לא מפסיקים להפתיע - והפעם: כייסות

אMור

New member
לא מפסיקים להפתיע - והפעם: כייסות

חשבתי ששמעתי כבר הכל. אין מי שהגיע לכאן ולא חווה אותם על בשרו - הכייסים הארורים.
הבוקר נסע אחד החברים באוטובוס לעבודה {שנז'ן} (למרות הפצרות חוזרות ונשנות שלנו שייסע במוניות). הבחור היה צריך לשאת עמו RMB6,000. הכניס אותם לארנק, שם בכיס האחורי ויצא לדרכו. את הדרך באוטובוס עשה בישיבה בצד של החלון, כשלידו ישבה
. עד כאן הכל טוב,יפה ופסטורלי, מלווה באופציה לרומנטי. עד שהגיע למשרד. שם הוציא את ארנקו מהכיס וגילה כי השטרות נעלמו כלא יהיו
... הכיס, אגב - נחתך בצדו עם סכין חד(ה), כלומר - חתכו את הכיס, הוציאו הארנק, לקחו הכסף והחזירו הארנק לכיס. כל זאת, כאשר הבנאדם יושב והארנק בכיס האחורי. יצירתי ככל שאהיה, קשה לי לדמיין איך הם עשו את זה... אז הנה, מצאנו משהו שהסינים מצטיינים בו ויכולים לעשות בית-ספר, מה זה בית-ספר - מאסטר אוניברסיטאי בכייסות... אנשים, שימו לב - התניידו עם מחשבה והשתדלו להיות ערניים At all times. סינים

matan be

New member
נו באמת

נכון שהסינים מעופפים וחמש דקות ברכב מספיקות לשינה אבל דבר כזה???
הוא בטח לקח הכסף ועשה מזה סיפור כבר כתבו למטה איזה תחמנים הם יכולי להיות

אMור

New member
../images/Emo4.gif

איך בדיוק הגעת למסקנה שמדובר בסיני?

פעם היה לי טלפון נייד

עד שגנב בן גנב גנב לי אותו מהפאוץ', ממש מתחת לכתף שלי, לא להאמין!! זה קרה באחד השווקים בשנז'ן, יום ראשון בצהריים, יותר מדי סינים, יותר מדי חם ומצחין, הכי מעצבן בכל הסיפור הזה הוא לא הטלפון, מצידי שהגנב ייחנק איתו, זאת ההשפלה, הידיעה שמישהו התגנב מאחורי והצליח להוציא לי את הטלפון בלי שאני ארגיש, ממש "מתחת לאף"... יש גם את הילדים המנייאקים האלה שמתגנבים מאחורי מישהו ברחוב כשהוא באמצע שיחה וחוטפים את הטלפון ממנו, ראיתי את זה קורה 3 פעמים במו עיניי. מקס המושפל בקיוסק

guanyin

New member
@@@

a friend of mine had her wallet with 2 credit cards stolen this friday... grrrrrrrr... max - that's creepy, what u said about stealing the phone while someone is talking!!!

אMור

New member
עדכון שקיבלתי הבוקר...

לכייסים יש מן ספריי מערפל חושים שהם מתיזים לאוויר, מה שגורם למכוייס לאבד תחושת מודעות... הופך אותו למן אסטרונאוט לכמה רגעים ומאפשר להם לבצע את זממם... לא יאומן. מה שמעלה אוטומטית לתהות: "אבל מה עם אנשים הנמצאים סביב ומבחינים כי העומד לידם מכוייס?" ובכן, לרוב, הכייסים לא עובדים לבד, אלא בחבורות של 3-5 אנשים. כך הם עולים לאוטובוס, אפילו לתחנה אחת - מבצעים את זממם ויורדים יחד בתחנה הבאה. הסינים מכירים את זה ונמנעים מכל עימות כלשהו עם כייס. הם יודעים שיהיה להם עסק עם חבורה. לכן הם יסתכלו בשקט ולא יפצו פה, אלא רק ישמרו על חפציהם בקנאות... מה שמעלה לאוויר את הסוגייה הבאה: אם אבחין בכיוס המתבצע אל מול עיני, התשובה האוטומטית שלי תהיה זינוק על הכייס והעברת שיעור חינוך קצר ...
השאלה היא אם שווה בכלל להתעסק עם הדברים האלה כזר... אולי הדבר החכם הוא פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה, כמנהג הפרופיל הנמוך שיש לשמור בכל ארץ זרה כלשהי ולא "להכניס ראש בריא למיטה חולה", כמו שאבי היה נוהג לומר...

