(לא מומלץ לאנשים בעלי לב חלש)

xenocide

New member
(לא מומלץ לאנשים בעלי לב חלש)

יום שבת יפייפה שכזה איך אפשר שלא לצאת לטייל? אז לוקחים את הרגליים ויוצאים לטייל. עם המשפחה וחבריה.. אני לתומי חשבתי שנלך לטייל רגלית בשטח טבעי יפה וגיליתי שהולכים לעין הוד. כפר אמנים יפה בפני עצמו. אחרי טיול מהנה ומשעשע הגיע צהריים וכולם רעבים. עלתה ההצעה הנוראית מכולם: "יש איזה מסעדה טובה כאן ליד שעושה שיפודים ממש טובים!" ותשובתי בעניין הגיעה בציניות אכזרית למדי: "אלא אם זה שיפודי ירקות אני אשאר בחוץ תודה רבה". כמובן שכולם הבינו וקיבלו. כולם חוץ מההורים שלי. אבא שתק ואמא הודיע לי שאני דופקת תכניות ל-4 אנשים נוספים. מה אומר ומה אגיד? הלכנו ליטבתה בקניון M הדרך. בדרך לשם אמא שואלת: "אם תתאהבי באוכל בשר תדפקי גם אותו?" (כמובן במילים קצת יותר מעודנות) אני כמובן שתקתי וחשבתי שאם אני אתאהב בו הוא כנראה גם מכבד אותי מספיק בשביל לא להציע לי או לקחת אותי למסעדה בשרית, במיוחד לא לאיזה סטקייה וכדומה. הגענו ליטבתה ובכניסה אני שומעת שאבי מתכוון להזמין דג. אמרתי לעצמי "נו טוב אני אשב רחוק ממנו ככל האפשר-לא אצליח לשנות את דעתו כל עוד הוא רעב" (תאמינו לי שזה ככה). נכנסנו וישבנו ופתאום הבנתי מדוע הוא אמר את זה. מול עיני אני רואה שלט ענק שמודיע על מבצע בארוחות דגים! הסתכלתי מסביבי ומה רואות עיני? יותר מדי אנשים שחופרים בבטני הדג באגרסיביות כשעינייהם (של הסועדים) יוצאות מחוריהן. הורדתי את ראשי והחזקתי את הבמבה שאכלתי רגע לפני כן בתקווה שלא תצא החוצה. אמא שואלת בתמימות: "מה קרה? את לא מרגישה טוב?" ונפלה חזק על תשובתי: "מצטערת שקשה לי להחזיק את עצמי מלהקיא כשאני רואה מול העיניים שלי מישהי שנראית עדינה חופרת בבטן של דג כראשו מופנה אלי ועיניו צועקות מכאב". ושוב אמא עושה לי פרצוף של "תשתקי כבר את מגעילה את כולם" והחברים מבינים וחושבים איך אפשר לשבת כדי שאני לא אראה את הזוועות הללו. אכלתי שם תפוחי אדמה (הייתי רעבה-בכל זאת..) וכמובן כשהגענו הביתה, אחרי שכל הדרך אמא מזכירה לי שהייתי חסרת טקט (למה?) ושהדג ככה ואחרת. כל הדרך ראיתי את הדג מסתכל עלי והעיינים שלו ו.. טוב אתם מבינים.. בכל אופן הגענו הביתה והוצאת בדרך הפחות קונבנציונלית את תפוחי האדמה ואני כמעט בטוחה שגם הבמבה יצאה החוצה.. מעלה בחילה? אני יודעת. הדר (שראשה מסתחרר מריח מרק העגבניות שעל האש ברגעים אלו ממש)

MooN aka asdfgh

New member
זה איום ונורא ממש!!!

אני לא מבין איך אנשים מצליחים לאכול משהו כשעדיין יש לו צורה של משהו חי. כלומר, אני יכול לפרש אנשים שאוכלים המבורגר למשל (אני מדבר על בשר טחון) בתור אטימות או בורות. אבל אני לא מצליח לפרש את זה בתור דבר אחר מאשר אכזריות לשמה!!! זה פשוט דוחה אותי, ואם יש משהו שיכול להוציא לי את התיאבון זה זה (ושאנשים מתחילים לדבר ולירוק את כל האוכל שלהם לתוך צלחות של אנשים אחרים)! ליבי איתך, הדר...

dylan

New member
למה במרכאות?

