לא מאמינה שרק עכשיו גיליתי את הפורום הזה

לא מאמינה שרק עכשיו גיליתי את הפורום הזה

איזה אושר!

אז, היי לכם. :)
אני אלכימאית, בת 22, לצערי עם פחות זמן לאחרונה לקרוא ולצפות אבל בנתיים מחכה לי על המחשב הפרק האחרון של שרלוק שאני פשוט לא מצליחה לפנות לו זמן, ועל השידה מחכים חצי מהספר השני בסדרת The maze runner, וההוביט שמסיבה לא ברורה עדיין לא קראתי.

נייס טו מיט יו אול

Yuli Gama

New member
ברוכה הבאה

הפרק השלישי נהדר, השי של העונה

אני בכלל דילגתי על ההוביט, ניסיתי פעמיים ולא אהבתי P-:

Dam Right

New member
ברוכה הבאה!

עדיין לא קראת את ההוביט? טוב, אני מניח שזה פחות נורא מ"עדיין לא קראתי את שר הטבעות"...

*מודה באשמה*

תמר 0

New member
חולית, משחקי הכס

את חולית מעולם לא יצא לי, אבל זה בתכנון. מי יודע, מתישהו זה יקרה.

את משחקי הכס קיבלתי מידיד טוב לפני 7 שנים בערך, והוא שכב על המדף בסבלנות מרשימה.
לפני כמה חודשים ניסיתי להתחיל לקרוא ואני בערך בעמוד 150, אבל משום מה נתקעתי ולא חזרתי לזה.
יש לי תחושה ששום דבר טוב לא הולך לקרות, ואני לא אוהבת לקרוא טרגדיות...
אבל הידיד שהביא לי את הספר היה לגמרי משוכנע שאני ממש אוהב את הספר, אז אני משערת שיום יבוא ואאזור את הכוחות הנפשיים הדרושים ואמשיך לקרוא.

Dam Right

New member
גם אני לא קראתי את משחקי הכס *עדין*

וגם את נרניה
תכו אותי.

גם את זה לא קראתי

לא מוצאת את הכוחות לקרוא את שר הטבעות. את ההוביט אני מתכננת לקחת איתי לחו״ל להעביר איתו את הנסיעות הארוכות :) ככה שממש בקרוב!

pix37

New member
ההוביט נורא קצר - כך שהוא לא יספיק

להרבה נסיעות.

אל תטרחו

אז כן, זה נחשב לקלאסיקה, שזה אומר שמישו פעם אהב את הספרים האלה.
אני פשוט לא מצליחה להבין למה.

תטרחו, תטרחו

ההוביט דומה יותר לספר ילדים וככה צריך להתייחס אליו. אבל שר הטבעות?! האמא של כל הספרים הטובים... לפחות לקוראים עם יכולת ריכוז גדולה מזו של היתוש המצוי

אוו...עקיצה^^

(יתוש? עקיצה? קלטת?)
יש לי יכולת ריכוז מרשימה, זיכרון נהדר ובנוסף לכך אני גם סקסית נורא. כהוכחה, אף פעם לא הרגשתי, למשל, שהמשחכסים עמוסים ביותר מדי דמויות ומקומות (ז"א, הרגשתי, אבל אהבתי את זה.) את הזכרון והסקסיות אני גם יכולה להוכיח אבל לא אעשה את זה מפאת במ"מ. (אהה! תמיד רציתי להשתמש במילה 'מפאת'! ועכשיו עשיתי את זה! יהההה!)
אבל יכולת הריכוז שלי חתולית-מה. כלומר, אני מאמינה שהעולם נוצר כדי לבדר אותי, לגרד לי מאחורי האוזניים ולהכין לי סושי. כלומר, אם משהו משעמם אותי אני לא אטרח לקרוא אותו רק בגלל שהוא נחשב לקלאסיקה.
לא צריך שום יכולות קוגניטיביות בשביל להינות משר הטבעות. אבל הוא איטי עד אימה, מלא שירי הוביטים ושפות אלפים שמעניינות לי את הביצה, והעלילה שלו צפויה ובנאלית (כן, בתקופה שהוא נכתב היא עדיין לא היתה צפויה ובנאלית. אבל אני חיה עכשיו וקוראת עכשיו.) שפה היתה דוקא מהדברים הבודדים בספר שלא הוו בעיה (דאמרייט, זה בשבילך).
את ההוביט אפילו לא ניסיתי בגלל כל הנ"ל. כן ניסיתי לצפות בסרט. הוא היה בנאלי ואיטי עד אימה. הפסקתי.

אני אמרתי לקרוא משהו רק כי הוא נחשב קלאסיקה?

"אבל הוא איטי עד אימה" - מה שנכון, אם הקורא/ת לא מסוגל להתמיד בקריאה בלי תפנית עלילתית מהפכנית או מוות של איזו דמות כל שני עמודים, אז אולי באמת שר הטבעות זה לא בשבילו/ה

צפויה ובנאלית?! סליחה, אני רוצה לראות אדם אחד בעולם שניחש מראש איזה תפקיד גולום עתיד לשחק... חוץ מזה, למה ציפית? שיגלו שגנדאלף הוא בעצם סאורון בתחפושת?

למעלה