לא מבינה למה אני צריכה

dede1969

New member
לא מבינה למה אני צריכה

להרעיב את עצמי שיהיה לי גוף בערך של דוגמנית רק בשביל לצאת לדייט.זה לא יאומן אני תמיד מציינת שאני מלאה סקסית בעלת ביטחון אבל לא מרפים תמיד שואלים מה במשקל מידת מכנסיים ואם באמת רוצים לעצבן אז מידת המכנס...מה זה משנה?הרי אמרתי שאני מלאה שאני נראת טןב אני פרקינג בת 45 כאילו למה אתם מצפים?!

Berethor

New member
או להגיד תמשקל עצמו

אבל כן זה לא רק הנתונים אלא גם איך זה נראה עליה.

FineSilverMan

New member
נניח יש לך צורך שבן הזוג יהיה יהודי

או ג'ינג'י, או בעל איבר מין מכובד או בעל הכנסה מכובדת, או כל קטגוריה אחרת, האם היית פוסלת את הרעיון לצאת עם מישהו מחוץ לקטגוריה?

יש גברים שאוהבים מלאות/שמנות. יש גברים שהמשקל לא מפריע להם. יש שמנים/מלאים שהתחתנו...

מבחינתי, לאור נסיונות עבר, לא אנסה לצאת עם מישהי שהאגן שלה גדול מהאגן שלי. בכך אני פוסל די הרבה נשים שהיו יכולות להיות בנות זוג נהדרות שלי, אולי, אבל זה לא שלא ניסיתי. פשוט לא עובד.

FineSilverMan

New member
לא נשמע הגיוני

ממוצע הגובה של גברים גבוה בכ-10 ס"מ בערך מזה של נשים (1.75 לעומת 1.65 מ').

אם נסתכל על המודל של דה וינצ'י, למשל:
http://4.bp.blogspot.com/-dpbYanWFl_s/Uht7UKw9C4I/AAAAAAAAzQg/5PlYLc5vQuY/s1600/Venice-da-Vinci_02.jpg

הגובה שלו עומד על 945 פיקסלים ואילו האגן עומד על 171 פיקסלים.
אם הוא 1.75 מ', אז האגן הוא 32 ס"מ בערך.

אצל נשים האגן רחב יותר, באופן יחסי, כלומר היחס בין האגן לבטן אצל נשים גדול יותר מאשר אצל גברים, אבל לא בהכרח שהאגן עצמו רחב יותר מזה של גברים.

טוב, זו לא בדיוק תגובה קוהרנטית...

מה הקשר גובה? דיברנו על מבנה האגן

האגן של האישה רחב יותר באופן טבעי, אנטומי. נקודה.

ובלי קשר לעובדות אנטומיות פשוטות, נראה לי חבל שאתה מחליט עם מי לצאת או לא על סמך רוחב האגן שלה, שלמכתחילה מבחינה אנטומית אמור להיות רחב משלך.

וצר לי לבשר לך שהאגן אפילו מתרחב עוד יותר...

במהלך ההריון, והוא נשאר רחב.
אז גם אם אתה יוצא עם מישהי שהאגן שלה צר, הוא יתרחב בכל מקרה :)

FineSilverMan

New member
המממ

לא... ראשית, זה רק אחד המאפיינים. כבר יצאתי עם נשים בעלות אגן רחב לטעמי וזה דבר שהפריע לי. אני לא רואה את עצמי יוצא עם אחת כזו.

אני יוצא די חנון עם הדוגמה הזו:
http://mygirlfriendisadm.files.wordpress.com/2010/06/10-races.jpg
העניין הוא שיש פרופורציה מסויימת בין רוחב לגובה.

אפשר גם להסתכל על זה:
http://www.makeupforbest.com/wp-content/uploads/2014/05/female_body_type_chart_vr_2_0_by_candy2021-d3cee0g.jpg

ויש עוד המון כאלו.

