לא מאמין בנישואין

T r i l i a n

New member
חתונה זה לא ממש התחייבות

אפשאר לגמור עם זה מתי שתרצי התחייבות זה משהו בין שני אנשים, מדינה לא יכולה לחייב אדם לאהוב.

דנטל

New member
גם אני לא מאמינה בנישואין ולא בדת

אבל אין קשר אצלי אחד לשני. חתונה אפשר גם לעשות בטקס לא דתי.

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

עוד לא קראתי את שאר התגובות, על כן סליחה מראש באם אני חוזרת על אחת מהן. אני חושבת שנישואין הם כבר מזמן לא 'פולחן דתי' אצל המון אנשים. זו פשוט שגרה. מעבר לזה, אני גם לא רוצה להתחתן והדבר היחיד שקורץ לי בחתונה זה שזה יום מיוחד שהוא רק שלי, בו אני הכי יפה וכל תשומת הלב מרוכזת בי בצורה מכוונת. יש אנשים שרואים בנישואין, טקס מחויבות מסויים. אני מסוגלת להבין את זה אבל זה עדיין נראה לי אבסורדי שכן זוהי תחושה שנמצאת אך ורק אצלם בראש כי אם אין מחויבות בתוך ערך עליון, אז חתימה על חוזה לא תביא את המחוייבות הזו. יש משהו שאני לא מבינה - בשבוע הראשון שאתה מכיר בחורה, אתה מודיע לה שאתה לא מעוניין בנישואין? האמת, גם אני הייתי הולכת מחבר שהיה מצהיר בפניי שהוא לא מעוניין בנישואין בצורה נחרצת. השאלה היא אם אתה לא מאמין בנישואין או פשוט לא מוכן לקחת חלק מטקס דתי [כפי שהגדרת את זה]?

ebony

New member
אני לא רואה בנישואין משהו דתי...

אלה חגיגות אהבה... דת זה משהו שעדיין קשה לי איתו אני לא מסכימה עם כל מה שהדת מייצגת אבל אני מנסה לקבל אותה לידי איך שהיא ומשנה אותה ואת מה שאני רוצה לקבל ממנה בהתאם למה שאני מסוגלת לבצע.... בכל מיקרה נישואין הן חגיגות של אהבה חגיגות שמסמלות שמעכשיו ועד עולם אתה תהיה נאמן רק לזאת שאיתך ושאתה אוהב אותה ותאהב אותה לעולמי עד... ככה אני רואה נישואין ולא רואה שום צורך או שום סיבה לשלול אותם
חוץ מזה מי אמר שצריך להנשא בטקס דתי? יש המון אפשרויות וחוץ מזה יש עוד המון דתות מסביב... תנסה להתעניין בטקסים של פאגניים זה מאוד מעניין.....

akiku1

New member
כשתגיע האחת

כשתגיע האחת והיחידה אני מאמינה שכל הדברים מתגמדים נוכח האהבה. אז אולי נשים שהקשר שלך איתן לא הגיע לעומקים עוזבות בגלל דברים אחרים.

T r i l i a n

New member
צודק.

מה עושים? מחפשים מישהי שחושבת כמוך. בכל מקרה לא תבלה את חייך עם מישהי שאינך מסכים איתה לגבי דברים עקרוניים בחיים, נכון? אז אם מישהי עזבה אותך בגלל זה - זה רק לטובה, הייתה לכם השקפת עולם שונה מדי.

../images/Emo26.gifדעה אחרת../images/Emo108.gif

תראו, אני אומנם בת 18 והדעה שלי עלולה להשתנות בעתיד אבל, אני חושבת שנישואין זו נורמה חברתית מאוד מקובעת ומיושנת.אני לא רואה את עצמי מתחתנת גם לא עם אהבת חיי מהסיבה הפשוטה שאני לא צריכה שום מוסד/ארגון/מסמך שיהווה את המחוייבות שלי למישהו. אפשר לגור יחד ולהקים משפחה וחיים שלמים מאושרים גם בלי זה. בנוסף קשה לי להאמין שארצה לחיות עם מישו 1 כל חיי.

הצילצול

New member
מה זאת אומרת?../images/Emo123.gif

קודם כל קטע של כל הטקס עושה את זה לנו. לנשים. מרגע שנולדנו אנחנו מדמיינות את הרגע של לעמוד עם הזר והכל להתחתן זו חוויה מהחיים לחיות עם מישהו שאוהבים זה מאחד אותנו מכל הבחינות אתה מרגיש נאהב ואוהב וזה איחוד שמגיע לכולם. אז תחשוב על זה כמה פעמים. חיים רק פעם אחת וזה כדאי לנסות!!!!

למעלה