תודה. לצערי לא עובד. המחשב לא מאפשר הכנסת סיסמה של סידרת תווים זהים או עוקבים וכד'. מבאס !תודה. אנסה מחר ....
תודה. לצערי לא עובד. המחשב לא מאפשר הכנסת סיסמה של סידרת תווים זהים או עוקבים וכד'. מבאס !תודה. אנסה מחר ....
זה רק השיטות שהראו לך, ולשמור את התהליך אם תהיה התקנה מחדש פעם תצטרך לחזור עליו. אם זה ממש חשוב תסתדר עם טכנאי על סכום קטן בפועל זה מספר דקות קטן לבצע את הפעולות שצריךתודה. לצערי לא עובד. המחשב לא מאפשר הכנסת סיסמה של סידרת תווים זהים או עוקבים וכד'. מבאס !
האמת אני כבר מתחיל להתרגל אבל זה מעצבן שדבר כזה מצריך מקצועיות מיוחדת. כל משתמש רשאי להחליט איך להפעיל את המחשב שלו מבלי להערים עליו קשיים.זה רק השיטות שהראו לך, ולשמור את התהליך אם תהיה התקנה מחדש פעם תצטרך לחזור עליו. אם זה ממש חשוב תסתדר עם טכנאי על סכום קטן בפועל זה מספר דקות קטן לבצע את הפעולות שצריך
חחח מיקרוסופט די אוהבים לעשות את זה לא רק עם הסיסמאות...ואבטחה. גם בדפדפן הם עושים לך את זה ועוד...יש לך אפליקציה משוב בווינדוס תכתוב להם. או בקהילות מיקרוסופט...לפחות תעלה את הבעיה, אני גם עשיתי את זה.האמת אני כבר מתחיל להתרגל אבל זה מעצבן שדבר כזה מצריך מקצועיות מיוחדת. כל משתמש רשאי להחליט איך להפעיל את המחשב שלו מבלי להערים עליו קשיים.
זה רעיון. אולי יתנדב מישהו רחמן להדריך אותי, מה כבר יכול להיות ?חחח מיקרוסופט די אוהבים לעשות את זה לא רק עם הסיסמאות...ואבטחה. גם בדפדפן הם עושים לך את זה ועוד...יש לך אפליקציה משוב בווינדוס תכתוב להם. או בקהילות מיקרוסופט...לפחות תעלה את הבעיה, אני גם עשיתי את זה.
זה רעיון. אולי יתנדב מישהו רחמן להדריך אותי, מה כבר יכול להיות ?זה רעיון. אולי יתנדב מישהו רחמן להדריך אותי, מה כבר יכול להיות ?
הבנתי את זה אבל עדיין חושב שזה לא אמור להיות סיפור, זו פעולה שאמורה להתבצע בקלות עובדה שיש מלכתחילה בממשק אפשרות לסמן "הסר" אבל הפעולה משום מה לא מתאפשרת עכשיו.בפורום לא אפשרי עם רמת הידע שלך.
פנה לטכנאי מחשבים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.