לא מספיקים לי השירים שדובבנו

לא מספיקים לי השירים שדובבנו../images/Emo3.gif

חובהההה להמשיך עם זה
רק שהפעם נעשה- גם שירי רובי, מארק, וגארי וכמובן גם שירי TT
(קדימה מורי, את מתקרבת ל-100 הודעות
) נחתה עליי השראה פתאומית
עוד סדק בליבי
אני רק אדם אחד עם זוג אחד של עיניים אני לובש בגדים רגילים ואני לא מנסה להסוות אני מחפש את האהבה איך שזה עשוי להיראות אני אף פעם לא אחזור לקבוצה שמצנחת תמיד(???) אולי אני צריך לנסות לחיות לבד, או להרים את הדגל של רחמים עד ללא ידוע (אהמ) אולי אני צריך לרוץ ולהסתתר משם עד יום אחר עוד סדק בלב שלי, עוד תמונה על הקיר עוד דרך נוספת לבלות את הערב כאשר אין אף אחד שם בכלל עוד נשיקה כדי לומר שלום, עוד איקס על הטבלה עוד מזוודה ליד הדלת עוד סדק בליבי בליביייייייי
י היו לי דליפות וריגושים של אהבה והחזקתי אותם ביד שלי החזקתי חזק עד שהוא נשבר ואני התרסקתי אל הקרקע אהבה לא יכולה להיות בצד שלי זה ברור יותר מיום ליום כי כל הזמן שאני מושיט ידי לאהבה זה תמיד בורח אולי אני צריך לנסות לחיות לבד, או להרים את הדגל של רחמים עד ללא ידוע או אולי אני צריך לרוץ ולהסתתר עד יום אחר עוד סדק בלב שלי, עוד תמונה על הקיר דרך נוספת לבלות את הערב כאשר אין אף אחד שם בכלל עוד נשיקה כדי לומר שלום, עוד איקס על הטבלה עוד מזוודה ליד הדלת עוד סדק בליבי בלב שליייי (גם אתם דמיינתם תוך כדי קריאה את התנועות של הריקוד?
)

קלמנטינה../images/Emo43.gif

היא שמעה קול כל כך רחוק הוא אמר לה שאימא שלה נעלמה בחדר הסמוך במסדרון התינוק שלה התחילה לבכות ואז כל חייה פשוט התפרקו לא היה שום דבר ואז התחיל לכאוב בראש כבד על הברכיים שלה התפללה לה מישהו יכול לעזור לה קלמנטינה היה ייה היההא זה לא היה צריך להיות ככה זה לא היה צריך להיות ככה קלמנטינה היה ייה היההא זה לא היה צריך להיות ככה זה לא היה צריך להיות ככה אם רק הייתי אומר לך אתמול נכנסה למכונית שלה והיא דהרה משם אל הרחוב המואר יורדת בדרכה כשהשמש עלתה על טל הבוקר טוב שהיא חזרה במצב כזה התינוק שלה לא ידע מה קורה אבל זה יכול לראות מתוך דמעות שמשהו לא בסדר עם אמא שלה הייאוש פלט צרחה סופית אבל הקלמנטינה שלנו לא שמעה שום דבר [פזמון חוזר] במראה היא הביטה עצמה היא שאלה האם אלה החיים שלי? בשביל זה אני כאן? ההשתקפות שלה בחרה שלא להגיב היא קפאה במקום כמו פסל קשה קר ושטופת דמעות אמרה שהזמן שלה נגמר... (מה???)
פעם ראשונה שבאמת הקדשתי מחשבה למילים.. הרי זה שיר כ"כ עליז

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק בריטי אמיתי יכול לחשוב על שם כמו קלמנטינה

נותנת לי הרגשה טובה../images/Emo6.gif

את חייבת להחזיק אותי, ולשלוט בחלומות שלי אני רוצה למלא את הצרכים שלי, אני מרגיש את זה בובה (חתיכת חרמן
) משהו טוב הולך לקרות! אני לא מאמין בעולם הזה שאני רואה אני מושיט לך יד, תשחררי אותי מהשלשלאות האלה (קינקי) אני מחזיק מעמד, משתדל קשה רק שתדעי שאני כאן מחכה לך ש... תתני לי הרגשה טובה בובה אני יודע, ההרגשה הזאת לא תלך גורם לך לרצות להיות חופשי בעולם שבו אנחנו נעוף, נעוף, נעוף אל תיתני לי ללכת, אני אהיה אסיר שלך (סאדו?) תחזיקי אותי למטה אני אתן לך את הסיבות שלי לאהוב אותך, להיות זקוק לך, לא יכול בלעדייך ואם את חושבת שאני משוגע בגלל שאני אוהב אותך בובה ואז אני אראה לך את ההרגשה נאחז, מנסה בכל הכוח רק שתדעי שאני כאן מחכה לך... נכון שסיפקתי לכם הרבה חומר למחשבה? (אורלי!!)

