לא מבינה למה אני צריכה

לא חמוד אתה טועה ולא מתיחס למה שכתבתי כלל.

נהוג לסמן וי במקום המתאים "מלאה, רזה" גובה אתה בוחר אתה לא רושם את המספר לבדך, כמו שאתה לא רושם עיניים כחולות אלא בוחר מתוך
תפריט עם אפשרויות מובנות. כשבחורה שמה תמונות וכותבת בשביל
ה"180 תווים" כל מיני דברים על איך שהיא נראית זה בזבוז תווים ברשת
ולא מעניין. כשבחורה לא שמה תמונה וכותבת את דעתה האישית על המראה שלה עצמה, זה גם לא מעניין. אנשים קוראים את הבחירות שהיא
סימנה כמו מבנה גוף,שיער וכו'. אם הטקסט שלא קשור למראה
מושך ומסקרן ומתאים בנוסף אז אולי הם יכתבו לה. ואז הם מתחילים לחפור כי אין תמונה...

לראות פרטים לבד ולקבוע דעה זה שנינו באותה דעה...שימי תמונה וזהו.
פרופילים ריקים של בחורות זה רדוד ויש מלא כאלו נכון. אבל זאת לא הבעיה שלה. לא אמרתי שום מילה על מלל לגבי אישיות
שזה סוגיה נפרדת וחשובה וגם כאן אנחנו באותה דעה.

אני מדבר על בחורות שרושמות על עצמן את דעתן האישית על איך הן נראות ומתארות את המראה במלל במקום לשים תמונה. מגרד תמיד להמשיך לדפדף ולהפסיק לקרוא.

Berethor

New member
זה נכון שתמונה שווה אלף מילים

לכן לתאר את עצמה בכתיבה הרבה פחות יעיל מאשר לשים תמונה, באופן כללי ועבור גברים בפרט, אנחנו מעדיפים דברים ויזואלים ולא דמיון בדרך כלל. עם זאת עדיין האחד לא צריך להיות על חשבון האחר, הכוונה שלי לאותם וי שדיברת עליהם, שכן לציין באופציות שם את הנתונים הנכונים, לגבי גובה ומבנה גוף וכו, זה פרטים חשובים, ואגב במקרה של גובה זה יותר חשוב מאשר במקרה של משקל, כי גובה מאוד קשה למדוד לפי תמונה. אבל משקל וצורת גוף לא בעיה להעריך לפי תמונה. כן אם יש רק 180 תווים עדיף להשקיע אותם בתיאור של אישיות או תחביבים ולא בתיאור של מראה, שבשבילו עדיף תמונה או וי במקום המתאים.

גם כאן אנחנו באותה דיעה, כי בתמונה יש אלף

מילים אבל אפילו לא מספר אחד. סנטימטר או אינץ'.
בגלל העיסוק האובססיבי בעולם על מספר המשקל, בחורה
שמכבדת את עצמה, ולא לוקחת חלק בשגעון הזה, לעולם לא תציין
את משקלה, לא בפומבי ולא לזר שישר שואל "אפשר תמונה"....

כל מקום ריק שבחורה לא בוחרת/מסמנת ומשאירה ריק,
משאיר ספק, בין אם משהו במראה חיצוני, או האם היא יהודיה ובין אם זה האם היא גרושה או רווקה. וגורם לאנשים עם רגישות לנושא לדלג
עליה הלאה. ולעיתים זה לא משנה איך היא נראית בתמונות.

כל הבחורות שמתלוננות על כמות או איכות הפניות אליהן באתרים
כדאי לכן לקרוא את ההודעות בדיון...

Berethor

New member
זה מעניין כי גם אתרי הכריות

כבר לא דורשים מבחורה לרשום משקל במספרים, אלא בתיאור של צורת גוף, סקינית, משקל בינוני, מלאה וכו. לדעתי זה גם עדיף שזה ככה, כי הBMI בהחלט יכול להטעות, לראות כמה מישהו שוקל יכול לפעמים יותר יעיל מלשקול אותו, כי על כל אחד משקל זהה יכול לבוא לביטוי בצורה שונה. אבל זה לא אותו סיפור עם גובה, ששם אין הרבה מקום לשינויים או טעויות. בכל אופן אני מאמין שצורת גוף כמו 'מלאה' זה כן משהו שעדיף לציין מראש, אבל כמובן שעדיף לעשות את זה בלווי של תמונה, כדי שבראש של הבחור הוא לא יתאר אותה יותר מלאה מאשר היא באמת למשל, ובמלא אם יש לו בעיה עם מלאות אין הרבה סיכוי לקשר שלהם, כנראה שהם פשוט לא מתאימים. באותו מידה יש גם גברים שמפריע להם מישהי סקינית מדי, וזה גם בסדר. באשר למילוי פרטים, אני מסכים איתך עדיף למלא כמה שיותר פרטים רלוונטים שחסרים, פרטים לגבי מראה פחות חסרים אם יש תמונה יש פחות צורך בהם במלא. מי שלא ממלאת פרטים זה לא רק יכול להיות חסר למי שמתעמק בדברים שהם בנוסף או 'מעבר' למראה, אלא גם יכול ליצור רושם של פרופיל מאוד רדוד, בהחלט פרופיל כמעט ריק עושה עליי אישית רושם רע בעיקר, אפילו אם הבחורה בתמונה נראת טוב, יותר מדי פרטים חסרים, חוסר השקעה ואולי אף פרופיל מזוייף. כן אני בהחלט נוטה להסכים איתך בנושא הזה.

