לא משנה מי ינצח העיקר שהטרנספר ינצח

Obelix

New member
את מתאמצת יותר מדיי .. הוא לא שווה

את התגובה שלך .. רופיי תעשה טובה להרבה אנשים פה ולך לישון על האף . OBELIX נ.ב קח איתך את החברים היאפים (קוקסים למי שצריך תרגום) שלך ואכן ימח שימך. יום טוב

מי שצריך להתבייש פה זה אתם

אני לא רציתי להיכנס לזה,אבל אתם (רובכם) פה משחיטים את חופש הדיבור!!! זכותי להגיד מה שאני רוצה.ומשפחתי מהשואה בכלל לא מתביישת בי.ממש לא. אני מתבייש בכם,במצב החוסר דמוקרטי שהבאתם את הפורום הזה אליו!!! ממני לא שמעת אפילו פעם אחת את המילה נאצי.ממכם לעומת זאת זה בא בכל הזדמנות אפשרית.אני מתבייש בכם.איפה הדמוקרטיה שהנחת את עמנו עד עתה??איבדתם את שפיות הדעת?? קוקס אני לא.לפחות אני לא פאשיסט. רופיי אל תפחד להביע את דעתך זו המדינה שלך בדיוק כמו שלהם. חח בטח.אנחנו נאצים,חובבי ערבים ומה לא. אנחנו אזרחי ישראל בדיוק כמוכם ודואגים לעתיד המדינה בדיוק כמוכם רק שלנו ולכם יש דרכים שונות לדאוג לעתיד המדינה.אני מתנגד לטרנספר(תראו את הודעתי הקודמות) אבל אני לא מקלל ולא מוציא דברים לא ראויים מהפה שלי. מי בדיוק הלך עם שלטים של רבין כנאצי לפני מס´ שנים???השמאל או הימין???תתחילו להירגע,ותישקלו מילים כי אני לא יפה נפש לא מתיימר להיות ואני גאה בדעות שלי ורוצה להביע אותם בדיוק כמו שאתם מביעים.

ציונות??

גם אני ציוני.וציונות מבחינתי כוללת את אהבת הארץ.ואף אחד לא אומר שהיא חייבת להיות שלמה.כי מבחינתי החיים הם ערך עליון והם עולים על כל דבר אחר.גם על מדינה שלמה. אוקיי אל תתחשבי בדעות של ארה"ב.ברגע שתבצעי את הטרנספר,שהוא אגב רעיון ריאלי מאוד(כן בטח),אנחנו נראה אותך מתמודדת עם החרם הכלכלי המדיני והפוליטי והשנאה הגואה מכל עבר.אנחנו נשלם מחיר של רעיון שהוצע כפיתרון זמני,והוכח גם בפורום הזה חסר כל בסיס ואידיאולוגיה.

Obelix

New member
לאיש מהשוק ..

קריאות פעילי העבודה "מוות למתנחלים" ופרסום בעיתון התנועה הקיבוצית : "צריך לירות למתנחלים בין העיניים" ומה יש לך לומר על זה? אתה צריך לשקול מילים יפה מאוד כמונו.. אז אל תחשוב שאתה משהו.. לגביי חופש הדיבור שלך..אם אתה תאמר נאצי \נאונאצי או דבר זה או אחר ליהודי לא משנה איזה, אז מין הסתם אנשים יתקפו אותך נקודה. ולהזכירך בפורום הזה יש חוקים אז ככה שאתה לא יכול לבוא לנופף לנו פה עם השטויות שלך של הדמוקרטיה וחופש הביטוי. ולהזכירך חופש הביטוי שלך ושל הצד שלך (שמאל\ערבים\וכל השאר) הביא לנו צרות מפה ועד הודעה החדשה.. להזכירך דמוקרטיה דמוקרטיה אבל חייב חוקים שעוצרים את חופש הדמוקרטיה . אם לא טוב לך אז לך תחייה בסוריה או משהו נראה איך תסתדר שם .. תנסה להקים שם אנרכיה ואני נותן לך שם בדיוק דקה עד שבמקרה הטוב יעצרו אותך. אז את כל ההיתיפיפות הזאת תשמור לעצמך ואל תנסה למכור לנו לוקשים. אתה דואג לעתיד המדינה ? במה בזה שאתה תומך בערבים ובמדינה שלהם על דבול ישראל ואחרי זה בהשמדה שלנו ? מצטער אני לא קונה את הלקוש שלך לילה טוב OBELIX

