לא מרגישה טוב

Raindrop23

New member
לא מרגישה טוב

לא טוב לי פיזית ויש לי חוסר שקט נוראי. אני מפחדת שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך עם ההשמנה ואני מפחדת שהרופאה תאשר את זה.
אני לא יכולה יותר. לא יודעת מה לעשות. איך הגעתי למצב הזה, לעזאזל, ואיך יוצאים מזה

UniverSon

New member
שלום

אני מאמין שהגוף יכול לרפא את עצמו מכל מצב. יש המון מחקרים על זה במיוחד על אפקט הפלצבו. שביימו ניתוח למישהו ואחר כך הסימפטומים עברו והאדם החלים לגמרי או שנתנו למישהו תרופה והוא האמין בה ומצבו השתפר.

אני מרגיש שנכון לי להפנות אותך לספרים כמו "אתה יכול לרפא את חייך" ו"הכוח הטמון בתוכך" יש לי הרגשה פנימית שאולי זה יעזור לך.

בהצלחה.

המנותק1

New member
ריינדרופ מתוקה

כמו שאמר המשתמש יוניברסן, לגוף יש כוח ריפוי ושיקום מדהימים.
קראתי מחקרים שבהם הוכח חד משמעית איך שמחלות כרוניות ומצבים בריאותיים לא טובים התהפכו לחלוטין עקב שינוי באורך החיים.
סתם לדוגמה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391035,00.html

אני לא מנסה להטיף לטבעונות, אני בעצמי לא כזה למרות שיש לי שאיפה לנסות אורך חיים כזה בעתיד.
קראתי גם מחקרים שהוכיחו ששינוי בתזונוה יכול להעלים כליל סוכרת סוג 2. יש מיעוט בעולם הרפואה שיוצא נגד השימוש המופרז בתרופות, כי מה לעשות יש אינטרסים כלכליים גדולים כאן, אבל אם תחפשי מידע, תראי שיש פתרונות לא-קליניים נהדרים גם למה שהרופאים חושבים שמחייב תרופות ושהוא נזק בלתי הפיך וכו'.

לגבי ההשמנה, ברור שזה קשה, אבל תודה לאל משקל אפשר להוריד, זה לא שיש לך משהו בלתי פתיר. אני מאמין בך.

וחוץ מזה, ריינדרופ, למה סתם לחשוב שלילי? לא אמרו לך שיש משהו בלתי הפיך אז תרשי לעצמך לנוח מהמחשבות האלה. יש מספיק צרות אמיתיות לדאוג בשבילן, אז למה להמציא כאלה?

Raindrop23

New member
תודה מנותק יקר

אני תמיד דואגת בקשר למשהו, זה האופי שלי. והתרגלתי לחשוב שלילי במשך השנים, קשה לשנות את זה. נקווה לטוב.

המנותק1

New member
גם אני כזה דאגן

תאמיני לי שאני יודע כמה קשה לשנות את דפוסי המחשבה האלה (יש לי חרדה כללית). אבל בכל זאת אני מנסה להילחם בזה, להעלות טיעונים נוגדים למחשבות הרעות ולא לתת להן להשתלט למרות שהן תמיד שם ברקע. זה לא תמיד מצליח אבל מנסים. ואני יודע שלי תמיד נחמד שמישהו מבחוץ בא ומאיר זווית שקשה לי לראות אותה כשאני חושב שלילי.
אז ניסיתי גם :)

Raindrop23

New member
תודה שניסית, זה עוזר. לא מרגישה טוב עכשיו

כתבתי בהודעה אחרת בשרשור. אין לי כוח יותר.