Survivor Man

New member
את לא צריכה כלום חוץ מדבר אחד:

להבין שכמו שלך יש דרישות מבני זוג, כך גם לאחרים. אחרי שתפנימי את העובדה הפשוטה הזאת עומדות בפנייך שתי ברירות: לרזות כמו שציינת כדי לקלוע לדרישות הרוב, או פשוט לכוון לאלה שאין להם בעיה עם מלאות - וכן יש כאלה.

רואה 6 6

New member
זה לא קשור לדרישות אלא לשאלות

רק נשים מקבלות שאלות כאלה.

אבל כבר כתבו פה,אפשר לפתור הכל עם תמונה.

Berethor

New member

Hermineh

New member
יש לזה פן חיובי. כשהייתי בעולם הדייטינג

אם גבר ביקש ממני תמונה, או שאל אותי על מידותיי עוד לפני שהחלפנו מילה ביננו אז מחקתי אותו מייד.
דווקא אני רואה בתכונה הזאת דרך מעולה לנפות את אלו הלא רצויים.

Berethor

New member
יש בזה משהו

אומנם זה יכול להיות קצת קיצוני 'לנפות' על שאלות שהן בסך הכל לגיטימיות, אבל אם כבר מתחיל להיות ברור לה שמידותיה לא מתאימות לו, באמת שאין הרבה טעם להמשיך בהכרות למטרות זוגיות איתו, והיא אפילו צריכה להיות שמחה על כך שהיא הבינה בשלב מוקדם שהם כנראה לא מתאימים.

Hermineh

New member
יש את אלו (והם רבים לצערי) שעונים למודעה

במשפט אחד קצר, הי, אפשר תמונה?
זו תופעה כזאת

את אלו אני הייתי מנפה. בכלל אני מנפה את אלו שעונים בכמה מילים ולא מספרים קצת על עצמם. בלי קשר לאם הם שאלו על המידות שלי או לא.

לא בהכרח סיבה לנפות

יש אנשים שמוכנים להודות שמראה חיצוני זה הדבר הראשון שמושך אותם ואם את לא הטעם שלהם, לספר על עצמם ולשמוע עלייך יהיה בזבוז זמן, לשניכם.

אני יודעת שמראה פחות חשוב לי, חוץ ממקרים ממש חיצוניים,
אבל לגיטימי בעיניי לבקש תמונה באתר היכרויות, ועוד יותר לגיטימי בעיניי לפסול אנשים על מראה או מידת מכנסיים.

Berethor

New member
זה שמראה/גוף חשוב להם זה לגיטימי

בסופו של דבר הרבה מאלו שטוענים שזה לא חשוב להם רק מתחסדים, אבל אני חושב שמה שמפריע יותר באנשים שכאלה שכאילו זה כל מה שמעניין אותם, וחוץ מזה אין הרבה מה לדבר איתם וכו.

Berethor

New member
אה כן מכיר תתופעה

טוב הגיוני לנפות אותם, באמת חלק גדול מהם הם לא אנשים איכותיים במיוחד מבחינת אישיות. אם כי אם מדובר באתר הכריות לרוב במלא יש שם תמונה, אז אין צורך שיבקשו תמונה, זה קורה יותר בפורומים או צאטים נכון? לספר על עצמם זה לא תמיד נוח האמת, אבל יש אתרים שעוזרים בכך בזה שש בהם הרבה שאלות מובנות ואז לא צריך לחשוב הכל מהראש מה לרשום.

LeeLah

New member
כל הגישה הזאת קצת מוגזמת

יש הרבה אנשים שלא ירצו להיפגש עם מישהו זר לגמרי כשהם אפילו לא יודעים אם המראה מוצא חן בעיניהם, וזה לא חייב להיות משקל - יכול להיות שמישהו מחפש פנים יפות, חיוך יפה, בחורה מטופחת וכד'. אני בחורה רצינית ולא חיפשתי סטוצים אף פעם באתרי הכרויות ובכל זאת לא רציתי לדבר עם אף אחד בלי תמונה כי מה לעשות, רוב הבחורים באתר לא היו לטעמי. אם נפגשים בנסיבות ספונטניות אפשר להתרשם מהקול ומהדיבור, מהתנועות, מהכימיה, אבל באתרי הכרויות שהם כמו קטלוג של אנשים זרים זה טבעי ולא ראוי לגינוי בכלל לרצות לראות איך הבנאדם השני נראה.

Hermineh

New member
אני חושבת על זה עכשיו ואת כנראה צודקת לגבי

זה שהרבה אנשים (כולל אני) רוצים לראות פרצוף לפני שנפגשים. אולי מה שצורם לי זה חוסר ההשקעה בכתיבת המסר. בסך הכל גם לי יש העדפות כאלה ואחרות אבל זה לא מרגיש לי מכובד כשגבר פונה אלי וכותב לי שורה אחת,
משה מתל אביב. רוצה להחליף תמונות.
או, היי, אפשר תמונה.
אבל זה כבר נושא אחר ולא מה שפותחת הפוסט פה הביאה לדיון.

Berethor

New member
אפשר להבין אותך

הבעיה היא לא בזה שהוא רוצה תמונה אלא בזה שכביכול אין שום שיחה בניכם.

LeeLah

New member
יש הרבה שלא משקיעים במסר...

יש הרבה ששולחים את הודעה הודעה לכל הנשים באתר, לרוב גם ישלחו לאותה אחת כמה פעמים כי זה על אוטומט. גם לכתוב מסר ארוך ומתייפייף של "אהבתי את הפרופיל שלך, מחפש לאהוב אותך" בלה בלה בלה, כשזה ברור שזה קופי פייסט, זה גם לא עוזר.

למעלה