לא לשכוח, קקטוס הזהב-קיציס ופרידמן

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

יא, כ"כ לא מתאים לי הדברים שאני עושה היום. -נשארתי רבע שעה אחרי שיעור ספורט והמשכתי להתאמן במכות תחתיות ועיליות בכדורעף, כשכל השיעור התאמנתי ברצינות וקרעתי את התחת (יו, אני כ"כ אדומה..). -אני מתארגנת עכשיו לאירובי במים של אמא (היא המורה של החוג..נו..לומשנה, אני כזאת עצלנית, שביום אחר הייתי חוזרת הביתה והולכת לישון..) -ובערב אני הולכת לספינינג. מה קורה לי? האם אני נהפכת לספורטיבית? לא, זה לא יקרה.

Yuvalenko

New member
ואני אומר - כל הכבוד גל...

מה רע בלהיות ספורטיבית?? אורח חיים בריא ביותר. במקום לשבת מול המחשב והטלויזיה כל היום... סתם.

greeneye

New member
../images/Emo4.gif

נרדמתי על הספה מול דוקטור פיל, והתעוררתי אחרי שהשיעור ספינינג כבר התחיל. ומתי עוד יצא לי ללכת? יום ראשון מתכונת באומנות, ואז..בגרויות/מבחנים/מתכונות. אוף.

sapgirl

New member
כן גל אני ומוריה חשבנו שתבואי...

פעם ראשונה שבאתי לשיעור של ברק ביום שני וחשבתי שתהיי שם...

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

טוב, גם לא הלכנו לצילומים היום..
אני אוהבת שיעורים עם ברק. הוא כזה לא מצחיק שזה מצחיק.

sapgirl

New member
חחח דוגרייי!!

כל השיעור נקרענו עליו.. ומה הקטע עם ה-8 ארוחות ביום? בטח איזה שמן הוא היה אם הוא לא היה עושה כל הזמן ספינינג...

greeneye

New member
כן..

הכי מצחיק זה שהוא מנסה לרמוז לאנשים מה צריך לאכול.. למשל הוא פונה לאנשים בקבוצה כזה- "עדי, את יודעת מה עושים אנשים עשירים?" "מה?" "הם קמים כל בוקר מוקדם, עושים אימון בוקר בצ'יקלטה, אחרכך הם הולכים הביתה לאכול קורנפלקס בלי סוכר עם חלב, ושותים מים. בצהריים הם אוכלים פחמימות וירקות. משהו כמו סלט ועוף. בארבע הם אוכלים איזה יוגורט, או פרי. ואת לא תאמיני מה הם עושים בערב!!!" "מה?" "הם הולכים לאימון ערב ואז אוכלים הרבה חלבונים וירקות עם קצת פחממות, כמו למשל..ביצה, וסלט, עם איזה לחם! ואו, הלואי שכולנו היינו עשירים ויכולנו לאכול את הדברים האלה.." ובפסח בכלל, הוא עשה חישוב של המרחק בין מצרים לישראל, ושל מהירות הליכה איטית של בנאדם, במשך 40 שנה, והגיע למסקנה שהם הלכו 30 מטר ביום.

sapgirl

New member
חחח ברק הזה ממחזר את הקטעים שלו

הוא צריך לצאת עם מופע חדש..

greeneye

New member
הוא מעיד על עצמו.

"מאז שאני מלמד בספינינג אני אומר את אותן בדיחות, ועובד על החדשים באותן מתיחות, וזה תמיד יעובד" או שלא.

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי, הם גדולים. תוחזר צפ"ש לאלתר.

למעלה