לא מצליחה למצוא .....

לא מצליחה למצוא ..... ../images/Emo53.gif

אז גברים, תנסו לענות לי בלי יותר מדי ירידות קטלניות בבקשה: אני בחורה בת 28, חמודה מאוד, סקסית ומלאה (1.60 על 55 קילו) חכמה, שנונה, מצחיקה, אנרגטית (ואוהבת סקס - אם זה חשוב לפתרון החידה). וממש ממש ממש לא מצליחה למצוא בן-זוג. ממש לא הולך לי בקטע הזה. יודעת שהשאלה כללית ורחבה, אבל אולי למישהו תהיה הברקה מדהימה ? ובחורים, בעדינות בבקשה.

Sefy

New member
55 קילו זה מלאה ? ../images/Emo12.gif

קודם כל את מתוקה, באמת! וזה שאת לא מוצאת בן זוג ממש לא קשור, אולי את ביישנית ? ספרי עלייך עוד, היית כבר עם מישהו (לא באופן מיני, כחברים!) יש לך איזה בעיות עם בנים ? לא מרגישה נוח ? יש ידידים ?

KerenAngel

New member
או קיי...

ילדונת... את לא כתבת כאן כדי לקבל חיזוקים,נכון? כדי לךשמוע "זה מלאה?!?!" ו"את מקסימה"? כי....אם כן-את לא מלאה....למרות שזה לא כ"כ קשור למשקל-אדם יכול לשקול מעט מאוד ולהיראות מלא,ואחר ישקול המון,ויהיה צנום. ואת מתוקה-בעצם פירסום ההודעה.... וסקס-נו באמת....זה לא האינדוקטור על פיו גבר יביט עליך-ואם כן....סורי-את בטוחה שאת רוצה בו? בן זוג?עדיף למצוא חבר נפש בגיל יותר מאוחר,מאשר לבלות את התקופה הזו-עם אדם שהוא לא "את".לא? וסליחה אם זה נשמע כמו "דיבורים יפים",ופילוסופיה בגרוש-נכון,שבתכל'ס-ההבנה הזו לא תחבק אותך ולא תחמם.... אבל-משום מה-נראה לי שאת יודעת את כל זה,גם בלעדיי.... קרן אור

../images/Emo12.gif (2) 55 קילו נחשב מלאה??

אני בגובה שלך ומספר קילוגרמים בודדים מתחתייך ואני לא מלאה!!!!
קודם כל, ברוכה הבאה לך
מה זאת אומרת 'לא מצליחה למצוא'? איפה את מחפשת? מה את מחפשת? כמה זמן לא היה לך מישהו? כל זאת ועוד בפרק הבא של 'צעירים חסרי קינוח'.

סליחה - טעות טעות טעות

חייבת התנצלות ענקית - זה 65 קילו ולא 55 קילו ! לכל מי שהעלבתי - סליחה, אתן בטוח לא מלאות (אני כן). בכל מקרה, מערכת יחסים לא היתה לי כבר 4-5 שנים !!! זה המון לבן-אדם בריא ושפוי לא ? ולא, אני לא ביישנית כ"כ ובעיקר מחפשת בקופידון / Jdate (אינטרנט כזה ..)

missxl

New member
אהממממ סליחה

למה להגיד למישהו שהוא מלא זה נחשב להעליב????? הלו! תתעוררי! אני (הרבה) יותר ממלאה ומצאתי בחיים יותר מבן זוג אחד ותתפלאי! אפילו מצאתי מישהו שהסכים אשקרה להתחתן איתי...... מה תגידי??? אין קשר בין מבנה הגוף למציאת בן זוג. בשיטוטי הרבים ברשת מצאתי שיש הרבה יותר גברים שמעדיפים מלאות/שמנות על פני רזות אז יקירה, קחי את עצמך בידיים ותביני שעד שלא תקבלי את עצמך, לא יקבלו אותך. הכל תלוי במה שאת מקרינה החוצה. בהצלחה (אורחת מפורום "יפות ושמנות"... כדאי לך לבקר שם)

יקירתי, הכל בהומור.

לא נעלבתי כי זה הדרך שבה את מקבלת את עצמך, ולא כמה את שוקלת. 4-5 שנים זה בכלל לא המון זמן לבן אדם שפוי. תראי, אני לא כל כך בעד הכרויות בנט, תלבשי את מיטב מחלצותייך וצאי לבלות. שם בטוח תכירי מישהו..

Sefy

New member
גם 65 זה לא מלאה! זה יאממי!! ../images/Emo3.gif

ולי לא הייתה מערכת יחסים כבר 3 שנים, אז מה ? אני לא מת!

Vdrums

New member
רגע, אני רוצה להבין

כמה זמן זה נחשב מערכת יחסים?

Sefy

New member
זה למה אמרתי "יותר" מחודש ../images/Emo8.gif

וחודש זה המון זמן אם נמצאים ביחד יום יום

מערכת יחסים זה בתחושה

יכול להיות חודש מאוד אינטנסיבי מבחינה ריגשית(לא בהכרח פיסית יום יום) ויכולה להיות שנה חסרת משמעות מבחינה ריגשית.... אני בעד שנפסיק להגדיר כל דבר. תומר מערכת יחסים זה לפי ההרגשה. ושלום לך שום ספי אני רואה שנפגשים גם כאן:) (אין לך מושג מי אני...)

Sefy

New member
נכון מאד! ומי את ? ../images/Emo12.gif

אני זוכר כל ניק שדיברתי איתו, את הניק שלך אני לא זוכר

שושה 23

New member
בטחון עצמי

קודם כול את לא מלאה אפילו קצת שנית תנסי בטחון עצמי הרבה פעמים זה עוזר, תבדקי מה את משדרת לסביבה שאת מתחילה בקשר חדש. אני אישית אישה מלאה (במקומת הנכונים), ואני מפוצצת בטחון עצמי, והיו לי המון מחזרים, תבדקי טוב אצלך מה את משדרת לסביבה, הרבה פעמים נתקלתי באנשים שלא אהבו את עצמם ושהם שידרו את זה לסביבה, אנשים התרחקו מהם בקיצור תאהבי את עצמך השאר יבוא מעצמו

מיקצב

New member
בטחון

בתור מי שבעבר שקלה והמון והיום היא רזה (פחות או יותר.....) אני חייבת לציין שהנתונים החיצוניים אינן קשורים ליכולת שלך לבנות או לא מערכת יחסים . הכל עניין של ראש ומה שם מסתתר , נשמע שאת מלקה את עצמך יותר מדיי , ועסוקה במה לא בסדר בך -את צעירה , תהני מהחיים !!! תכירי תבלי , זרמי עם הרגע ודברים באים מתי שהכי פחות מצפים להם . ולכל ההוגים בקימוט קשר לזמן , אפילו יום תאמינו לי !!! תלוי בכמות שלהלאות שמפיקים עם בן הזוג......

Lady Eowyn

New member
לדעתי...

אין קשר בין הנתונים הפיסיים שלך לבין היכולת שלך לפתח מערכת יחסים שתספק אותך רגשית ומינית. זה בסה"כ קשור ללמצוא את הבחור הנכון, ולבטחון עצמי. עצם העובדה שאת לא מצאת מישהו לא אומרת שמשהו לא בסדר איתך... אה, ואת לא מלאה!!

למעלה