר ידוע../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

לשיר קוראים Mr.Brightside והוא מבוצע במקור ע"י The Killers
ובתכנית שר אותו מרטי בשבוע שעבר (שבוע לפני השיר של בריטני).

למעלה