לא מבין

שירו שיר תקווה גדולה... ../images/Emo13.gif

גם לטעמי הברירה הנכונה היא טיפול- ועדיף בדרך זו וגם- באחרת... כמו בכל דבר בחיים, כך גם בעניין הגלישה באינטרנט המידתיות עושה את ההבדל. אלו שהפכו את האינטרנט למקור חיותם, פיתחו בו תלות ושמים את יהבם החברתי על הוירטואליה לבדה- אכן משלמים מחיר יקר. אך כך הוא הדבר בכל סוג של התמכרות. אינני סבורה שהאינטרנט מרדד את מחשבתנו- לדידי זהו מקור בלתי נדלה לידע ואינפורמאציה. האינטרנט הוא כלי- הוא אינו 'עושה' דבר. האחריות היא עלינו בשל האופן בו אנו בוחרים לעשות בו שימוש. אגב, אני עצמי חבה תודה לרשת על היכרות עם כמה מחבריי היקרים ביותר- הוירטואליה סיפקה את ההיכרות, שממשיכה כבר שנים באמצעות המציאות- להלן ראה את 'סינתטית אפריורית' שלנו, 'שלומקין' ועוד...
מדוע החלטת להשעות את חשבון הפייסבוק שלך (מה, אפשר להשעות? לא ידעתי... )? אולי מוטב לשקול שימוש מבוקר בפייסבוק? חבל לפנות לדרך דיכוטומית- הכל או לא כלום... באמצע יש גווני אפור חביבים... בד בבד עם מתן הזדמנות לרשת בהרחבת המעגל החברתי שלך, נסה למצוא גם דרכים 'מציאותיות' יותר לשם אותה המטרה. באשר לפגישה על כוס קפה, אפשר בהחלט לחשוב על מפגש קרוב של משתתפי הפורום. יום נהדר.... גילת

aharon5

New member
בעיה ידועה

אתה צריך בחורה. נסה להגיע לכמה שיותר מקומות המתאימים להיכרויות. אתה צודק מאוד שהעמקה מסבכת. עזוב את הפסיכולוגים והמטפלים ושטוף את המוח שלך בשטויות ריקניות. טלויזיה, מחשב, מוזיקה, סרטים, כמו שכתבת. וגם תהיה בחברת אנשים זה לא רע. מה ז"א מקל? זה רע? לא טוב היות האדם לבדו. ברגע שחושבים על שטויות, אין זמן להתעמק ולהכנס לדיכאון.

aharon5

New member
יש קורסים לכישורים חברתיים

הם ידועים יותר כקורסים לפיתוי נשים, אז יוצא להם שם רע. אבל אלו קורסים חשובים מאוד. תתחיל לחפש באינטרנט, יש הרבה חומר חינם.

mormorto3

New member
יש בזה משהו אבל

אני הייתי ממליץ על עבודות יצירתיות ותורמות כתרפיה יותר טובה. גם האנשים שאתה מכיר תוך כדי יצירה הם אנשים שיש ביכולתם לעזור לך לבנות פרספקטיבה יותר בריאה לגבי העולם, כך אני מאמין. זה יכול להיות מבוטא גם בעבודה היומיומית שלך (פעם אמרו לי שרק כך אפשר "לשרוד" 20 שנה ומעלה באותה עבודה). וכן גם קשר עם בחורה יכול לעזור ולקדם אותך

למעלה