לא מרגישה טוב

Lady Stark

New member
זו לא המסקנה, מותק

אני חושבת שאת רק מתחילה להבין את ההשפעה הקשה שיש להם עליך.
זה תהליך למידה. את תלמדי עם הזמן לשמור על עצמך יותר.
גם אני כל הזמן נאבקת בזה ונפגשת איתם כשאני מרגישה רע. לומדים.

Raindrop23

New member
קשה לי

סה"כ אני קרובה מאוד לאמא שלי ולרוב היא עושה לי טוב. מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד סבלתי מחרדות, בין היתר מחרדה חברתית והייתי פשוט חרדה מאנשים בצורה קיצונית גם בתור ילדה.
מאז שאני ילדה אני לא עצמאית, אני גרה עם אמא שלי, לא מסוגלת לגור לבד (כבר ניסיתי) ולא רוצה לגור בהוסטל או עם שותפה, זה לא מתאים לי.
בקיצור, אני לא מסוגלת בלי לחיות עם אמא ולא רואה איך זה משתנה. לצערי יש לי מגבלות ואני צריכה לחיות איתן.

Lady Stark

New member
זה לא חייב להיות ככה תמיד

אל תשכחי שאת מתחילה עכשיו טיפול 10,000. מאמינה שתמצאי את הדרך לעשות את הצעד. קודם צריך לטפל בכמה פחדים.

Raindrop23

New member
זה בהחלט מרגיש ככה

ויש יותר מדי דברים לטפל בהם, יותר כמו טיפול מיליארד ק"מ... ואין לי כוח לכלום, יש לי עכשיו מועקה בלתי נסבלת.

Lady Stark

New member
מותק

אולי זה לא טוב עכשיו לחשוב על הסוגיות הרחבות יותר. הכי חשוב שתנסי עכשיו להיות קצת יותר רכה עם עצמך ולא לחשוב על כל מה שמפחיד אותך. הרי המחשבות האלה מזינות את החרדה והדכדוך.

הנה, קבלי חיבוק.

מה זה מזדהה

כמוני כמוך בכמה קטעים - בייחוד הקשר הסימביוטי עם אמא שלי והחרדה החברתית
.

מבינה כמה זה קשה כשאנשים (בייחוד קרובי משפחה מדרגה ראשונה) יודעים שאת טובת לב ותופסים על זה טרמפ.

את צריכה לתת לעצמך קרדיט - את עברת את אחד מהדברים הכי קשים שילדה יכולה לעבור ולמרות הכל שמרת על צלם אנוש. יש אנשים שלא עברו עשירית ממה שעברת אבל איבדו לגמרי צלם אנוש.

אגב, אם יש לך חוש טכני למה לא ללמוד להיות טכנאית של משהוא ולהתפרנס מזה?

ואגב אגב - אני בטוחה שבעיר מגורייך יש קבוצה של OA או בכלל קבוצות תמיכה לנשים עם הפרעות אכילה. גם יש קבוצות טיפוליות לחרדה חברתית. מן הסתם גם יש קבוצות שיוצאות להליכות ביחד בפארקים.

Raindrop23

New member
תודה ליידי יקרה

למדתי במכללה ולקחתי לא מעט קורסים בזמנו, היום אני לא מסוגלת לא ללמוד ולא לעבוד, פשוט לא מסוגלת.
בקשר לחרדה חברתית, טיפלתי בזה מזמן גם בטיפול פרטני וגם בטיפול קבוצתי, יש שיפור בתחום מסויים בעיקר אבל מעבר לזה אין מה לעשות, אולי זה עזר לתקופה קצרה ואחרי זה החרדה חזרה.
אין לי כוח לעשות "חשיפות" כל הזמן, לא מסוגלת.
תודה על המילים הטובות

Raindrop23

New member
הייתי אצל רופאת המשפחה - עדכון

חזרתי עכשיו מרופאת המשפחה. היא אמרה שהבדיקות בסדר גמור ושהיא מאוד מרוצה.
דבר נוסף שהיא אמרה לי שאין לי ממש סכרת אלא זה יותר בעיה מטבולית שהאינסולין לא נספג כמו שצריך.
היא אמרה שהבעיה היחידה שלי היא עודף המשקל, בקיצור "כל" מה שאני צריכה לעשות זה לרדת במשקל והכל הפיך, סתם גוגל הפחיד אותי.
כבר במשך שבועיים אני אוכלת הרבה פחות אני חושבת וגם אמא שלי חושבת שירדתי כמה קילו כבר ואני גם מרגישה יותר טוב וקמה יותר מוקדם מקודם.
עכשיו אני "רק" אצטרך להוסיף פעילות, טוב שקניתי לי הליכון, אוכל לעשות הליכות ולשמוע מוסיקה או לראות טלוויזיה בזמן ההליכה.
צריך להתחיל מאיפשהו, מניסיון, קשה לי מאוד מאוד מאוד להתחיל לעשות דברים אבל אחרי שאני מתחילה זה יותר קל. אז נקווה לטוב.
תודה שוב שאתם פה, אתם מקסימים.

המנותק1

New member
יאי, ניצחנו את גוגל הרשע :)

ריינדרופ, את רואה שלא שווה לחשוב קטסטרופלי?
כל הכבוד שקנית הליכון ושאת מתכוונת להתחיל לעבוד עליו. אני מאמין בך. ויש אפילו סדרות מעניינות לראות בזמן ההליכה (סוד שלנו). ורואים בכתיבה שלך שרזית כמה קילו אפילו (כן, אני חנפן
)

Raindrop23

New member
חחח תודה מנותק

את ההליכון קניתי לפני שנה שנתיים כבר, במהלך הדיאטה הקודמת... ונכון, טוב שיש
תודה שאתה מאמין בי, וזה באמת רעיון לראות סדרות מעניינות בזמן ההליכה

Lady Stark

New member
יששש

גוגל באמת אויב אכזר.
את מרגישה הקלה?
אם את רוצה המלצות לסדרות טובות, רק תבקשי.

Raindrop23

New member
תודה ליידי

כן, אני מרגישה הקלה. הגוגל הזה הכניס אותי לפניקה והרופאה מאוד הרגיעה אותי. גם עשיתי היום הליכון 10 דקות, אני אעשה יותר בהדרגה עם הזמן, אבל זה טוב בתור התחלה.
יש לי במחשב המון סדרות וסרטים שהורדתי ועדיין לא ראיתי אבל עדיין אשמח להמלצות

Lady Stark

New member
את משהו, את

אני כל כך גאה בך על הנכונות לטפל, שאין לך מושג בכלל.
ויאללה, את מוזמנת להגיד לי בפרטי אילו ז׳אנרים את אוהבת בטלוויזיה, כי יש לי המלצות מפה ועד להודעה חדשה ואני לא רוצה לחפור בפורום.

למעלה