לא נבדקתי לקורונה ואכלתי אותה

דיברגנט חדש

Well-known member
לא, ולראיה, בין המנה הראשונה לשנייה מחכים 3 שבועות בלבד.
את המנה השלישית נותנים אחרי 5 חודשים כי לפני כן יש די נוגדנים, ולכן משיקולי עלות-תועלת (החיסונים יקרים) אין טעם לחסן לפני כן.
עפ"י טענתך, אין גם בעיה לתת מנה כפולה? |תוהה|
לא סתם נקבעה כמות ולא סתם רוצים לתת לילדים (עוד לא אושר) כמות של שליש מנה מהסיבה שזה יכול לגרום לנזקים ולא מהסיבה של עלות-תועלת.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא סתם נקבעה כמות ולא סתם רוצים לתת לילדים (עוד לא אושר) כמות של שליש מנה מהסיבה שזה יכול לגרום לנזקים ולא מהסיבה של עלות-תועלת.
לא טענתי דבר בעניין מינונים, ציינתי את ההסבר הרשמי מדוע לא מחסנים בחיסון שלישי את מי שקיבל חיסון שני לפני פחות מ-5 חודשים.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא טענתי דבר בעניין מינונים, ציינתי את ההסבר הרשמי מדוע לא מחסנים בחיסון שלישי את מי שקיבל חיסון שני לפני פחות מ-5 חודשים.
טענת שאין בעיה לקבל מנה נוספת מתי שרוצים ולראיה הבאת את אשר כתבתי שבין המנה הראשונה לשנייה יש פער של 21 ימים בלבד, לכן משתמע ממה שכתבת, שבאותו אופן, ניתן גם לתת מנה נוספת לאחר 21 שניות שזה בדיוק ההגדרה של מנה כפולה.

המינונים הם, בדיוק, הסיבה למרווחי זמן שנקבעו ממנה למנה.

בכלל, הרעיון (בשפת עמך) של חיסון (ב-mRNA זה קצת שונה) הוא לתת לך את המחלה בצורה מוחלשת בכדי שהגוף יוכל להתגבר עליה ובכך לחסן את עצמו ואם תיתני מינון גדול יותר ייתכן שהגוף כבר לא יצליח להתגבר עליו ובעצם הדבקת את עצמך.

trilliane

Well-known member
מנהל
טענת שאין בעיה לקבל מנה נוספת מתי שרוצים ולראיה הבאת את אשר כתבתי שבין המנה הראשונה לשנייה יש פער של 21 ימים בלבד, לכן משתמע ממה שכתבת, שבאותו אופן, ניתן גם לתת מנה נוספת לאחר 21 שניות שזה בדיוק ההגדרה של מנה כפולה.

המינונים הם, בדיוק, הסיבה למרווחי זמן שנקבעו ממנה למנה.

בכלל, הרעיון (בשפת עמך) של חיסון (ב-mRNA זה קצת שונה) הוא לתת לך את המחלה בצורה מוחלשת בכדי שהגוף יוכל להתגבר עליה ובכך לחסן את עצמו ואם תיתני מינון גדול יותר ייתכן שהגוף כבר לא יצליח להתגבר עליו ובעצם הדבקת את עצמך.

אין לי כוונה לפתוח איתך בהתנצחות מיותרת. את מה שטענתי (ולא את אנשי הקש שאתה מנסה לשייך לי) יכולים כולם לקרוא כאן ממש מעל.
"לתת את המחלה בצורה מוחלשת" זה נכון לחיסון מסוג "חי-מוחלש" ואכן לא רלוונטי לחיסון mRNA (ולחיסונים אחרים בטכנולוגיות אחרות).

דיברגנט חדש

Well-known member
אין לי כוונה לפתוח איתך בהתנצחות מיותרת. את מה שטענתי (ולא את אנשי הקש שאתה מנסה לשייך לי) יכולים כולם לקרוא כאן ממש מעל.
"לתת את המחלה בצורה מוחלשת" זה נכון לחיסון מסוג "חי-מוחלש" ואכן לא רלוונטי לחיסון mRNA (ולחיסונים אחרים בטכנולוגיות אחרות).
אין כאן שום התנצחות, אלא רק צורך בהבנה מינימלית של מדע, של מינונים ושל בטיחות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין כאן שום התנצחות, אלא רק צורך בהבנה מינימלית של מדע, של מינונים ושל בטיחות.
יש כאן התנצחות או צורך מינימלי בהבנת הנקרא.
או שאתה לא מבין מה כתבתי, או שאתה מבין מצוין אבל מתעקש לשייך לי טענות שלא כתבתי כדי להתנצח. כך או כך, זה מיותר. תודה ושלום.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש כאן התנצחות או צורך מינימלי בהבנת הנקרא.
או שאתה לא מבין מה כתבתי, או שאתה מבין מצוין אבל מתעקש לשייך לי טענות שלא כתבתי כדי להתנצח. כך או כך, זה מיותר. תודה ושלום.
יש לך בעיה בהבנת המטריה המדעית כי אם לטענתך אין בעיה לתת מנה נוספת בכל פרק זמן שנבחר כך גם אין בעיה לתת מנה כפולה, לכן מסקנתי היחידה שאת לא מבינה את המטריה המדעית ולכן לא מבינה מה את כותבת.

