כל מה שיתן שלום טוב למדינה שלנו
ואם אתם לא רואים את זה מצבכם רע מאוד.כי שלום יתן לנו הצלחה מכל הבחינות ומכל התחומים.ואם לא שלום אז לפחות הפסקת אש.למה?כדי שנוכל לדאוג לדברים חשובים לא פחות,כמו האבטלה העולה,התיירות שכורסת,מצב הרוח של האדם הישראלי....אלה דברים שאפילו לא העלתם פה בפורום.למה?כי אתם לא מסתכלים על החברה הישראלית.אני שמאלני הרבה יותר בקטע החברתי מאשר במדיני.אני חושב שמעל הכל זו הצלחתה ושיגשוגה של המדינה,ושלום הוא תנאי הכרחי לכך. לגבי ההאשמות,אל תעשה הכללות,כי אני לא קראתי לכם נאצים אתם אמרתם דברים שהיה קשה להתעלם מהם.אתם העמדתם את הדברים,ומי שאמר את זה באמת חושב שזה מה שצריך לעשות לערבים,והוא יודע את זה.כי אתם מפחדים להגיד את האמת.בתת מודע שלכם כולכם פה תסכימו על להרוג את הערבים,גם אם לא תגידו את זה. אני מבחינתי חושב ש"להרוג את כולם" יזיק למדינת ישראל.לא בגלל שאני מרחם על הערבים,מפני שזהו דבר לא טוב עבור המדינה,עבור יחסי הציבור שלה,שכבר ככה קורסים ועבור כל התחומים החברתיים עליהם הימין בכלל לא שם לב. עמוד אחד אחורה רשום ש"כל השמאל נאצי".אני לא תקפתי את מי שאמר את זה,אלא התאכזבתי מזה ובהודעתי הבעתי את אכזבתי. אל תשים אותי בצד אחד עם הערבים.אני לא ממש הייתי רוצה להצטייר ככה. יפייפיות?אתם הרי רוצים להרוג אותם ומחפשים דרך "נקייה" בדמות טרנספר לעשות את זה. חחחחח תומך בהשמדתנו.בטח,מה לעשות.החלום שלי הוא שתהיה פה מדינה ערבית,ושערבים ינהיגו אותה.תבין כבר:אני רוצה את טובת ישראל בלבד.אני לא חושב שמה שהיה בשטחים היה "טווח" כמו השמאל הקיצוני,אבל מבחינתי,סתם לדוגמא לא השגנו מזה כלום כי המחבלים החדשים קמו ועוד יקומו. אני באופן אישי שוקל מילים מאוד ויכול להיות שאמרו מוות למתנחלים,אני לא מצדיק את זה בכלל,אבל אני למשל חושב שהמתנחלים צריכים לחזור לארצנו כי הם רק מזיקים לנו ולארצנו. בפורום הזה פוסלים ישירות את חופש הביטוי.נוכחתי לדעת שמולדת,או האנשים שנמצאים פה ומיצגים אותה הם בפירוש לא דמוקרטים,ותגידו מה שאתם רוצים,יחסי הציבור שלכם וגיוס תומכים חדשים לא תעשו בחיים בגישה כזו.