(לא מומלץ לאנשים בעלי לב חלש)

מצטרפת למעודדים..../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני לצערי נתקלתי במקרים כאלו.. אין מה לעשות, יש אנשים בעלי רגישות מוסרית נמוכה מאוד-ולא איכפת להם שום דבר.. אל תתיחסי אליהם והמשיכי בדרכך הנכונה!

xenocide

New member
אז ככה

שמחתי לקבל את כל התגובות ואני חושבת שלא הבנתם משהו.. אני מעולם לא אמרתי להם אל תלכו למקום כזה או אחר. אבל הסברתי שלמסעדה של שיפודים וכאלו אני לא אוכל להכנס. מסריח לי שם וזה עושה לי רע. אמרתי את זה בציניות כי כזו אני. אני צינית לרוב בכל נושא, בעיקר עם ההורים. אבל עצם העובדה שכל דבר שעלה לא הייתי צריכה להגיד ולו חצי דבר כדי שהחברים של ההורים יגידו "לא, זה לא בסדר כי הדר לא תעשה ככה או אחרת" וההורים שלי יראו בזה כאילו אני דופקת את כולם בגלל הדעות שלי נראה לי קצת מוזר. בכל אופן. הטיול היה מהנה (חוץ מכשדחפו לי באגרסיביות ביצים לפה
). אגב זכרו שלא ביקשתי לעזוב את יטבתה כי מגישים שם דגים. אני לא אטומה לרצונות של אחרים. אבל תאמינו לי שזה מגעיל בטירוף לשבת ולראות מולך אישה יפייפיה, רזה ולבושה לא רע, פנים וידיים עדינות שבא ללקק אותן יושבת וחופרת בבטנו של הדג..

דורון ק

New member
נראה לי שכולם פה...

מבינים את העניין. מקווה שהתאוששת מהטראומה
. (דרך אגב-את קולטת כמה בדיחות גרועות אפשר לעשות ממה שרשמת בסוגריים?
)

xenocide

New member
יש אפילו בדיחה בעניין...

אבל אני לא חושבת שזה כל כך מתאים לפורום

Neta558

New member
כולם כל כך הזדהו ש...

הייתי חייבת להוסיף את זה ל"הודעות מומלצות" בדף הקהילה
אני, אגב, חצי מזדהה... רגשות מעורבים בענין. האמת, יותר מחשבות מרגשות. אבל אולי אני אפרט במצב רוח כתיבתי יותר.. נטע (יום של עליות ומורדות)

אני גם מסכימה.

אני מאוד משתדלת לא למנוע ממשפחה ומהחברים שלי ללכת למסעדות רק בגלל העובדה שאני צמחונית. למזלי ההורים שלי בד"כ מאוד מתחשבים, ומאוד משתדלים להתאים את המסעדות אליי בלי שאבקש, ורוב החברים שלי ממילא צמחוניים. אבל אני בהחלט יכולה להבין את הדר, שהפריע לה לראות מישהי כל כך יפה ועדינה אוכלת משהו שנראה לה כל כך אכזרי. זה בהחלט יכול להיות מעורר בחילה.

F L O P P Y

New member
כמה שאני מבינה אותך../images/Emo4.gif

ועוד יכולה להוסיף ניסים ונפלאות על בורות וחוסר רגישות של בני משפחה לנושא הצמחונות, כמו למשל כשסבתא שלי, שיודעת היטב שאני לא אגע בבשר או בדגים, מציעה לי מה"קלופס הנפלא הזה יקירתי, מה, את לא רוצה כי "את לא אוכלת בשר"? נו, אז אין לך שכל"... אז הדרי, קבלי
ועצה: אל תקחי כבד מה שאומרים לך בני המשפחה או שכנים או "חברים". הם אומרים את מה שהם אומרים מתוך בורות ואטימות, ומדברים בצורה שטחית ומכלילה כמו אנשים חסרי ניסיון, וככה גם תתייחסי אל דבריהם. ובקשר לכך שנגעלת (ובצדק!) מהאנשים שם שחפרו לתוך הדג בכזו אכזריות, בעוד הוא מסתכל בהם בעיניים מאשימות, תתעודדי במחשבה שאת, תודה לאל, לא שותפה לתעשיית ההתעללות הזאת ואת אינך חלק ממנה וזהו, זה מה שאת יכולה בינתיים לעשות בעניין. הלוואי שנצליח לשנות את העולם ולגרום לאנשים נוספים לפקוח את העיניים ולראות ולהבין את האכזריות שלהם. ואני חושבת שאנחנו באמת עושים את זה.

princess black

New member
תגובה מאוחרת..

אבל אני עדיין עם האנשים הפחות רגישים זה לא עושה לי בחילה עד שזה בצלחת שלי.

למעלה