לא מתאפקת - קיטור קצר לפני
ובכן, במהלך החופשה היו יומיים שבהם הייתי צריכה לעבוד. זו הסיבה לזה שחנה תרמה את הלפטופ שלה (תודה, חנקה!
וברוך שובנו), וזו הסיבה לזה שאני יודעת להגיד עכשיו - הרבה יותר נעים לעבוד במקום שבו אין לחץ, לא צריך לטפל בבית ובילדים, מזג האויר לא מאיים לחנוק אותי בכל רגע, הא/נשים מסביב חיכניות ונעימות, אין איום של התפוצצות בכל רגע, לא דקירות, לא מלחמות, בקיצור - הרבה יותר שווה לעבוד בחופש! והוידוי הולך ומחריף - לא בא לי. לא בא לי להתאמץ, לא בא לי להלחם, לא בא לי להתעמת, לא בא לי להתרוצץ בחום, לא בא לי לחזור לשגרת האין לי זמן, לא בא לי לטפל בדברים הכרחיים, לא מתחשק לי בכלל. ולא, אפילו הבית לא מפצה על כל זה. אני רוצה בחזרה לחופש. אפילו מצאתי שם מקום שבו יהיה נוח לילדים. וזה נשמע כמו קיטור ריק, אבל מסתיר מאחוריו התלבטות אמיתית וכנה לגבי המקום שלי בעולם - הרצון והיכולת שלי להשפיע על מה שסביבי, הנכונות שלי להתאמץ כדי להגיע, וכל נושא הקריירה מעצם היותו. יוצא לכן לפעמים לחשוב מחשבות כפירה כאלה? לרצות לוותר על האחריות ולחזור לאיזה רחם, אפילו מקומי? או שאני גם קוטרית וגם לבד?
ובכן, במהלך החופשה היו יומיים שבהם הייתי צריכה לעבוד. זו הסיבה לזה שחנה תרמה את הלפטופ שלה (תודה, חנקה!