אם האישה שוקלת 50 ק"ג, זה נהדר.
אם היא שוקלת 100 ק"ג, זה כנראה יותר מדי בשבילי.
ואם היא באמצע...

כפי שאני לא מתאים לכל אישה.

הלינקים האלה נראים לי מה זה גזעניים

וגם מזכירים לי תקופות חשוכות של פעם. הגדרת מי "יפה" מי "טהור".
אולי זאת לא הכוונה שלך אבל זה ממש מצטייר ככה וזה מחליא אותי.

בכל מקרה,בהצלחה לך למצוא מישהי עם אגן צר, כמה שיותר צר.
מבחינתי אתה מחוק.
ואגב, טוב תעשה אם תשמור את הדעה המעוותת שלך לעצמך.

Berethor

New member
לידעתך יש גברים שמעדיפים נשים מלאות

ואני אחד מהם, אומנם אני אישית יש לי גבולות כמובן, וסביר להניח שלא הייתי יוצא עם מישהי ששוקלת 200 או יותר, אבל עד 100 או קצת מעבר למאה אני בסדר עם זה. גם לא כל הגברים אוהבים כל כך 'גוף של דוגמנית', באמת יש גברים שמעדיפים מישהי שיש לה יותר גוף מה שנקרא, ולא סיקינית. בקיצור עדיף שתחפשי מישהו שמעדיף מלאות או אין לו בעיה עם מלאות, ובהחלט יש כאלה, או שתעשי דייטות כאסח עד שתגיעי למצב של תת-משקל, זה החלטה שלך. חוץ מזה כמו שיכולות לפסול על משקל, יכולים גם לפסול על שלל מאפיינים אחרים, מה שמתאים לאחד לא תמיד מתאים לאחר. משקל שלך הוא לא מסוג הדברים שלא ימצאו חן בעני אף אחד.

שלום

אני דווקא נמשך למלאות, אבל לא לשמנות. אולי כדאי שלא לכתוב שאת מלאה, אבל העיקרון לדעתי פחות ליצור קשרים מלאכותיים בדייטים ויותר ליצור קשרים באופן אמתי של אהבה במסגרות.

Berethor

New member
אז מה היא צריכה לכתוב?

או שלא תגיד כלום או שלא תשקר ככה עדיף. בכל אופן אם הם לא אוהבים את מה שהיא כלום לא יעזור.

stav1991

New member
ההגדרה שלך למלאות זה במקרה?

שיהיה מה "לתפוס" תחת וחזה גדול?

תפסיקי לציין, אל תנסי למכור את עצמך, אל

תתכופפי למוסכמות, את לא צריכה כלום.
תפסיקי לשתף פעולה עם בלבולי מוח של כאלו ששוקלים לדבר איתך
רק אם את גם תמשכי אותם ויזואלית וכבר מדמיינים תירוצים לפסול.
תכתבי את הגיל כי זה מספר, ותשימי תמונה עדכנית שאת נראית בה
טוב. את לא מוכרת ביד2 ספה, אף אחד לא רוצה לבזבז יותר זמן
לקרוא תיאורים של בחור או בחורה על איך הם נראים. רוצים לראות
לבד ולהחליט אם נמשכים או לא.

את יכולה לבחור להמשיך להתעצבן או לזרום עם כולם ולשים את התמונה.
ושלום על עם ישראל. אין ציפיות יותר, רק צפיות בתמונות...

Berethor

New member
ועדיין באתרי הכריות רבים נהוג לרשום פרטים

ודברים כמו מבנה גוף וגובה זה בין הבסיסיים. גם לשים תמונה בלי שום נתונים זה לא טוב, נכון שקודם מסתכלים על התמונה לרוב אבל הנתונים הפיזיים כמו גם האישיותיים הם גם חשובים אחרת זה לגמרי פרופיל רדוד. מה גם שיותר נוח לראות פרטים לבד מאשר לדבר עליהם, לשני הצדדים.

למעלה