trilliane

Well-known member
מנהל

יש לך בעיה בהבנת המטריה המדעית כי אם לטענתך אין בעיה לתת מנה נוספת בכל פרק זמן שנבחר כך גם אין בעיה לתת מנה כפולה, לכן מסקנתי היחידה שאת לא מבינה את המטריה המדעית ולכן לא מבינה מה את כותבת.
יש לך בעיה בהבנת הנקרא כי זו אינה טענתי, כפי שכבר הבהרתי.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לך בעיה בהבנת הנקרא כי זו אינה טענתי, כפי שכבר הבהרתי.
עובדה שלא הצלחת להבהיר, כי ברגע שקבעו לו"ז למתן מנות חיסון, הוא נקבע, כך אני מקווה, לאחר שבדקו בראש ובראשונה בטיחות של מתן מנה נוספת ורק לאחר זה את יעילותה.
ברגע שטענת שאין בעיה לתת לפני הזמן שנקבע ונתת לראיה את המנה השנייה שניתנת כ-3 שב' לאחר המנה הראשונה, בעצם הראת שמה שנקבע הוא ליופי או לטענתך, שיקול כלכלי ולא בריאותי כפי שאפשר לראות למשל בתגובה #29 שלך ולנוחיותך, מצרף גם את תגובתך, כדלקמן:
לא, ולראיה, בין המנה הראשונה לשנייה מחכים 3 שבועות בלבד.
את המנה השלישית נותנים אחרי 5 חודשים כי לפני כן יש די נוגדנים, ולכן משיקולי עלות-תועלת (החיסונים יקרים) אין טעם לחסן לפני כן.

נערך לאחרונה ב:

trilliane

Well-known member
מנהל
עובדה שלא הצלחת להבהיר, כי ברגע שקבעו לו"ז למתן מנות חיסון, הוא נקבע, כך אני מקווה, לאחר שבדקו בראש ובראשונה בטיחות של מתן מנה נוספת ורק לאחר זה את יעילותה.
ברגע שטענת שאין בעיה לתת לפני הזמן שנקבע ונתת לראיה את המנה השנייה שניתנת כ-3 שב' לאחר המנה הראשונה, בעצם הראת שמה שנקבע הוא ליופי או לטענתך, שיקול כלכלי ולא בריאותי כפי שאפשר לראות למשל בתגובה #29 שלך ולנוחיותך, מצרך גם את תגובתך, כדלקמן:
אז לא הצלחתי להבהיר ואתה לא הצלחת להבין, נישאר איש איש(ה) בכישלונו.

R 1 3

Well-known member
אין בעיה לתת מנה כפולה בטח שבהפרשי זמן אולי לא בריא תוך כדי שהאדם חולה.
העובדה שנוקטים בזהירות במינון לא נובעת מהוכחה שמינון גבוה מדי גרם נזק
לילדים יש מערכת חיסון שונה - זו הסיבה שמשנים להם את המינון בעקיפין הם גם מפתחים פחות
קשיי נשימה ומחלה קשה.

Srulikg

Member
נראה לי שהדרך הכי טובה היא לחלות שוב בקורונה והפעם כן להיבדק.
היו מקרים שבהם חולים נדבקו פעמיים.

סתם מבקרת

Active member
נראה לי שהדרך הכי טובה היא לחלות שוב בקורונה והפעם כן להיבדק.
היו מקרים שבהם חולים נדבקו פעמיים.
ראה בקישור המצורף את ההנחיות של משרד הבריאות
ובכל מקרה לא ברור למה אמרו לך שיש לחכות חצי שנה כשההנחיות של משרד הבריאות הן חיסון אחרי 3 חודשים לפחות מההחלמה.

למעלה