הוא באמת תאילנדי והוא באמת חביב למדי, היתה לי פעם שיחה ארוכה איתו על תנאי ההעסקה שלו ועל כלבים, הוא אמר שהוא דווקא אוהב כלבים ומתנגד למנהג חבריו.. הוא התלונן קצת על השכר (מתחת למינימום) רק בגלל שהוא תאילנדי ושהם מחזיקים אצלם את הדרכון שלו.. במהלך כל השיחה לא היתה לי סיבה לחשוד שהוא מתחזה לתאילנדי. אה, אבל זה היה בת"א ואת דיברת על "M הדרך", אולי שם הם באמת מעסיקים פיליפיני וקוראים לו תאילנדי.. אין לי מושג בקשר לזה, העיקר שגם הוא חביב. מצטער, הניסוח של ההודעה דרש את זה..

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo24.gif רובנו עוברים את זה, הדר...

אבל אל תשכחי, תמיד את יכולה לבוא לכאן ולהתנחם!

Veggie John

New member
מסכנה שלי.. אני ממש מבינה לליבך

וכך כולנו פה, מן הסתם. ו.. נו.. למרות שאני לא נוהגת לעשות דברים שכאלה בדרך כלל.. קחי חיבוק:

haleth

New member
הדר, זו לא תגובה נכונה, לדעתי

התמזל מזלך ואת אדם עם רגישות מוסרית גבוהה יותר. אבל עליך להבין שבני משפחתך פשוט לא רואים מה שאת רואה. הם לא אנשים אטומים או רעים, חו"ח - הם פשוט לא רואים. אני יודעת, היייתי פעם כזו. כפי שאני רואה זאת, הטבעונות שלי לא צריכה להכביד על אלה שאני אוהבת. כאשר שואלים אותי אם להכין לי אוכל מיוחד אני אומרת שלא צריך, אני כבר אסתדר. וכששואלים אותי לאיזו מסעדה ללכת אני אומרת שזה ממש לא משנה (להוציא מסעדות שמגישות כבד אווז), בכל מסעדה יש משהו שאני יכולה לאכול. וזה אכן כך, אני אף פעם לא יוצאת רעבה. התוצאה היא שחברי מעריכים את גישתי ומשתדלים לבוא לקראתי: כאשר הם מארחים אותי הם מכינים לי אוכל "כשר" (ואחר כך זוללים אותו בכל פה, כי זה כל כך טעים...), ומכיוון שאני לא יושבת להם על המצפון, המצפון שלהם חופשי להרגיש ולחשוב על הסיבות לטבעונות שלי. זה עובד, לאט...

ואני מצטרף לכאן דווקא...../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

פיו.... וכבר חשבתי שאני היחיד.... מסכים עם כל מילה...

F L O P P Y

New member
מצטרפת באופן חלקי...

לא חושבת שצריך להפוך למיסיונרים ולנסות "להחזיר את כולם בתשובה", בכך שתמנע/י מהם ללכת למקומות שמגישים גם בשר, כי כמו שהלת´ אמרה, בכל מקום אפשר למצוא משהו שניתן לאכול, אבל מצד שני, אני בהחלט חושבת שצריך וכדאי להגיד את דעותיך בפה מלא גם לאנשים לא צמחוניים, כי אם זה יהיה חלק ממה שיגרום להם להפוך צמחוניים מאוחר יותר, מה טוב.

דורון ק

New member
גם אני,גם אני../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

פוווו,אני מרגיש כמו במשחק דמקה כאן!

haleth

New member
מה דורון, אתה משחק בשני המגרשים?

כלומר: מצטרף לשתי הדעות? למה מה חשבת שהתכוונתי?

דורון ק

New member
לשש-בש?../images/Emo163.gif

משחק אחר המערב מספרים?
מה שחשוב זה שכשעולים למגרש,להתאמץ!לתת 100%!בשביל הסמל!*אגרוף לחזה*.

haleth

New member
אשכרה naughty

צריך לבדוק מה בתזונה שלנו גורם לנו להיות - המממ... ..אנרגטיים כל כך

נטלי666

New member
מצטרפת

אני טיבעונית, אז אל תסקלו אותי על מה שאני הולכת להגיד: אנחנו חיים בעולם שרוב האוכלוסייה (הידועה לי) אוכלת בעלי חיים. אותנו זה דוחה ולא מובן אבל כשאתה עושה "עושה בעיות" ולא מסכים להכנס למסעדות לא צמחוניות זה משיג מטרה הפוכה, אנשים זוכרים צמחונים בתור "קרציות" ו"צומיים". חוץ מזה שזה לא נעים כשאומרים "איכס" על אוכל שאתה אוכל. בנוסף, בשבילך, אני מציעה שתלמדי להתרגל לראות אנשים אוכלים חיות, או (אני כ"כ מצטערת לומר את זה בבוטות), תשארי בבית. זה העולם נכון לעכשיו, ייקח לו זמן להשתנות. מצטערת אם פגעתי נטלי

למעלה