אין הסר .
צריך "להגיד לו " שלא יבקש סיסמא ממשתמש ספציפי
בשורת ההרצה מלא netplwiz ותוריד את התגית בשורה "המשתמש צריך להכניס סיסמא ,ישאל אותך עוד פעם וזה נגמר
צפה בקובץ המצורף 37133
זה לא אתה הם שינו את הממשק הסתירו את החלק של לבטל סיסמא בצע לפי הקישור זה עובד בדוקמתברר שבמחשב שלי אין מסך כזה עם אופציה לסמן או לבטל סיסמא למשתמש.
יש בחלון זה שורה אחת בלבד ובה משתמש ומנהל יחד וכתובת המייל.
יתכן שזה קשור לכך שלא הגדרתי חשבון מיקרוסופט ?
בצעתי לפי STEP 1, כך זה מופיע אצלי , העברתי את המפסק ל-OFF אבל כלום לא קרה. עדיין צריך PIN כדי להיכנס למחשב.זה לא אתה הם שינו את הממשק הסתירו את החלק של לבטל סיסמא בצע לפי הקישור זה עובד בדוק
https://www.digitalcitizen.life/log-automatically-windows-7-without-typing-your-password/
גם ל10 למרות שכתוב פה 7
אחרי צעד 1 עושים את כל היתר...זה עובד, אני משתמש בזה כל הזמן גם אחרי ששינו והעלימו את הקוביה לביטול כניסה עם סיסמא פשוט מחזירים אותה וכן הלאה , גם בווינדוס 11 זה עובד. לעבור לחשבון מקומי זו התשובה הרשמית של מיקרוסופט אכן. אני גם ללא פין וגם בחשבון מיקרוסופט זה ההבדל...בכל מקרה שתי הדרכים אפשריות אם תבצע נכון לא נראה שאתה מבצע נכון פשוט. יש אחרי שלב 1 עוד שלבים תבצע מדוייק זה יסתדר.בצעתי לפי STEP 1, כך זה מופיע אצלי , העברתי את המפסק ל-OFF אבל כלום לא קרה. עדיין צריך PIN כדי להיכנס למחשב.
מה דעתך על הנחיה הזו :
אחרי צעד 1 עושים את כל היתר...זה עובד, אני משתמש בזה כל הזמן גם אחרי ששינו והעלימו את הקוביה לביטול כניסה עם סיסמא פשוט מחזירים אותה וכן הלאה , בם בווינדוס 11 זה עובד. לעבור לחשבון מקומי זו התשובה הרשמית של מיקרוסופט אכן. אני גם ללא פין וגם בחשבון מיקרוסופט זה ההבדל...בכל מקרה שתי הדרכים אפשריות אם תבצע נכון
לא עובד.אחרי צעד 1 עושים את כל היתר...זה עובד, אני משתמש בזה כל הזמן גם אחרי ששינו והעלימו את הקוביה לביטול כניסה עם סיסמא פשוט מחזירים אותה וכן הלאה , גם בווינדוס 11 זה עובד. לעבור לחשבון מקומי זו התשובה הרשמית של מיקרוסופט אכן. אני גם ללא פין וגם בחשבון מיקרוסופט זה ההבדל...בכל מקרה שתי הדרכים אפשריות אם תבצע נכון לא נראה שאתה מבצע נכון פשוט. יש אחרי שלב 1 עוד שלבים תבצע מדוייק זה יסתדר.
יתכן ולא התקנת windows כראוי .מתברר שבמחשב שלי אין מסך כזה עם אופציה לסמן או לבטל סיסמא למשתמש.
יש בחלון זה שורה אחת בלבד ובה משתמש ומנהל יחד וכתובת המייל.
לכן יש אמצעי הגנה על הכניסה למחשב סיסמא, קוד, טביעת אצבע, זיהוי פנים ועוד..שרק מי שמורשה ויש לו גישה לזה יוכל להכנס, אם אתה מבטל את האמצעי הגנה אז כל אחד ברצונו יפעיל יכנס...תודה רבה אנסה מחר כי המחשב לא לידי.
אשמח אם תסביר - איך יודע המחשב שאני משתמש בו ולא מישהו אחר ? הרי בהפעלה אין שום צורך להזדהות ?
יש להוסיף לקובץ הרישום לפי ההוראות ->מתברר שבמחשב שלי אין מסך כזה עם אופציה לסמן או לבטל סיסמא למשתמש.
יש אצלי בחלון זה שורה אחת בלבד ובה משתמש ומנהל יחד וכתובת המייל.
יש להוסיף לקובץ הרישום לפי ההוראות ->
לאחר ההוספה יש להפעיל את המחשב מחדש ולהמשיך בהתאם להוראות ->Users must enter a user name and password checkbox missing from netplwiz in Windows 10 Fix
On Windows 10, you can manage whether users are needed to enter proper credentials to access the system or they can use it without entering any users name/passwthegeekpage.com
How to automatically login without a password into Windows (using netplwiz) | Digital Citizen
How to login into Windows without a password, using netplwiz. How to enable the no password login in Windows 10.www.digitalcitizen.life
אין כי מיקרוסופט רוצה להתעקש להגן עלינו גם שאנו לא רוצים ולא צריכים הגנה ..אבל הם לא ממש סוגרים את הפינות ..יש דרך היא רק מסובכת לך מעט. היתה לי שיחה עם נציג של מיקרוסופט הם עובדים לפי סט הוראות, אפילו בהם אי אפשר להעזר לא מלמדים אותם לעקוף את הקוד והסיסמא וכל זה...רק ברשת כפי שהבאנו לךתודה. נראה לי כל העסק מורכב ומסובך מדיי. להבנתי צריכה להיות דרך פשוטה וידידותית לבטל את ה-PIN.
מעצבן !
תודה לך. זה לא ממש מרגיע אותי ... אבל כנראה שאצטרך לחיות עם ה-PIN המעצבן הזה עד שאולי אפנה לבעל מקצוע. אני חושש לשחק עם זה יותר מדיי שמא הכניסה למחשב תיחסם לי.אין כי מיקרוסופט רוצה להתעקש להגן עלינו גם שאנו לא רוצים ולא צריכים הגנה ..אבל הם לא ממש סוגרים את הפינות ..יש דרך היא רק מסובכת לך מעט. היתה לי שיחה עם נציג של מיקרוסופט הם עובדים לפי סט הוראות, אפילו בהם אי אפשר להעזר לא מלמדים אותם לעקוף את הקוד והסיסמא וכל זה...רק ברשת כפי שהבאנו לך
תודה. אנסה מחר ....כנס לשינוי סיסמא וקבע 4 אפסים פעמיים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.