לא מפסיקים להפתיע - והפעם: כייסות

Omiz

New member
ותודה למנהלי הפורום

שמאפשרים לנו לשפוך את המחשבות על גבי דפי הפורום...(ותכף חוסמים אותנו..) הרגת אותי עכשיו, צחקתי פה כאילו מישהו אמר לי שמכבי נתניה בדרך לאליפות, לא, לדאבל למרות שזה הדבר הראשון שעובר לי בראש, יש לי הרגשה שמעכשיו אני אחשוב על זה יותר... אני יודע שלא שאלת, אבל בנוגע לספה, תן לי לחזור אליך עם תשובה, אפילו לא שמתי לב... OMIZ יורד נמוך

סתם באמת מעניין

אולי תשאלו אותן פעם על זה? כאילו באמת למה הן לא מגלחות? אולי יש איזה סיפור מאחורי הקטע הזה לכו תדעו! קשה לי להאמין שהן באמת חושבות שזה יפה.

eyg75

New member
לגבי התהיות

רק למען הפרוטוקול.... נשים כולן לא משנה באיזה עולם, ראשון שני שלישי וכו', כולנו מפליצות, בולעות גרפסים מגעילים מהקולה מגרדות את התחת ומסתכלות על הניר אחרי ניגוב..... מי שתגיב ותגיד שהיא לא.... היא שקרנית!!! אגב הספה (למה אין אייקון של ספה?).... אני אפתח צפיות כשאגיע לסין.... זהירות, אני מוצאת ספה טובה אני עושה את כל מה שכתבתי קודם בלי לדפוק חשבון
.... אני בעד להשאר כמעט טבעי... עם השיער במקומות הצנועים ובלי במקומות הנראים.

eyg75

New member
אגב...

תסלחו לי, אני שיכורה.... אחלה דאנס באר
....(מזל שיש אייקון של כוס בירה).

Omiz

New member
מה נסגר פה?

אחת כותבת בפורום שיכורה מדאנס בר, אחד יש לו סינית על הספה וכותב הודעות, אחד רק מתעניין רק בהרגלי הגינון של הסיניות... אנשים לאן הגענו ! ? שמישהו יעצור את השירשור הזה ומיד !

אני מבולבל../images/Emo12.gif

איך הגענו מהנושא הכאוב של כייסות בסין לנושא הרבה יותר כאוב של הורדת שיערות, לפני שאתם מפנים אצבע מאשימה כלפי, אני חייב להודות שזה באמת לא מדיר שינה מעיניי, תסלחו לי שאני מעלה את הנושא תכופות. מקס המתוודה בקיוסק

Omiz

New member
אני אתן למומחה לענות

ויש לי הרגשה שלא הבנת את המיקום הגיאוגרפי של נושא השיחה...

matan be

New member
../images/Emo6.gif

בכל מקרה שני האיזורים צרכים כיסוח רציני

guanyin

New member
stop ranting you two!!!

think about the girls in china for one second! you're ranting about shaving hair, but we... we have to tolerate dwarves with rotten teeth and tinny... (not that i'v seen any, but heard about that sadening problem from too many girls)! not to mention smoking, spitting, smelly and most of all: UGLY!!!!! you're so bloody lucky that your only problem is their hair!!!

למעלה