כל מה שיתן שלום טוב למדינה שלנו

ואם אתם לא רואים את זה מצבכם רע מאוד.כי שלום יתן לנו הצלחה מכל הבחינות ומכל התחומים.ואם לא שלום אז לפחות הפסקת אש.למה?כדי שנוכל לדאוג לדברים חשובים לא פחות,כמו האבטלה העולה,התיירות שכורסת,מצב הרוח של האדם הישראלי....אלה דברים שאפילו לא העלתם פה בפורום.למה?כי אתם לא מסתכלים על החברה הישראלית.אני שמאלני הרבה יותר בקטע החברתי מאשר במדיני.אני חושב שמעל הכל זו הצלחתה ושיגשוגה של המדינה,ושלום הוא תנאי הכרחי לכך. לגבי ההאשמות,אל תעשה הכללות,כי אני לא קראתי לכם נאצים אתם אמרתם דברים שהיה קשה להתעלם מהם.אתם העמדתם את הדברים,ומי שאמר את זה באמת חושב שזה מה שצריך לעשות לערבים,והוא יודע את זה.כי אתם מפחדים להגיד את האמת.בתת מודע שלכם כולכם פה תסכימו על להרוג את הערבים,גם אם לא תגידו את זה. אני מבחינתי חושב ש"להרוג את כולם" יזיק למדינת ישראל.לא בגלל שאני מרחם על הערבים,מפני שזהו דבר לא טוב עבור המדינה,עבור יחסי הציבור שלה,שכבר ככה קורסים ועבור כל התחומים החברתיים עליהם הימין בכלל לא שם לב. עמוד אחד אחורה רשום ש"כל השמאל נאצי".אני לא תקפתי את מי שאמר את זה,אלא התאכזבתי מזה ובהודעתי הבעתי את אכזבתי. אל תשים אותי בצד אחד עם הערבים.אני לא ממש הייתי רוצה להצטייר ככה. יפייפיות?אתם הרי רוצים להרוג אותם ומחפשים דרך "נקייה" בדמות טרנספר לעשות את זה. חחחחח תומך בהשמדתנו.בטח,מה לעשות.החלום שלי הוא שתהיה פה מדינה ערבית,ושערבים ינהיגו אותה.תבין כבר:אני רוצה את טובת ישראל בלבד.אני לא חושב שמה שהיה בשטחים היה "טווח" כמו השמאל הקיצוני,אבל מבחינתי,סתם לדוגמא לא השגנו מזה כלום כי המחבלים החדשים קמו ועוד יקומו. אני באופן אישי שוקל מילים מאוד ויכול להיות שאמרו מוות למתנחלים,אני לא מצדיק את זה בכלל,אבל אני למשל חושב שהמתנחלים צריכים לחזור לארצנו כי הם רק מזיקים לנו ולארצנו. בפורום הזה פוסלים ישירות את חופש הביטוי.נוכחתי לדעת שמולדת,או האנשים שנמצאים פה ומיצגים אותה הם בפירוש לא דמוקרטים,ותגידו מה שאתם רוצים,יחסי הציבור שלכם וגיוס תומכים חדשים לא תעשו בחיים בגישה כזו.

אתה וכל השמאלנים המתיפייפים

לא קולטים שאין כזה דבר שלום תחזרו למציאות אין לא הייתה ולא תהייה כזאת מילה שלום! תתחילו לקלוט את זה ולהיות בעד העם שלכם ולא בעד האוייבים שלכם!

פבע

New member
טוב שיש עדין אנשים שיכולים להבין ..

