לא מגיעה לי איזו ברוכה השבה?

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

האמת שגם לי מגיעה ברוכה השבה...חזרתי מפולין
חח

sHiR TaDmOr

New member
טוב...חחח

וואו, היה פשוט מדהים. מסע כזה אי אפשר להסביר במילים, עד שלא עוברים את החוויה הזאת, פשוט לא מבינים, אני גם לא הבנתי איך אפשר לבכות מסיפורים או מלהסתכל על "דשא", אבל אחרי שמבינים ומתחילים להפנים מה היה שם, או שקולטים שמשפחות של חברות שלך מהשכבה עברו את זה וחלקם אפילו לא שרדו, מבינים את גודל הדבר הזה. בקיצור היה...חזק. הבנתי הרבה מאוד דברים שלא היו ברורים לי קודם, זו חוויה מאוד מחזקת ומרתק להיות שם, עד כמה שהשנאה אל חלקם(הרי בכל זאת לא כולם היו שותפים למעשי הזוועות האלה) גדולה מאוד.

כל הכבוד!../images/Emo24.gif

זו לא חוויה קלה, ואני עדין תוהה אם ללכת או לא. כל העניין נשמע נורא קשה, אבל מצד שני זה משהו של פעם בחיים.

sHiR TaDmOr

New member
אני לא התלבטתי, תמיד ידעתי שאצא למסע הזה...

אבל אני יכולה להגיד לך שלדעתי את צריכה לצאת בלי שום ספק. זה כ"כ מחזק, ואפילו "כיף" במובנים מסויימים, שבוע שלם עם חברים, מחוץ לשגרה...באמת דבר של פעם בחיים. אם את צריכה עצות או לדבר על זה אז בכיף

May Tisdale

New member
ברוכה השבה ! 3> [: ../images/Emo218.gif

מקווה שנהנת D: לי יש עוד כמה שנים לזה , אבל לא ניראה לי שאני ילך לשם .. זה יותר מדי קשה בשבילי \= כשהייתי בת 10 ראיתי תמונה באינטרנט שקשורה לשואה , ומרוב שהיא הייתה כל כך מחרידה לא אכלתי במשך יומיים , זה כל פעם צף לי בראש \= באיזה כיתה עושים את הטיול הזה ? י"א או י"ב ? O:

תלוי בבית הספר. אצלנו למשל זה היה בי"ב.

אבל אני לא יצאתי בגלל בעיות בריאות,אמא שלי פחדה לשלוח אותי לחו"ל לבד.

May Tisdale

New member
ברוכה השבה !! D: ../images/Emo218.gif

באמת לא הבנתי לאן נעלמת חחח [= טוב שחזרת
:)

למעלה