לא מתאפקת - קיטור קצר לפני

אבא גאה

New member
../images/Emo12.gif וואלה? ../images/Emo12.gif איפה אני הייתי?

ואם אתם חברים אז יש סיכוי לשלום
איפה אורי גינת שיידע שהכל אפשרי??

harelevy

New member
ביטחון וכסף

כשדיברתי על ביטחון, דווקא דיברתי על דברים יותר בסיסיים כמו ניתוק התלות שלנו באיתני הטבע - הגנה מפני חום וקור קיצוניים; הגנה מפני שטפונות, או בצורות; הגנה מפני טורפים, וכדומה. אבל היום זה נראה שהגזמנו, כי רוב בני האדם באמת מוגנים ובכל זאת התחושה של חוסר סיפור, והעדר אושר נמצאת בכל מקום. אם נסתכל למשל על אמסטרדם (רק שמעתי אבל לא הייתי שם), מסתבר שההולנדים עובדים כל יום מ-8 בבוקר עד 5 אחר הצהריים, כי ב-6 צריך לאכול ארוחת ערב במשפחה. ההכנסה שלהם באמת יותר נמוכה משלנו, אבל בגלל שאין שם טרוף כמו בארץ (או באמריקה) הם יכולים לקנות פחות או יותר את אותם דברים שאנחנו. אבסורד לא? כמה מהדברים שיש לנו, אנו באמת צריכים, וכמה מהם שכנעו אותנו שאנחנו צריכים? והכי חשוב: כמה אפשר להרוויח באופן אישי מהפער הזה?

dani09

New member
רוני-ברוך שובך...

אם לא היית עובדת כ"כ קשה, לא היית יודעת להעריך את הריחוק ואת החופשה. מבינה אותך, מזדהה איתך. אבל רגע ברצינות: ה"מוטו" שלי בחיים הוא אם לא טוב לך-קומי ועשי מעשה. כל אחד ואחת יכולים לחשוב מה היו רוצים לשנות ולנסות לפעול בכיוון. לפחות לנסות וזאת בהנחה שה"קיטור" הוא יותר מסתם "קיטור". יום נעים ושבוע נפלא.

הילית*

New member
וואו, בדיוק ההרגשה שלי

יודעת שאני לא צריכה להיות בעבודה שבה אני נמצאת ויודעת שמספיק עם הלחץ והמתח ולרדוף אחרי עצמי בנסיון לרצות את הלקוחות ואת הבוס ובעיקר בלנסות להספיק הכל ובעצם בסוף היום להרגיש שנשאר כ"כ הרבה. כל כך הרבה פעמים אני שואלת את עצמי בשביל מה אני צריכה את האחריות הזו ואת הראש הגדול הזה...

למעלה