Raindrop23

New member
כמה שאני עצבנית

הייתי עכשיו אצל אחותי. הסמארטפון שלה התקלקל ונתתי לה בינתיים את הסמארטפון הקודם של אמא שלי (ליתר דיוק נתתי את זה לפני אולי חודשיים לאחיין שלי אבל מאז יש לו אייפון. לא משנה).
היא ביקשה שאני אבוא דחוף כי היא לא מצליחה להוציא שיחות והיא מחקה בטעות את ה-Whatsapp. אז מהר מהר התקלחתי ובאתי ומה אני רואה? האחיין שלי שם את המיקרו סים של גולן בתוך מכשיר שמקבל סים רגיל.
שאלתי את האחיין שלי איפה החתיכת פלסטיק של הסים של גולן שהופכת מיקרו סים לסים רגיל (מתאם מיקרו סים לסים רגיל) והוא לא ידע על מה אני מדברת, מיותר לציין שגם אחותי לא ידעה.
אז אחותי אמרה לי שלא כולם מומחים או מסודרים כמוני (שיהיה). אז ראינו שאין מה לעשות אז אחותי אמרה שאקח את המכשיר חזרה. ביקשתי את המטען שהבאתי להם והם לא מצאו אותו, הביאו לי מטען אחר שהבאתי להם פעם בנוסף.
אחרי זה סיפרתי לאחותי שאני בחילופי תרופות ואז היא התחילה לדבר על עצמה שהיא לא מסוגלת להחליף תרופות, לא התעניינה ולא כלום. ומה עוד, היא ביקשה ממני את מלאי הציפרלקס שנשאר לי (היא לוקחת ציפרלקס).
אמרתי לה שעוד לא סיימתי עם הציפרלקס. ועצרתי את עצמי מלהגיד לה שאני לא בית מרקחת. לא פעם ראשונה/שניה או שלישית שהיא לוקחת ממני תרופות כשחסר לה. נמאס לי.
ואז היא אמרה שאמרו לה שאייפון יותר טוב מסמסונג או אנדרואיד כי יש פחות תקלות. אז אמרתי לה שאם היא לא שומרת על המכשיר (הרסה את שקע הטעינה) זה לא משנה אם הוא אייפון או סמסונג, הוא יתקלקל.
אז היא אמרה שנראה שאני במצב רוח קרבי ועדיף שאני אלך. מייד קפצתי על המציאה והלכתי.
אני בעצבים שאין דברים כאלה. בבקשה אל תשפטו אותי, אני צריכה חיבוק. לקחתי כבר ואבן ואני מקווה מאוד שזה ירגיע אותי כי אני ממש עצבנית.

המנותק1

New member
חיבוק ריינדרופ

זה אף פעם לא נעים כשמתייחסים ככה וגם לא מתעניינים בך כשאת מדברת על קשיים. אבל אני בטוח שאוהבים אותך. אל תקחי הכל קשה.

Lady Stark

New member
חמודה

אני אגיד לך את מה שאני אומרת לכל מי שנמצא במצב שלך (גם לעצמי):
מציעה בחום שכשאת מרגישה חלשה יותר ומותשת, תתרחקי עד כמה שניתן ממפגשים עם אנשים שמשמרים את כל הדברים הרעים שאת חושבת על עצמך.
אם תשימי לב לזה ותשמרי על מרחק פיזי ברגעים כאלה, זה גם ימנע ממך את ההשפלות ומפחי הנפש, וגם יגרום לך להיות בצד שלך כשאת הכי צריכה את זה.
תשתעשעי עם הרעיון הזה.

חוצמזה, אני מגבה אותך במאה אחוז. ממש מעצבן ומתיש, מה שקרה שם.

Raindrop23

New member
תודה מתוקה

את צודקת במאה אחוז. הבעיה שהיא רצתה שאני אבוא והיא הייתה צריכה עזרה ואני פשוט לא מסוגלת לא לעזור כשצריכים אותי, כזאת אני.
מקווה שלא אצטרך לסבול עוד מפגשים כאלה, לפחות בזמן הקרוב.

Lady Stark

New member
אשאל אותך שאלה

אם את מסתכלת על התמונה הגדולה, יוצא שמצד אחד יש את זה שאחותך היתה צריכה טובה, ומהצד השני את הבריאות הנפשית שלך. מי מהם חשוב יותר?

Raindrop23

New member
את צודקת

פשוט זה קשה לי וזה בעייתי, לא יודעת מה להגיד לך
אמא שלי גם תמיד מעודדת אותי לעזור לה.
היום אמש לי אמרה לי שהיא מצטערת לשמוע שהיה מה שהיה ושרק הייתה לה כוונה טובה. אין לי כוח לכלום, אני לא רגועה וזה מעורר בי מחשבות רעות.

למעלה