לא מספיקים לי השירים שדובבנו

ראשון עד שבת

יום שני בבוקר והתחושה עדיין דומה זאת האהבה שלנו מראשון ועד יום שבת זה לא סתם של סופשבוע,זה לא משחק של מתבגרים זה האהבה שלנו מראשון ועד שבת 3 X זה לא סתם סטוץ ליום אחד ולא גבר שאוהב במשרה חלקית זה האהבה שלנו מראשון ועד שבת אין לי שום סיבה להרגיש קצת מוזר אבל אני מניח שזה פשוט הגבר שאני בעננים,בחלומות שלי,בגשם שוטף יד ביד,עד שיש קשת, אנחנו תמיד נשאר במצב דומה האהבה שלנו מראשון ועד שבת זה לא סתם סטוץ ולא גבר שאוהב במשרה חלקית האהבה שלנו מראשון ועד שבת (איזה חרמנים שאלוהים ישמור)

הבטחות (בחיי זה קורע)

בעמידה מרחוק אז אני לא מאמין איך השלת אותי ואם לשפוט לפי הדברים שאמרת חייב להיות משהו שגוי בשביל מה את אומרת לי את זה? את לא מתכוונת בשביל מה את אומרת לי את זה? אני לא מאמין לזה ההבטחות שלך אף פעם לא היו כל מה שעשית מהן אז מה את הולכת להבטיח לי הפעם ? את משקרת זה פשוט לראות את מנסה לעשות ממני טיפש אז מה את הולכת להבטיח לי הפעם ? אני רוצה לדעת נראה שאני משחק את המשחק שלך ואיך את חושבת שזכית ? אבל כשאת סופרת את מה שהרווחת, את הבודדה בשביל מה את אומרת לי את זה? את לא מתכוונת בשביל מה את אומרת לי את זה? אני לא מאמין לזה ההבטחות שלך אף פעם לא היו כל מה שעשית מהן אז מה את הולכת להבטיח לי הפעם ? את משקרת זה פשוט לראות את מנסה לעשות ממני טיפש אז מה את הולכת להבטיח לי הפעם ? X 2 אני לעולם לא אדע...

X יו יו S

New member
היי אפשר לבקש דיבוב

אשמח אם מישהי תתרגם את שיר Ask Him To של מארק

בבקשה

שאלי אותו - מארא אואן אתמול בלילה בחלום שלי ראיתי אותך עם מישהו אחר וכשהסתובבתי,את נעלמת. הכל חזר אלי,אם הדוור והמכתב הזה שהביא את המילים, התאהבתי באחר. איך זה מרגיש כשאת מתעוררת בבוקר? והאם את חושבת עלי לפעמים שוכב כאן? כי כשאני הולך לישון את נשעת הכרית שלי ,ואני מזחיק אותך חזק ולוחש לך לתוך האוזן האם הוא מחזיק אותךכמו שאני נהגתי? האם הוא מחייך אלייך ממכרז הלב שלו ? האם הוא חי בשבילך? האם הוא ימות בשבילך? אם תגידי לו שאת רוצה. האם הוא יכול לאהוב אותך כמו שאני תמיד אוהב תוכלי לשאול אותו? העזתי היום, הלוואי שלא הייתי כי כל דבר שאני רואה או שומע גורם לי לחשוב עלייך אני יודע שאני חייב להתגבר עלייך,אבל בהווה אני מוצא את זה קשה לעשיה. אז אני מתחנן לפנייך לקחת רגע לשאול.. האם הוא מחזיק אותךכמו שאני נהגתי? האם הוא מחייך אלייך ממכרז הלב שלו ? האם הוא חי בשבילך? האם הוא ימות בשבילך? אם תגידי לו שאת רוצה. האם הוא יכול לאהוב אותך כמו שאני תמיד אוהב תוכלי לשאול אותו? עכשיו אני כתם באופק שלך אור דועך בתוך עינייך הבנתי שאת היית הרבה מאחוריי אבל אף פעם לא הבנתי בדיוק את הסיבה למה אף פעם לא הסברת לי האם הוא מחזיק אותךכמו שאני נהגתי? האם הוא מחייך אלייך ממכרז הלב שלו ? האם הוא חי בשבילך? האם הוא ימות בשבילך? אם תגידי לו שאת רוצה. האם הוא יכול לאהוב אותך כמו שאני תמיד אוהב תוכלי לשאול אותו? האם תוכלי לשאול אותו?

למעלה