../images/Emo95.gif ילד

שן בשלווה עכשיו ילדי אני מקווה שתלך למקום שבו החלומות שלך יוכלו לשחק תנגב את הדמעות מהעיניים שלך יש שמיים כחולים זה זמן האמת שתעוף כמו ציפור גבוהה ברוח כמו השלג שנופל באביב שכל הדאגות שלך ימסו ילד,ילד תמים התקווה שלנו שוכנת בתוך העיניים המבקירות שלך ילד תמים שלי. גיבור עכשיו כשאתה חופשי אין לך צורך לפחד אז צא ותמצא את החיוך שלך כמו נר בזרם הנחל תצוף כמו נוצה ברוח תעוף. כמו נר כמו שלג נופל כמו נוצה כמו ציפור - תעוף

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיר האהוב עליי! כמה זמן עבר מאז, אפשר לומר שלמארק גדלו כמה שערות על החזה מאז

|זקן|

היא לוקחת אותי למקומות שאני לא צריך להיות בהם מעולם היא מראה לי פרצופים שאני מעולם לא צריך לראות טוב אלה ימים מוזרים שאנחנו חיים בהם היום אלה החיים אני אומר אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאמות אני מקווה שאני אחיה כדי לחיות מחדש את הימים עוברים אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאני אמות אבל הלילה אני חי בשביל היום אז תצטרף לניסעה אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאני אמות היא לא מרגישה יציבה היא לא יכולה לנשום הלב שלה פועם במהירות אז אני אבקש ממנה לעזוב אלה ימים מוזרים שאנחנו חיים בהם אני סטרייט או גיי ? (
) אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאני אמות אני מקווה שאני אחיה לראות את היום שבו האפיפיור יהיה מסטול אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאני אמות אבל הלילה אני חי בשביל היום אז תצטרף לניסעה אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאני אמות טוב אלה ימים מוזרים שאנחנו חיים בהם היום אלה החיים אני אומר (אני אומר אני אומר אני אומר) אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאמות אני מקווה שאני אחיה כדי לחיות מחדש את הימים עוברים אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאני אמות אבל הלילה אני חי בשביל היום אז תצטרף לניסעה אני מקווה שאני אהיה זקן לפני שאני אמות

אם לא היית עוזבת אותי

אני הולך לעמוד במצעד שלך אני צריך לקפוץ לקבר שלך אני הולך להטריד אותך אני חושש רוצה להיות הכאב שלך (וואו עידנתי
) דרך אגב, את יודעת שזה הכל אשמתך ? כן אני אכנס לך לתוך הראש וכל יום לתוך המיטה אקנה לך ורדים אצבע אותם באדום ואז אקח אותך לקניות אז בואי וקחי את זה למה לעזאזל את מחכה ? למה את מחכה ? נוכל לברוח נוכל לטפס על עץ (
) נוכל לרסק את המכונית שלך להיות סלבריטאים נוכל לשדוד בנק נוכל לנגן בגיטרה נוכל לירות באקדח נוכל ללכת רחוק מידי תביאי את זה (פפף) עכשיו כל הדברים שיכולנו כל הדברים שיכולנו לעשות אם לא היית עוזבת אותי. חרטתי את השם שלך לעור שלי ובכל מקום שבו היית צופה בחלומות שלך כשאת ישנה כבר לא ישנתי שבוע אז בואי וקחי את זה למה לעזאזל את מחכה ? למה את מחכה נוכל לברוח נוכל לטפס על עץ (
) נוכל לרסק את המכונית שלך להיות סלבריטאים נוכל לשדוד בנק נוכל לנגן בגיטרה נוכל לירות באקדח נוכל ללכת רחוק מידי תביאי את זה (פפף) עכשיו כל הדברים שיכולנו כל הדברים שיכולנו לעשות אם לא היית עוזבת אותי. כן,נקפוץ ממטוס ואז נעשה את זה שוב נשאל על מה החיים בכלל אז ניקח שנה חופש נלמד פוליטקיה וכמה טריקים חדשים למסיבות ונקרא לחבר שלנו ג'ון -ג'ון נשתה בפאב ונלך בפארק ניפגש בסוף ואז שוב בהתחלה ונחפש את האור כשהשמש תשקע ותגמר לנו הנשימה ונשאף את כל העולם יהה ייה נוכל לברוח נוכל לטפס על עץ (
) נוכל לרסק את המכונית שלך להיות סלבריטאים נוכל לשדוד בנק נוכל לנגן בגיטרה נוכל לירות באקדח נוכל ללכת רחוק מידי תביאי את זה (פפף) עכשיו כל הדברים שיכולנו כל הדברים שיכולנו להיות 1לבכות בקול 2לשחרר ציפור 3למצוא עבודה יותר טובה דףA4 של מילים 5 זה היי פייב 6 על החוף 24/7 בובה 8 ימים בשבוע בואי עכשיו קחי את זה כל הדברים שיכולנו להיות אם לא היית עוזבת אותי