כשכתבתי את התגובה הקודמת חששתי שהיה קשה להבין אותי אבל גילתי שאותם ערכים שאני סופגת בבית בעקבות כל הסיפורים שאני שומעת מסבא וסבתא עדין קיימים ואני שמחה לגלות את זה!!

roopi

New member
מה כולכם משחקים אותה

יהודים טובים לשמוע אנשים אומרים כאלה דברים זה הדבר אולי הכי מעצבן שיש מה אתם חושבים? שזה שאתם עומדים דקה ביום השואה זה הופך אותכם ליהודים יותר טובים? אני חושב על זה כל השנה, ועומד ביום השואה. את לא מכירה אותי ולא אנשים אחרים בפורום הזה, ואין לכם שום זכות לשפוט אותי, ובטח לא לצחוק עלי ולהתנשא בגלל הנחות לא נכונות על האישיות שלי או על מנת המשכל שלי. די להתנשא בקיצור ולחשוב שמאיזושהי סיבה לא מובנת, אתם יהודים יותר טובים ממני או משמאלנים אחרים. אין חוק נגד איזכור השואה, אני חושב שזה דבר חשוב, וזה שכל העולם סתם את הפה כל מלחמת העולם השניה לא אומר שאני צריך לשתוק (או יפה ירקוני, או כל אדם אחר) רק בגלל שאתם עשיתם מכל העסק הנוראי הזה טאבו. כל אדם יגיד מה שהוא חושב, ודרך אגב, עוד לא שמעתי ניצול אחד אומר "מה שיפה ירקוני אמרה מאוד פגע בי". ודבר אחרון, השואה זה דבר אחד והנאצים זה דבר אחר. להשוות בין מולדת לנאצים זה לא להגיד שהם בעד שואה לפלשתינאים או לכל אחד אחר (למרות שכן, יש התבטאויות פה ושם) אלא פשוט להביע דעה ולהגיד שכמה מהעמדות שמולדת מביעה, דומות לדעות שההימין הקיצוני בגרמניה הביע..הנאצים זה לא רק השואה, זה בעיקר עמדות ותעמולה ודברים שאיפשרו את השואה, ובגלל זה, ובגלל עוד הרבה דברים שקרו בהסטוריה בגלל שאנשים שתקו, אני לא אסתום את הפה, גם אם כרגע הרבה מהישראלים חושבים שזה מה שאני שצריך לעשות.

תסלח לי מאוד

בעיניי השמאלנים הם לא יהודים טובים עם כל הכבוד לי אלייך ולחבריך השמאלנים (ראה יוסי שריד,יוסי ביילין ויפה ירקוני) אני חושבת שחלק מלהיות יהודי טוב זה להיות למען אינטרסים של העם ש-ל-ך לא של האוייב אני חוזרת אלא של העם ש-ל-ך=העם היהודי! ועם כל הכבוד אתה וחברייך הם אלה שמשחקים אותה יהודים טובים יותר אבל אתם עושים דבר יותר גרוע אתם לא יהודים טובים אם תשאל אותי!

מי את שתגידי לי אם אני יהודי טוב??

את יודעת מה?אני מבחינתי יהודי טוב כי אני מאמין באחת המטרות שלשמה הוקמה הארץ-לחיות בשלום עם עמי הסביבה. מבחינתי את יהודייה לא טובה כי את לא מתמודדת עם המציאות ומחליטה להאחז בחלום פאתטי ולא הגיוני של טרנספר... להזכירך,חלום השלום קיים עם ירדן וברוך השם אין שם בעיות וגם עם מצרים....מי צריך שלום עם יחסים אדוקים??שקט מספיק לי. מבחינתי את לא יהודייה טובה כי את לא דואגת לעתיד המדינה שלך-שלום יהיה טוב לעם שלך ויסייע לו להתפתח אל עבר המערב ואל עבר מעצמה כלכלית...חשבת פעם איזה פוטנציאל יש אצלנו בארץ להיות מעצמה???את יודעת כמה דברים שימושיים לא מנוצלים יש אצלנו???בטח שאת לא יודעת כי כל מה שמעניין אותכם זה הסיכסוך מול הפלשתינאים,ולא מעבר.לכן אני חושב שאתם היהודים הלא טובים פה... מסכימים?לא צריך.גם אני לא מסכים עם זה שהודעת לי שאני יהודי לא טוב.

חבל שאתם הלא מציאותיים פה

תקלטו אין כזה דבר שלום כל פעולה בעד השלום היא פעולה הפוכה נגד מדינת ישראל ונגד היהודים (ראה הסכם אוסלו) תקלטו אין כזה דבר שלום לא היה ולא יהיה

roopi

New member
אוי באמת

קאט דה בולשיט מעניין לי את התחת ההגדרה שלך מה זה יהודי טוב. פשוט תהיי בשקט ואל תציקי לאחרים, ואחרים לא יציקו לך

למעלה