לא מצליחה למצוא .....

ebony

New member
מלאה או לא אין קשר.....

אני מלאה לכל הדעות ואני הייתי בכמה וכמה מערכות יחסים. נכון אני לא אומרת שהן היו מוצלחות אבל מה לעשות אף אחד לא מושלם. אני חושבת שאת צריכה מעל ומעבר ובכלל אם את רוצה להתחיל לשנות משהו זה לקבל את עצמך באהבה. עד שלא תאהבי את עצמך ותקבלי את עצמך וכמובן תפסיקי לחפש זה לא יגיע. (כן אני יודעת שקל לדבר ולעשות זה קשה). השינוי צריך לבוא מעצמך מתוכך. אני מרגישה שיש בתוכך איזו שהיא עצבות שלא מובנת לי ,נכון גם אני הייתי המון זמן בפניקה מהעיניין שאני לבד ושכולם מסביבי ביחד אבל הבנתי שזה יבוא ושאין הרבה מה לעשות אלה רק להנות מהזמן שיש לי לעצמי
ענקי

אני אמנם לא אחדש לך כלום

כי אני אחזור על מה שכולם אמרו... אבל מה לעשות, כשזה נכון זה נכון... בקיצור... המשפט הבא מצלצל לך מאיפשהו ? "אני אוהב אותך בגלל שאני אוהב אותי"... אם תאהבי את עצמך קודם כל יהיה לך יותר קל להתאהב באחרים, כי את תהיה הרבה יותר משוחררת. וחוצמזה.. מובן מאליו שאם את תאהבי את עצמך אחרים יאהבו אותך. תחשבי על זה, למה שמישהו יהיה מסוגל לאהוב אותך אם את לא אוהבת את עצמך ? למה שהוא לא פשוט ירגיש שאם את חושבת שאת לא מספיק טובה בשבילך את תהיי מספיק טובה בשבילו ? מנסיוני המר והמתוק יחדיו... אני יכולה להגיד לך שמה שאת משדרת החוצה זה מה שאנשים אחרים רואים. והקנקן הוא לא איך שאת נראית - רזה, מלאה שמנה מכוערת או יפה וכו' וכו'... אלא מה שאת מראה לאחרים, את יכולה להיות כל מה שרק תרצי, תשדרי כמה את שווה ולא כמה את לא. ואז... את תראי.... את תהיי מופתעת... המון המון המון המון הצלחה.. ושוב - תאהבי את עצמך !!!!

unicornus

New member
את מצחיקה ../images/Emo42.gif

קודם כל את אפילו לא מלאה לפי הגדרה אין שמנה באינטרנט יש מלאה, יש ממש מלאה, יש עמוסה ויש מפוצצת.... אבל לא נתקלתי מעודי באחת שאומרת "אני שמנה" באינטרנט תחייכי
זה הכל עניין של גישה יקירתי אם תחייכי העולם יחייך אלייך בחזרה פי עשר אף אחד לא יודע מה עובר עלייך ומה הלבטים שלך אנשים רואים מה את משדרת כלפי חוץ ולזה הם מתחברים את צריכה לצאת יותר, לשנות אווירה ולהכיר אנשים אני קורא לזה "להתחבר לאנשים החיים"
את לא תרגישי איך שדברים ישתנו לך ותביני שהכל עניין של פרק זמן שעובר הכל נובע מהרגשה, תרגישי שונה, תחווי דברים שונה והכל יהיה שונה פסיכולוג בגרוש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מקווה שעזרתי לך גברתי ה"לא שולטת"
דוסוודנייה וכל טוב יוניקורנוס

Kracavec

New member
את מגזימה

לדעתי את מגזימה,כי לפי מה שכתבת את נשמעת כבחורה מאוד חמודה,יכול להיות גם שאת ביישנית או שאין לך הערכה עצמית גבוהה שזה קצת יכול להפריע לך...

למעלה