מסופק

בובה אני צופה בך לראות אני לא אוהב את הדרךשבה את מתייחסת אלי הבטחתי לך כלום נתתי לך הרבה יותר את רוצה אותי רק בשביל לעשות אהבה (
) את אף פעם לא שביעת רצון את אף פעם לא שביעת רצון אם תפתחי את הראש את תראי שאת יכולה להיות שביעת רצון ממני מותק את מבקרת כל מהלך שלי תראי ,את לא רואה שאין לי מה להוכיח היה לי מספיק,זה עניין של זמן אולי נצליח לעשות את זה מתישהו במהלך הקו את יכולה להיות אם את רוצה להיות X3 אני לפעמים תוהה ,מה אני רואה בך את לא עושה את הדברים שאני רוצה שתעשי אני פותח את העיניים שלי וחולם זה בסדר אולי נעשה את זה ביחד הלילה

לשלוט בעולם../images/Emo190.gif

את מאירה את הרקיע שמעליי כוכב, בהיר כל כך, את מסנוורת אותי אל תעצמי את העיניים שלך אל תתפוגגי אל תתפוגגי הווו כן את ואני נוכל לרכב על כוכב אם תישארי איתי ילדה, אנחנו יכולים לשלוט בעולם כן את ואני נוכל להאיר את השמים אם תישארי לצידי, אנחנו יכולים לשלוט בעולם. אם הקירות, יתמוטטו, אני אבוא בשבילך אם המלאכים יבכו, הו אני אהיה שם בשבילך הצלת את נשמתי אל תעזבי אותי עכשיו אל תעזבי אותי עכשיו כן את ואני נוכל לרכוב על כוכב אם תישארי איתי ילדה, אנחנו יכולים לשלוט בעולם כן את ואני נוכל להאיר את השמים אם תישארי לצידי, אנחנו יכולים לשלוט בעולם. כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים את השמים הלילה בשבילך בשבילך כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים את השמים הלילה בשבילך בשבילך, כן את ואני נוכל לרכוב על כוכב אם תישארי איתי ילדה, אנחנו יכולים לשלוט בעולם כן את ואני נוכל להאיר את השמים אם תישארי לצידי, אנחנו יכולים לשלוט בעולם. כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים את השמים הלילה בשבילך בשבילך כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים את השמים הלילה בשבילך בשבילך עדיין השיר הכי יפה בעולםםם!!!111

../images/Emo89.gif כל בחור (גם אם אי פעם עשינו)

כל בחור צריך בחורה כמוך כל בחורה צריכה בחור כמוני ,אוי יה כל בחור צריך בחורה כמוך כי כך זה אמור להיות אוקי אז בהיתי קצת באריכות את יכולה לקחת את הגוף שלי את האצבעות שלי את הלשון שלי (תודה, אני מוותרת) אוו אז זזה כאילו את יודעת מה בא הלאה נוגעת בי נוגע בך נוגע בך לאורך כל הרגל אני צריך אותך ,אני צריך אותך אני צריך אותך אותך אותך אותך אותך תקלטי את המסר אני חייב אותך ילדה כל בחור צריך בחורה כמוך כל בחורה צריכה בחור כמוני ,אוי יה כל בחור צריך בחורה כמוך כי כך זה אמור להיות שאני אבוא או שאני אחכה עוד קצת כמה זמן יעבור עד שאני אוביל אותך דרך הדלת ההיא אל תדחיקי את הרגשות אנחנו יודעים מה יש בפנים לא יעבור זמן רב עד שהלב שלך יהיה פתוח אני צריך אותך אני צריך אותך אותך אותך אותך אותך אותך קלטי ת'מסר אני חייב אותך ילדה כל בחור צריך בחורה כמוך כל בחורה צריכה בחור כמוני ,אוי יה כל בחור צריך בחורה כמוך כי כך זה אמור להיות

שונא את זה../images/Emo198.gif

שונא את זה אבל אני אוהב אותה שונא את זה אבל אני רוצה אותה מרגיש כאילו שאני צריך אותה האהבה שלנו, האהבה שלנו זה היה נכון (זה היה נכון)
זו הפעם שאני מרגיש את זה כאן באמצע הלילה (עדיין חרמן?)
עדיין ער וחש מרומה בגלל נערה חשבתי היה מתייחסים אלי בסדר שונא את זה אבל אני אוהב אותה שונא את זה אבל אני רוצה אותה מרגיש כאילו שאני צריך אותה האהבה שלנו, האהבה שלנו זה היה נכון (זה היה נכון) צריך להתרחק היו לי רגשות תהיה אמיתי לא תראה אותה שוב זה מסובך כשאתה מרגיש כל כך רע והילדה שלך עדיין מתרחקת שונא את זה אבל אני אוהב אותה שונא את זה אבל אני רוצה אותה מרגיש כאילו שאני צריך אותה האהבה שלנו, האהבה שלנו היה נכון (זה היה נכון)

למעלה