ומה שהיה היום.. המשך מאתמול
וכן, היום ירדתי במדרגות, קומה שלישית, עם הקופסה הכבדה של המחשב, חציתי את הכביש, חיכיתי למונית. נסעתי לחנות מחשבים, חציתי עם הקופסה הכבדה את הכביש, הגעתי לחנות,
חיברו ושם זה נכנס לפייסבוק מיד.
סתם טרטור. אתמול גם בתמיכה של בזקבינלאומי וגם של הוט התעקשו שהבעייה במחשב שלי. בבזקבינלאומי אמרו שהם עושים לי טובה שהם בכלל מתעסקים איתי, כי הבעייה אצלי.
כשחזרתי הביתה, גיליתי שהמקרומדיה נדפק. כבר אתמול, עם כל התוכנות שהורדתי, היתה בעייה של חוסר תגובה לפקודות מסויימת, למשל run של תוכנה.
אז עשיתי שוב סיסטם רסטור. לא יכולתי כבר לחזור אחורה לפני הסיפור. אז עשיתי לנקודה אחרי הסיסטם רסטור אתמול.
לפחות זה סידר את הבעיות.
יש לציין, שגם אחרי הסיסטם רסטור אתמול, המחשב לא עלה והייתי צריכה לעשות אתחול וגם היום כשהדלקתי בבית זה לא עלה מיד והייתי צריכה לעשות אתחול וגם בסיסטם רסטור היום זה מעצמו עשה אתחול. זאת אומרת, אם כל הסיפור, נדפק לי משהו במחשב שהוא די עתיק, עוד מעט בן 7. שיט.
אז בזקבינלאומי הואילו בטובם שוב לעשות לי טובה, שהרי זו לא בעייה שלהם ומישהו שם שוב "השתלט" לי על המחשב ועשה מין חיבור חדש של חייגן שמתחבר לשני שרתים, אם הבנתי נכון, גם שלהם וגם של הוט ודרך זה אני נכנסת לפייסבוק. והנציג אמר לי כל פעם לחבר ולנתק כי זה יאט לי קצת את הגלישה.
מה קרה, עדיין לא יודעת.
מה שכן, רוצה לעזוב את הוט.
הבטיחו לחזור היום עד תשע מההנהלה שלהם. תשע כבר עוד מעט.
ואני גולשת עכשיו דרך החייגן המסורבל. אין לי כח כל הזמן להתחבר ולהתנתק לחיבורים השונים.
אה, ועדיין עוד נציג של בזקבינלאומי, כשהתקשרתי שוב בניסיון לברר מה קרה ולמה לא עשו את החיבור הזה אתמול, אמר לי שהבעייה במחשב שלי, משהו עם ה- dsl. אני מתה לחבר מחשב נייד ולהוכיח שזה אך ורק מהם.
הנציג שעשה לי את חיבור החייגן אמר שהבעייה היתה ב- Ip של הוט. קצת מוזר לנוכח העובדה שאתמול החליפו לי את ה- IP. טען שפייסבוק חסמו טווח של IP-ים.
כדאי לעבור לבזק? כדאי גם להחליף ספק? בזקבינלאומי גם עצבנו אותי בסיפור הזה. אף אחד לא מפצה אותי על בזבוז שעות על גבי שעות, לחץ, עצבים, הרס מסויים של המחשב וכו'...
יש המלצות?