בבקשה
שאלי אותו - מארא אואן אתמול בלילה בחלום שלי ראיתי אותך עם מישהו אחר וכשהסתובבתי,את נעלמת. הכל חזר אלי,אם הדוור והמכתב הזה שהביא את המילים, התאהבתי באחר. איך זה מרגיש כשאת מתעוררת בבוקר? והאם את חושבת עלי לפעמים שוכב כאן? כי כשאני הולך לישון את נשעת הכרית שלי ,ואני מזחיק אותך חזק ולוחש לך לתוך האוזן האם הוא מחזיק אותךכמו שאני נהגתי? האם הוא מחייך אלייך ממכרז הלב שלו ? האם הוא חי בשבילך? האם הוא ימות בשבילך? אם תגידי לו שאת רוצה. האם הוא יכול לאהוב אותך כמו שאני תמיד אוהב תוכלי לשאול אותו? העזתי היום, הלוואי שלא הייתי כי כל דבר שאני רואה או שומע גורם לי לחשוב עלייך אני יודע שאני חייב להתגבר עלייך,אבל בהווה אני מוצא את זה קשה לעשיה. אז אני מתחנן לפנייך לקחת רגע לשאול.. האם הוא מחזיק אותךכמו שאני נהגתי? האם הוא מחייך אלייך ממכרז הלב שלו ? האם הוא חי בשבילך? האם הוא ימות בשבילך? אם תגידי לו שאת רוצה. האם הוא יכול לאהוב אותך כמו שאני תמיד אוהב תוכלי לשאול אותו? עכשיו אני כתם באופק שלך אור דועך בתוך עינייך הבנתי שאת היית הרבה מאחוריי אבל אף פעם לא הבנתי בדיוק את הסיבה למה אף פעם לא הסברת לי האם הוא מחזיק אותךכמו שאני נהגתי? האם הוא מחייך אלייך ממכרז הלב שלו ? האם הוא חי בשבילך? האם הוא ימות בשבילך? אם תגידי לו שאת רוצה. האם הוא יכול לאהוב אותך כמו שאני תמיד אוהב תוכלי לשאול אותו? האם תוכלי לשאול אותו?