מתפללת שיסתיים בלא כלום ושולחת
1 1איתן ולהב שלנו New member 6/6/05 #41 אויש,צרות בצרורות... מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות ולהחלמה מהירה.
י ילדותי השניה New member 6/6/05 #42 ../images/Emo24.gifאוי אוי אוי ../images/Emo4.gif מחזיקה אצבעות לממצאים מרגיעים.
S swann New member 6/6/05 #44 אוי יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif מחזיקה אצבעות שהכל יהיה מאחוריכם מהר מהר. ומחכה לעדכונים מה CT והחלמה מהירה!
אוי יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif מחזיקה אצבעות שהכל יהיה מאחוריכם מהר מהר. ומחכה לעדכונים מה CT והחלמה מהירה!
U u z a New member 6/6/05 #45 אויש... איזה פחד... בהצלחה מחר בסי.טי, מקווה באמת שזה כלום, ושהגידולון יעלם מעצמו.
P POOH* New member 6/6/05 #46 מחזיקים אצבעות שיעבור בשלום... ואם את צריכה משהו.. אפילו רק שאבוא להיות לידך - תגידי... אין לי בעיה להשיג בייביסיטר לגיא ולבוא... POOH
מחזיקים אצבעות שיעבור בשלום... ואם את צריכה משהו.. אפילו רק שאבוא להיות לידך - תגידי... אין לי בעיה להשיג בייביסיטר לגיא ולבוא... POOH
ש שרון של לוטן New member 6/6/05 #48 אוי, אני לא מאמינה! גם כך הרגשתי חשק עז לחנוק את הרופאה של שחר שגרסה שהריאות נקיות והשאירה אותה כך חולה וללא אבחנה שבוע שלם, ועכשיו זה! מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק ובטוחה שהכל יהיה בסדר!
אוי, אני לא מאמינה! גם כך הרגשתי חשק עז לחנוק את הרופאה של שחר שגרסה שהריאות נקיות והשאירה אותה כך חולה וללא אבחנה שבוע שלם, ועכשיו זה! מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק ובטוחה שהכל יהיה בסדר!
א אפרת12 New member 6/6/05 #50 ../images/Emo24.gif אני מקוה שזה אכן יתגלה כחסר חשיבות ומשמעות ועבודה? סביר שתהיה לך, ואם לא - אז תהיה אחרת (הרי מצאת, נכון ) מחזיקה את כל אצבעותי ומחכה לעדכון מרגיע
../images/Emo24.gif אני מקוה שזה אכן יתגלה כחסר חשיבות ומשמעות ועבודה? סביר שתהיה לך, ואם לא - אז תהיה אחרת (הרי מצאת, נכון ) מחזיקה את כל אצבעותי ומחכה לעדכון מרגיע