לא מי יודע מה

בלינקה

New member
לא מי יודע מה ../images/Emo4.gif

תקציר האירועים הקודמים: שחר כמעט שבוע עם חום גבוה. ביום שישי מיון, צילום ריאות, דלקת ריאות. בשולי הצילום, בחלל הבטן, רואים עוד משהו. הזמנה להיום לא"ס חלל הבטן. עוד בילוי של חצי יום בשניידר, לילדה יש גידול, קטן אבל בהחלט קיים, מעל לכליה השמאלית. אפילו לוחץ אותה קצת למטה. מחר סיטי בהרדמה מלאה, בתקווה שהוא יאשר את מה שהרופאים חושבים - הסתיידות או גידולונצ'יק קטן ושפיר, שבמקרה הטוב יצריך מעקב ובמקרה הגרוע יצריך ניתוח להסרתו. לא חושבת על הוורסט קייס סנריו. בתוך כל זה אני עוד מצליחה לדאוג שלא תהיה לי עבודה לחזור אליה כשכל העניין יגמר.

אוי, שחר מסכנה קטנה../images/Emo24.gif

וגם אתם - לא רוצה להתחיל לחשוב מה עובר עליכם. מחזיקה אצבעות להחלמה קרובה ומלאה!

nubi

New member
כבר דיברנו היום ,אבל בכל זאת

אני מאוד אופטימית. רוב רובם של הגידולים בילדים הם שפירים. מפעילים קצת לחץ על איברים סמוכים וזהו. יוציאו את זה והכל יסתיים בשלום. וחוץ מזה, אם את שואלת אותי, קודם CT אח"כ להחליט אם יש באמת משהו. ואם זה מנחם, הסנדלר הולך יחף. שי עם הרפס בפה וסובלת נורא...

nubi

New member
אה, ובגלל המהומות

בצ'ק פוסט, אני לא יכולה להגיע לעבודה ודחיתי את המשמרת ליום שלישי

T noki

New member
../images/Emo24.gif ימים לא קלים עוברים עליכם..

אני מקווה שתעברו במהרה את ה-CT. אנחנו גם עשינו MRI בהרדמה מלאה והחלק שהיה הכי קשה היה הצום שלפני, אחר כך זה עובר מהר. אני מקווה שמה שיתגלה שזה ממצא אקראי = שנתגלה במקרה, ושאין לו שום משמעות קלינית, המצריך מעקב בלבד.
מחכה לבשורות טובות. אני במסרים או בנייד אם אני יכולה לעזור במשהו.

nubi

New member
אפשר שאלה?

יש להשיג סירופ של אציקלוויר מחוץ לבי"ח?

T noki

New member
צריך לברר - זה תלוי בבית המרקחת

אם אין בבית המרקחת של קופת החולים, אז יש מקומות שעושים לפי הזמנה (מרסקים כדורים של אציקלוויר - וגם עוד סוגים של תרופות, לצורך הענין - ומכינים תמיסה בריכוז המתאים). קיבלתי על הנושא הזה רשימה מבית מרקחת בחיפה לפני כשבועיים. נדמה לי שבניו פארם, לפי הזמנה מיוחדת מהרוקח.

daldan

New member
../images/Emo24.gif מתוקה שתעברו את זה בשלום

מקווה שמחר העניין יתבהר ושהכל יהיה עוד אפיזודה חולפת. החלמה מהירה

אויש ../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות שהסי.טי יאשר שמדובר בשום דבר. אל תדאגי עכשיו לעבודה. אח"כ כבר תסדרי שם את העניינים.

../images/Emo24.gif מחזיקה אצבעות לשחר

ולכם. ובקשר לעבודה - לדעתי שיש לנו דברים גדולים ומפחידים לחשוב עליהם - אנחנו עדיפים להתמודד עם מה שאנחנו יכולים. אז לא תהיה עבודה, אז מה? תבוא אחרת? (מכירה אמא שנעדרה כמעט חודשים מהעבודה גם היא פחדה שיפטרו אותה בסוף "רק" הורידו לה מהשכר)

מאז

New member
וואו

מתפללת שהכל יעבור בשלום וגם הכי קל שאפשר תחזיקו מעמד!

עמית@

New member
אוי.

ואבוי. המילים נעתקות לי. מאחלת שהרופאים מדוייקים וחדים כתער והסיטי יאשר את התרחיש הטוב ביותר (מעקב, ואח"כ שיעלם לבד..) מחזיקה כל אצבע אפשרית לקטנה, ולך, כמה קשה.

אמברון

New member
../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות שהסי-טי יעבור בשלום ושמחר נשמע ממך בשורות מצויינות!

קרניר

New member
../images/Emo24.gifאוי, מחזיקה אצבעות

שהכל יסתדר במהרה. מחכה לעידכונים.

משוש30

New member
אוי ואבוי!! ../images/Emo24.gif

מחזיקה את כל האצבעות הקיימות. אין סיבה לחשוב על הרע ביותר למרות שאני מתארת לעצמי שכאמא את מכוננת להכל. מחבקת אותך חזק. בטוחה שהכל יגמר בשלום ותעדכני אותנו בבקשה

boringvered

New member
אוישיט....

אבל אבל, קודם כל לחשוב חיובי - יצא טוב מהדלקת ריאות... שמצאו ובודקים ויטפלו וסביר להניח שזה משהו זניח. מחזיקה המון אצבעות!!! ורד

למעלה