לא מסורת ולא נסורת!!!!!

לא מסורת ולא נסורת!!!!!

אחרי שנים ארוכות של סבל ומרורים, החלטתי שהשנה אני לא חוגגת עם כל עם ישראל את ליל הסדר. פייר להגיד לכם? מיציתי את הקטע. במחשבה שניה, את כל הקטעים. זה התחיל לפני כמה ימים שמישהו בטעות פלט בתום לב את השאלה שמאז ומתמיד עשתה לי חררה בכל הגוף - "אז איפה אתם השנה בפסח"? מיד קפצה לי לראש התמונה של הילדים שנרדמו בשנה שעברה על החרוסת והתעוררו רק בבוקר כשהריחו את הטוסטים. אז במקום כל המרור הזה עם כל הדודים והדודות, במקום כל התחפושות והביצים המקושקשות, במקום רבי טרפון וכל הצרמוניה הזאת מסביב לקניידעלעך, במקום הדיקטים המרובעים האלה שיצאו לי מכל החורים- השנה אנחנו נעלה עולה כמו שצריך!!!! בסיני! כמו שבני ישראל צריכים לחגוג! אז נכון, גם שם לא אהיה לבד, אבל רבותיי, תגידו מה שתגידו- לפחות השנה הזאת זה הולך להיות סדר כהלכתו!!!!

גנגי

New member
סבבה.

ועכשיו מה את רוצה, שנשמח איתך? זה כאילו עניין לשוני כזה?

באמת מה אני רוצה?

וילה עם שני מפלסים בקיסריה. זאת בקשה מוגזמת לדעתך?

ואללה

במקרה שלי אין לי כוח לעמוד מול הפרצופים ההמומים והנעלבים ואני מגיע כדי לחסוך אנרגיות, אבל האמת היא שהסדרפסח הזה באמת מאוס ולא מיקי.

ג שם

New member
ואולי מפה תצא הקריאה

לאסור את השמוש בשאלה המאוסה "אז איפה אתם השנה בפסח". או לפחות למצוא תשובות הולמות (כאליו אכפת להם אם אהיה אצל החותנת או אצל דודה סימה) אגב, אנליזתי, "אז באיזה חוף תחגגי את הפסח השנה?" גמאני שם

גנגי

New member
בהחלט.

בחוף המזרחי, אגב, אם כבר שאלת. מי מצטרף? מותר לי להביא אורחים כמה שאני רוצה.

ג שם

New member
גם שם יש

ילדות בדואיות שמוכרות שרשראות בשתי שקל?

תמי ב

New member
היה יריד צוענים לפני חודשיים

אבל לא הלכתי, אז אין לי מושג אם אלה צוענים אמיתיים.

Sun Sun Flower

New member
חוץ מ' ציצים

הוא על שמם של 20 בחורינות שפעם רצו בחוף והישאירו את זיקני תל אביב פעורי פה

מוּסקט

New member
Hold it!!!

אפשר בבקשה לקבל הסבר איך יוצאים לך הדיקטים המרובעים מהחורים (שהבה נודה, כולם עגולים)??

אטיוד5

Active member
לא כ"כ נורא לראות את הבני דודים ...

פעם בארבע שנים. בשאר השנים היינו עם חברים, והיו גם שנים ש"חגגנו" בעצמנו. זה המוצא הטוב ביותר - להתחיל ב- 8 ולשטוף כלים כבר ב- 9. ולא נעים להודות - פעם אחת חגגתי את שדיים צימחו וערום ועריה ביחידות עם אישתי. היה יופי של סדר. בעניין סיני - על גופתי המתה בראס בורקה. לא נוסע למצריים.

אפרופו מצרים,

תאמין לי שאם היית מכיר את דודה שלי, חניתה, היית חונט אותה בעודה בחיים.
(חנוטה, חנוטה, חג יפה כל כך)

אטיוד5

Active member
החונטה של חניתה ...

חנטה בפַּגִיָה. ובחנוטה היא חנתה במודיעין.

למעלה