לא מאמין - חצייה באור אדום!

לא מאמין - חצייה באור אדום!../images/Emo88.gif

אתמול בלילה חציתי רמזור ברמזור כתום שכנראה התחלף באמצע לאדום, ושמתי לב שצולמתי. מה העונש שלי???? איזה מעצבן הדבר הזה!

asaforon

New member
עו"ד אורון - אור אדום = 10 נקודות

עבירת האור האדום מחייבת ב 10 נקודות. מומלץ להתייעץ עם עו"ד, שכן נהגים רבים אינם מודעים ל"בעיית הניקוד" , עש שמקבלים לפתע הודעה על פסילת רישוי למשך 3 חודשים... ניתן לפעול לביטול הנקודות, גם בדוחות מסוג מצלמה. בברכה עו"ד א.אורון פס"ד בנושא זה

be_roo

New member
קנס של 1000 ש"ח ו-10 נקודות

והוא לא התחלף באמצע, הוא התחלף בהתחלה. המצלמה לא נדרכת אלא לאחר שהרמזור מתחלף לאדום ומצלמת כשהחיישן מזהה רכב שנכנס לצומת. כלומר, אם צולמת הרי שהאור האדום דלק ברמזור בטרם חצית את קו הצומת.

אם ככה יש סיכוי שלא צילמו אותי...

איך אפשר לברר אם אני הייתי מצולם או שאולי מישהו אחרי חצה טיפה את קו העצור? אני מבין שיכול לקחת להם הרבה זמן עד שישלחו לי את הקנס הבית... ועוד דבר - אני אמור להתחיל קורס נהיגה מונעת בעוד כשבועיים, אחרי 4 שנות נהיגה(אני חושב) ללא קשר לעברות (שלא היו) האם כדאי לדחות את הקורס ולחכות שיגיעו הנק'? ז"א אני מבין שכאשר אקבל את ה 10 נק' בכל מקרה אהיה אמור לעבור את הקורס הזה לא?

be_roo

New member
הדו"ח צריך להגיע תוך 4 חודשים

(במידה ואתה הבעלים), אם וכשהוא יגיע תוכל לבקש שישלחו את התמונה. עקרונית, אם הוא הגיע, הסיכוי שנשלח אליך דו"ח למרות שמישהו אחר הפעיל את המצלמה, אפסי. אין קשר בין הנקודות הללו לקורס שאתה צריך לעבור.

תודה רבה, ועוד שאלונת

האם יש איזשהו חוק התישנות אם הם לא שולחים לי בתוך X זמן?

be_roo

New member
כן. כאמור, הדו"ח צריך להגיע תוך 4 חודשים

במידה והרכב רשום על שמך, או תוך שנה אם לא.

למעלה