לא לשכוח, קקטוס הזהב-קיציס ופרידמן

HaBlonda

New member
לא לשכוח, קקטוס הזהב-קיציס ופרידמן

אנשים,לא לשכוח, היום טקס קקטוס הזהב (טקס איגוד המפרסמים) בהנחחית שני צמדים - שי ודרור בבוקר, קיציס ופרידמן בערב. למיטב ידיעתי ניתן לצפות בטקס דרך האתר של וואלה. בתקווה שיהיה מהנה...

greeneye

New member
ב-א-מ-ת?!

לאאאאאאאאא זה לא קורההה! וזה יהיה מוקלט בוואלה? כי יש לי מבחן מחר, ואני צריכה לחרוש.. יאו..ואני לומדת עם חברה, אין מצב שהיא תסכים לעשות הפסקה ולראות את זה איתי, במיוחד כשלמדנו רק פרק וחצי, ויש לנו עוד..תשעה.

HaBlonda

New member
לא ממש ברור

האמת היא שכרגע כשאני מסתכלת, יש רק את שי ודרור. אני חושבת ששי ודרור מודיעים על הזוכים, ואז בערב נערך טקס הענקת פרסים נוסף, באוניברסיטת ת"א, שאותו מנחים קיציס ופרידמן. אני מניחה שגם הוא ישודר בוואלה, ואולי תהיה אפשרות לראות גם מחר... אל תרגישי רע, סך הכל חלק ניכר של הטקס אלו פרסומאים שעולים לקבל את הפרס ומודים לכל העולם ואישתו, אני מניחה שההנחיה תהיה חלק יותר קטן, למרות שאין ספק שכל דקה עם הני אהובינו שווה צפייה. אבל מדובר בטקס של 4 שעות ואני מניחה שרובו, חוץ מאשר ההנחיה, יהיה משעמם...

Testicles

New member
חיפשתי אמש באינטרנט, ומסתבר שהיה טק

ס, רק הוא לא שודר איפשהו

greeneye

New member
../images/Emo45.gif+משהו חשוב

שי ודרור הפסיקו להצחיק אותי כבר מזמן. גל/רוית מישהו, יש צילומים השבוע? ואם כן, ידוע לכן מתי? ואם כן..תוכלו לתת לי במסר את המספר להזמנת כרטיסים? תודה

../images/Emo27.gif

יש צילומים השבוע ביום שני (9.5) מס' הטלפון להזמנות כרטיסים 037676221

greeneye

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

איזה חיוך מרוח לי על הפנים, אין לכם מושג. "...אולי איזה ערבי שינקנק אותי!"
ח-מ-ו-ד-י-ם.

HaBlonda

New member
אוי, כל כך מעט...

לראות את הקטע הקצר הזה רק עושה חשק לעוד.... הם פשוט צמד מושלם. אם היו עליי עוד כמה שנים הייתי יוצאת עם קיציס עכשיו!!! (וגם זה רק בגלל שפרידמן כבר נשוי!!!)

למעלה