רונןסין

New member
אהה

לידיד שלי קרה בדיוק אותו הדבר בשן ז'ן... מסתבר שזה טכניקה דיי פופלרית. למרות שלשים את הארנק בכיס ככה לא בטוח בשום מקום. מכר סיני טוען בתוקף שיש בתקופה האחרונה איזה מאלחש שיובא מהודו -- מורחים אותו על העור של הקורבן והנ"ל הופף למעיין מהופנט. כל מה שצריך זה לבקש ממנו את הכסף והוא יתן גם יתן. אוקיי... יש יתרון ללא להבין סינית.

blabla ha

New member
שמעתי שבדרום זה מכה

קיבלתי עכשיו כתבה שאומרת שיצא איזשהו גזר דין מוות לכייסים וגנבים. פה(בנשחאי) אני משתדל לא להשאיר דברים יקרים בבית , אני לוקח את המחשב נייד איתי לעבודה.....מקווה שלא קל לגנוב גם את זה.

Xiaose

New member
כן כן

ויש להם גם פצצה אטומית זעירה שהם מכניסים לך דרך האוזן וזה גורם לך לשבץ מוחי קצרצר, וגם לאחרונה הם התחילו לייבא רובים מהמטריקס בעזרת המכונית מבחזרה לעתיד... נו איזה שטויות, קרם גוף מהפנט.... אתם שם בדרום הרחוק - 算了。。。

Omiz

New member
מה הולך אצלכם?

סחלה או לא סחלה ? איזה פחד...לפעמים אני שמח שאני נמצא בנינג פאקן בו...לפחות פה אין סכנה שמישהו ירסס אותי בספריי, יחתוך לי את הכיס ויגנוב לי את הארנק... תזכיר לי להביא את האפוד והררנ"ט פעם הבאה שאני בא !

eyg75

New member
יש לי רעיון

בפעם הבאה שאתה מגיע לשם, תדאג לייבא כמה ערסים מהשכונה בתקווה או אלי כהן.... שיקיפו אותך, תוכל להגיד יש לי "גב"

Omiz

New member
אני יש לי את

מקס העצבני בקיוסק, הוא לא רואה ממטר !
לא צריך ערסים...

אMור

New member
וחוצמיזה...

למה שכונת התקווה - יש לנו כאן נתניה אורגינל...
אבל בינינו, הסינים יעשו בית-ספר גם לזאב רוזנשטיין מהסיבה הפשוטה שהם יקחו כל מה שיש לו מבלי שהוא אפילו ירגיש... ...כמו שעשו למקס

Omiz

New member
מה שמזכיר לי

כשהייתי בנתניה עכשיו הראו לי את המקום שירו בו טילים לאחרונה ואיפה המשטרה מצאה טילים קבורים...ממש טיול בעקבות לוחמינו הגיבורים... אני מקווה שבדירה בטוח אצלכם, שלא תעשו עליי איזה עמלה
דרך אגב, אני חייב לצאת ל-HK עד ה-15 אז יש מצב שב-14 אני ב-HK. אני אעדכן כשיהיו פרטים יותר מדויקים...

הנה זה מתחיל

פעם שעברה שהיית בתמצית הייתי חולה מת, שחוט, עכשיו זה כבר סיפור אחר, נארגן יציאה כמו בני אדם...נתפוס שתי
, יש לי ספה מאוד נוחה!! עד היום אMור ן -gao xing בחיפוש נואש למצוא ספה כמו שלי... יאללה תבוא מקס הבליין בקיוסק

Omiz

New member
דווקא זאתי בתמונה

נראית לי יותר יפנית...יש גם כאלו? נשמע לי אחלה תוכנית ! נהיה לי עכשיו מה זה חיוך, כמו של הגמד מהיה היה....

יפניות?? משעמם

אני בטוח שתה מסכים איתי שבכל מקום אחר בעולם (חוץ מארצות ערב), דבר ראשון שאתה רואה בחורה, הדבר הראשון שאתה שואל את עצמך שאלות כמו - מעניין אם היא עשירה? היא נוחרת? היא בולעת? היא גונחת? היא מצחיקה? היא בוכה? משתינה בעמידה? לועסת בפה פתוח? מבקשת ממך להגדיר מהי אהבה? היא מצחצחת שיניים רק בבוקר? היא יודעת מי זה באמת מקס בקיוסק? היא לובשת חוטיני? היא עשתה ניתוח להגדלת חזה? היא עשתה ניתוח להקנת חזה? ועוד כל מיני קושיות. בכל אופן מה שרציתי להגיד הוא שהדבר הראשון שאתה רואה סינית שאתה רוצה להכיר, דבר ראשון אתה שואל את עצמך (אפשר גם בקול רם): מעניין אם היא מגלחת מקס המהרהר בקיוסק

למעלה